O γιος του Τάσου Ιορδανίδη ζήτησε να μάθει «σποϊλεράκι» για τη Γη της Ελιάς κι οι fans τον αποθέωσαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
O γιος του Τάσου Ιορδανίδη ζήτησε να μάθει «σποϊλεράκι» για τη Γη της Ελιάς κι οι fans τον αποθέωσαν

Τάσος Ιορδανίδης και Δάνος Ιορδανίδης έχουν εδώ και λίγο καιρό προφίλ στο TikTok με βίντεο με διάφορα quiz που απαντάει ο ηθοποιός. Αυτή τη φορά όμως ο Δάνος ρώτησε τον μπαμπά του κάτι τελείως διαφορετικό.

Ο Τάσος Ιορδανίδης εδώ και αρκετό διάστημα έχει βρει τη λύση ώστε να μπορεί ο 10χρονος γιος του, Δάνος, να έχει προφίλ στο TikTok αλλά να νιώθει πως είναι και ασφαλής στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Πώς; Mα δημιουργώντας ένα κοινό προφίλ με εκείνον, το concept του οποίου είναι πως ο μικρός Δάνος θέτει στον μπαμπά του διάφορες ερωτήσεις - διλήμματα που έχουν σχέση με τα αθλητικά ή το gaming και ο μπαμπάς του απαντάει.

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Νέα πλάνα από το ρουστίκ σπίτι τους στο TikTok

Ο γιος του Τάσου Ιορδανίδη και το σπόιλερ

Τα βίντεό τους έχουν ήδη συγκεντρώσει αρκετές χιλιάδες views, ενώ στη νέα τους ανάρτηση, ο Δάνος αποθεώθηκε από τους followers τους, καθώς προσπάθησε να μάθει τι θα γίνει με τον ρόλο του μπαμπά του στη Γη της Ελιάς και αν θα κόψει κάποια στιγμή τις αμφεταμίνες. Κοινώς όπως του είπε και ο ηθοποιός προσπάθησε να μάθει «σποϊλεράκι», χωρίς ωστόσο να του δίνει κάποιο τελικά.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί από την πρώτη σεζόν στη σειρά στον ρόλο του Μάνου, γιου του Ισίδωρου Βρεττάκου. Κι ενώ τα πράγματα κυλούσαν σχετικά ομαλά στον γάμο του με τη Μαρίνα, ο ίδιος λόγω της πίεσης των επαγγελματικών του θα αρχίσει να παίρνει αμφεταμίνες - κάτι που όπως είχε πει στη σύζυγό του είχε κάνει παλιότερα, όταν ο παραβατικός εαυτός του ήταν «μπροστά». Η διαφορά είναι πως ο ίδιος νομίζει πως αυτή τη φορά μπορεί να ελέγξει τη χρήση του, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συμβαίνει και γίνεται άλλος άνθρωπος.

Το τέλος αυτής της εξέλιξης προσπάθησε να μάθει ο Δάνος, ο οποίος μπορεί να μην έλαβε τελικά κάποια απάντηση αλλά συγκέντρωσε τα θετικά σχόλια των followers τους, οι οποίοι μάλιστα του είπαν να προσπαθήσει να «ψαρέψει» κι άλλες πληροφορίες για τη σειρά.

Η Ιουλία περνά ένα μικρό εφιάλτη στη Γη της ελιάς, ενώ ο Μάνος ζει το δικό του προσωπικό δράμα

Ο γάμος με τη Θάλεια Ματίκα και η ζωή με τα δύο παιδιά τους

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι παντρεμένοι εδώ και 12 χρόνια και πέρα από τον 10χρονο Δάνο, έχουν αποκτήσει και την 7χρονη Νάγια. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του έχει δηλώσει πως είναι «χαζομπαμπάς», γι' αυτό και παρότι είναι ηθοποιός καταλάβαμε γιατί είπε το «ναι» στην παρουσίαση της εκπομπής «Μπαμπά-δες» αυτή τη σεζόν.

Αντίθετα η Θάλεια Ματίκα έρχεται πάντα ως η φωνή της λογικής για να εξισορροπεί τα πράγματα, όπως έχει πει ο ίδιος με εκείνη να υποστηρίζει με τη σειρά της σε άλλη συνέντευξη πως ο Τάσος Ιορδανίδης είναι ο «καλός» της υπόθεσης.

«Στην οικογένειά μας εγώ είμαι η αυστηρή και ο Τάσος ο καλός. Ο Τάσος δεν λέει "όχι", δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό του, δεν μπορεί να πει όχι. Τσακωνόμαστε γι' αυτό, γιατί όταν λέω κάτι πάει να υπερασπιστεί αμέσως τα παιδιά. Δεν μπορεί διαφορετικά γιατί στεναχωριέται και εκεί τσακωνόμαστε. Του λέω συνεχώς "μην το κάνεις αυτό, μην με αναιρείς", αλλά δεν μπορεί. Δεν το αντέχει ο ψυχισμός του» είχε πει χαρακτηριστικά η Θάλεια Ματίκα στην εκπομπή «Δύο στις 10».