Η Ιουλία περνά ένα μικρό εφιάλτη στη Γη της ελιάς, ενώ ο Μάνος ζει το δικό του προσωπικό δράμα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ιουλία περνά ένα μικρό εφιάλτη στη Γη της ελιάς, ενώ ο Μάνος ζει το δικό του προσωπικό δράμα

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Τάσος Ιορδανίδης δοκιμάζονται για δύο διαφορετικούς λόγους στη Γη της ελιάς. 

Ανατροπές της καθημερινότητας είναι αυτές που θα συμβούν προσεχώς στη Γη της ελιάς. Η εντελώς ξαφνική νέα συνθήκη που ζει ο Τάσος Ιορδανίδης και έχει παραξενέψει το κοινό της σειράς, θα συνεχιστεί ενώ η Ιουλία θα ζήσει μία μικρή περιπέτεια με την εγκυμοσύνη της.

Τέλος καλό, αλλά όλα καλά στο τέλος;

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου λίγο πριν στην κανονική της ζωή φέρει στον κόσμο τον γιο της, έζησε ως Ιουλία έναν μικρό εφιάλτη και μάλιστα στα τελευταία της γυρίσματα στη σειρά. Θα την δεις στα προσεχή επεισόδια στη Γη της ελιάς, να έχει μία μικρή επιπλοκή, η οποία και θα κάνει τον Στάθη να αγωνιά και να ταξιδεύει εκτάκτως από τη Μάνη στην Αθήνα.

Η μεταμόρφωση του Τάσου Ιορδανίδη στη Γη της ελιάς είναι η νέα εξέλιξη που δεν περίμενες

Θα κινητοποιήσει όμως όλο αυτό και την κόρη της Αριάδνη, με την οποία πια έχουν συμφιλιωθεί. Στην Ιουλία θα ξυπνήσουν μνήμες από τη δική της εγκυμοσύνη και θα πιστεύει πως θα χάσει το παιδί της όπως τότε. Τέλος καλό, όλα καλά όμως και τίποτε ανησυχητικό δεν θα υπάρξει για τη συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/C4a8cHvI6oJ/

Την μόνη ανησυχία στο μέλλον θα την έχει ο Νίκος Γαλανός ως Ισίδωρος. Έχει κάνει κάθε προσπάθεια (παρασκηνιακά) για να αποκαλύψει τη ροπή του γιου του Μάνου στα ναρκωτικά, αλλά εκείνος είναι καλά προετοιμασμένος και ακόμη και στις ιατρικές εξετάσεις τίποτε δεν θα φανεί. Ξέρει να κρύβεται ο νεαρός Βρετάκος, γιατί έχει καταλάβει πως ο πατέρας του πάει να τον παγιδέψει.

Με την Μαρίνα η σχέση τους θα συνεχίσει να κρέμεται από μία κλωστή, καθώς οι κόντρες τους θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Θα είναι όμως εκείνη που θα τον αφυπνίσει.

Η Λυδία Κονιόρδου στη Γη της ελιάς σώζει την Αρετή και τη Χάδω σε 2 υποθέσεις θρίλερ

Αυτή την ιστορία με τον Μάνο, η οποία προέκυψε στα ξαφνικά στο σενάριο, είναι ένα μικρό ενδιάμεσο break μέχρι να κορυφωθούν οι δύο άλλες ιστορίες, εκείνης της Αρετής και της Χάιδως. Στη δίκη της δεύτερης έχουμε μία μικρή ανατροπή η οποία την αφορά, καθώς ο εισαγγελέας προτείνει την καταδίκη της. Αν είχε συμβεί αυτό - γιατί όπως σου έχω πει θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο - η ζωή του γιου της Φίλιππου θα είχε σωθεί.

Βέβαια, πως αλλιώς όμως θα είχαμε το θεαματικό φινάλε του Διονύση Παπανδρέου από αυτόν τον ρόλο, ο οποίος όπως ξέρουμε αποχωρεί από τη σειρά;