Η μεταμόρφωση του Τάσου Ιορδανίδη στη Γη της ελιάς είναι η νέα εξέλιξη που δεν περίμενες

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεταμόρφωση του Τάσου Ιορδανίδη στη Γη της ελιάς είναι η νέα εξέλιξη που δεν περίμενες

Ο Μάνος στη Γη της ελιάς παύει να είναι το καλό και συνετό παιδί και βάζει σε δίλημμα τόσο τον πατέρα του όσο και τη σύζυγό του Μαρίνα. 

Μέσα στις δύο αστυνομικού τύπου περιπέτειες στη Γη της ελιάς στα προσεχή επεισόδια, θα έχουμε και μία διαφορετική ιστορία που αφορά στον Μάνο, τον υιό Ισίδωρου Βρεττάκου που υποδύεται ο Τάσος Ιορδανίδης. Είναι ένας ακόμη εφιάλτης για τον Νίκο Γαλανό, μετά τις συνεχείς προστριβές και τις αντιπάθειες που προκαλεί η σύζυγός του Αμαλία.

Η κατάχρηση και ο γάμος του Μάνου σε κίνδυνο

Η υπόθεση της Αρετής έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον στη Γη της ελιάς, στα επόμενα επεισόδια, κυρίως με τις ανατροπές της. Γιατί η «από μηχανής Θεά» Μαργαρίτα, θα τη βοηθήσει με την κατάθεσή της στην αστυνομία. Δίνοντας ένα σημαντικό στοιχείο για την παράνομη σχέση που διατηρεί η πρώην σύζυγος του θύματος, η οποία τελικά και προκάλεσε τη δολοφονία του Τάσου.

Στη Γη της ελιάς ξεκινά μία νέα περιπέτεια για τον Ντάνο μετά τον θάνατο του Φίλιππου

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει όμως η δίκη της Χάιδως. Από σήμερα και μετά ξεκινά ένα μπαράζ απειλών από την οικογένεια Βαφέα προς τον Φίλιππο για τη μητέρα του αλλά και για τον ίδιο. Καθοριστικά τα όσα θα ειπωθούν και τα όσα θα γίνουν, για να φτάσουμε στο τέλος του Φίλιππου.

Μία μικρή κρίση θα περάσει και η σχέση του Τζον και της Αθηνάς, (Γκλέτσος - Γκερέκου) ενδιάμεσα των υπόλοιπων γεγονότων, αλλά όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Αυτή η σχέση φαίνεται πως θα είναι από τις λιγοστές ευχάριστες νότες της Γη της ελιάς.

Κάποια άλλα ζευγάρια που περιμέναμε να συνεχίσουν να είναι ευτυχισμένα, όπως για παράδειγμα ο Μάνος και η Μαρίνα, δεν θα είναι τελικά. Μία ακόμη κρίση στον γάμο τους θα διαταράξει την ηρεμία στο σπίτι των Βρεττάκων. Ο Τάσος Ιορδανίδης μεταμορφώνεται σε έναν...άλλον.

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Νέα πλάνα από το ρουστίκ σπίτι τους στο TikTok

https://www.instagram.com/p/C4dcJKEo8rO/

Πιεσμένος στα επαγγελματικά του θα θυμηθεί ξανά τον νεανικό και παραβατικό του εαυτό. Κάποια στιγμή είχε εξομολογηθεί στη σύζυγό του, ότι ως νέος έκανε χρήση αμφεταμινών για να αντέξει την πίεση. Κάτι παρόμοιο θα κάνει και τώρα, έχοντας και την εσφαλμένη εντύπωση πως το ελέγχει.

Ο πατέρας Ισίδωρος - Νίκος Γαλανός, το αντιλαμβάνεται και ζει έναν μικρό εφιάλτη. Προσπαθεί να νουθετήσει τον γιο του, πριν φτάσει στα άκρα. Λίγα πράγματα θα καταφέρει αρχικά. Αλλά με τη βοήθεια της Μαρίνας θα επαναφέρουν τον Μάνο πριν να είναι αργά. Πριν με τη βίαιη συμπεριφορά του, κάνει κακό πρωτίστως στον εαυτό του και μετά σε όλους τους άλλους.

Ενδιάμεσα θα έχουμε τις βίαιες συμπεριφορές του ακόμη και προς τη μόνη γυναίκα που αγαπά, τη σύζυγό του.