Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Νέα πλάνα από το ρουστίκ σπίτι τους στο TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Νέα πλάνα από το ρουστίκ σπίτι τους στο TikTok

Τάσος και Δάνος Ιορδανίδης μοιράζονται αυθόρμητα στιγμιότυπα στο TikTok και oι fans τους αποθεώνουν. Οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες.

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα αποδεικνύουν καθημερινά τα τελευταία 15 χρόνια πως «ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα».

Οι δύο ηθοποιοί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια, με τα δύο τους παιδιά (Δάνος και Νάγια) να είναι τα mini-mes τους.

Τάσος και Δάνος Ιορδανίδης είναι οι πιο cool TikTokers

O Tάσος Ιορδανίδης και ο γιος του, Ντάνος έχουν δημιουργήσει κοινό προφίλ στο TikTok και μοιράζονται fun βιντεάκια από τις συζητήσεις και τις βόλτες τους. Μερικά από τα posts έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, με τους χρήστες να αποθεώνουν μπαμπά και γιο για τον αυθορμητισμό τους.

Σε πρόσφατο βίντεο ο Ιορδανίδης junior ρωτά τον μπαμπά του ποιον ξένο ράπερ προτιμά, με τον ηθοποιό να απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια στο quiz του γιου του.

«Με γοητεύει η αθωότητά τους, γιατί μας υπενθυμίζει πως κάποτε υπήρξαμε και εμείς παιδιά. Όλη αυτή η έννοια του παιχνιδιού, το ότι ανακαλύπτουν τον κόσμο καθημερινά, με ενθουσιάζει. Περίμενα πως θα είμαι κάπως έτσι με τα παιδιά, αλλά όχι τόσο χαζομπαμπάς. Ευτυχώς που υπάρχει η σύζυγος και κάπως εξισορροπεί τα πράγματα», έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Σε συνέντευξή του στο ένθετο Enjoy και την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί: «Η μεγάλη μου αγωνία είναι πως θα μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου, να τα καμαρώσω και να θυμούνται με αγάπη τον μπαμπά τους. Επιβάλλεται οι μπαμπάδες σήμερα να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους, να είναι τρυφεροί, να τα επιβραβεύουν, ακόμη και να δακρύζουν μπροστά τους. Παλιά οι μπαμπάδες μας είχαν διαφορετικές συμπεριφορές. Πιο μετρημένες. Εποικοδομητικές και αυτές, αλλά διαφορετικές».

Tάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα σε μια διαφορετική «κρεβατομουρμούρα» στο ρουστίκ σπίτι τους

matika1.jpg

Πριν λίγους μήνες ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του τονίζοντας: «Εγώ ήμουν γεννημένος μπαμπάς, τα αγαπούσα τα παιδιά ανέκαθεν, είχα μανία, όχι στον βαθμό που είμαι σήμερα. Μ’ αρέσουν η αθωότητά τους, τα παιχνίδια τους, τα πράγματα που βγάζουν…Είμαι ψύχραιμος, αλλά η Θάλεια έχει μια ψυχραιμία παραπάνω. Δηλαδή, την πρώτη φορά που η κόρη μου θα μου πει ότι θα βγει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την παρακολουθήσω. Φοβάμαι για τα παιδιά».

H εκπομπή του ηθοποιού «Μπαμπά-δες» σημειώνει μεγάλη επιτυχία και ο Τάσος Ιορδανίδης είχε σχολιάσει το γεγονός στο Στούντιο 4 εξηγώντας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και δεν σας κρύβω ότι είμαι και ιδιαιτέρως αγχωμένος γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νιώθω τιμώμενος που είμαι ένας μπαμπάς που με επέλεξαν για να παρουσιάσω μια τέτοιου ύφους και είδους εκπομπή. Γιατί είναι μια εκπομπή η οποία γίνεται με πολύ καρδιά. Μια εκπομπή που απευθύνεται στους μπαμπάδες, τις μαμάδες, τους γονείς. Γονείς, μια λέξη ιερή από μόνη της».

Το υπέροχο σπίτι Ιορδανίδη-Ματίκα στο Χαλάνδρι

Τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη οικογένεια μένει στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι.

Μέσα από τα προφίλ των ηθοποιών στο Instagram έχουμε δει αρκετές γωνιές από τον ρουστίκ χώρο τους, όπου επικρατεί το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/C2pgxHsIOp5/

Ένα παραδοσιακό, καφέ ξύλινο τραπέζι δεσπόζει στο σαλόνι και λίγο πιο δίπλα η αγαπημένη πολυθρόνα της ηθοποιού. Οι μεγάλοι γκρι καναπέδες αποτελούν ένα από τα πιο cozy σημεία ενώ οι λευκές κουρτίνες και τα δαντελένια διακοσμητικά προσθέτουν vintage vibes.

Η κίτρινη κουζίνα έχει εμφανής 80's επιρροές και δεν είναι λίγες οι φορές που η Θάλεια Ματίκα έχει μοιραστεί φωτογραφίες από εκεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/B-AQOA5pOWb/

Πηγή κεντρικής: iordanidis_tasos