Survivor: Παππάς και Σταμάτης «συνεργάζονται» χτυπώντας τα «πιόνια» της κλίκας των James - Φάνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Παππάς και Σταμάτης «συνεργάζονται» χτυπώντας τα «πιόνια» της κλίκας των James - Φάνη

Δυο βδομάδες πριν την ένωση ο Αλέξης Παππάς συνεχίζει να ρίχνει λάσπη στον Γκιουλέκα και ο Σταμάτης προσπαθεί να «ρίξει» τη «βασίλισσα» των Μπλε.

Μετά την αποχώρηση της Ευγενίας Μπόρλα κατά την τελευταία μονομαχία στο Survivor, φαίνεται πως οι παίκτες των δύο ομάδων συνεχίζουν ακάθεκτοι τις στρατηγικές τους. Άλλωστε μένουν περίπου 2 βδομάδες μέχρι την ένωση, για την οποία έχει ετοιμάσει βαλίτσες και ο Μάριος Πρίαμος, όπως είδαμε μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Survivor: Ο fake τραυματισμός της Χρύσας και οι μπηχτές της κλίκας του Παππά για τον Γκιουλέκα

434106940_349657154742326_7807698420065062311_n.jpg

Παππάς - Σταμάτης «χτυπούν» την κλίκα James - Φάνη

Στο θέμα μας όμως. Από το νέο τρέιλερ μπορούμε να καταλάβουμε πως ο Αλέξης Παππάς και ο Σταμάτης από την Μπλε ομάδα, άτυπα - ή μπορεί και τυπικά, αφού για τον Σταμάτη έχει «ακουστεί» πως μιλάει με την κλίκα των Διασήμων - «συμφωνούν» στο να αρχίσουν να «χτυπούν» την κλίκα του James και του Φάνη δημιουργώντας διενέξεις και υπόνοιες για τα μέλη της, τον Γκιουλέκα και τη «βασίλισσα» Χρύσα.

https://www.instagram.com/reel/C5JmBkPrb-l/

Από τη μία λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς με τη βοήθεια της Ασημίνας στην Κόκκινη ομάδα αποκαλούν «σπιούνους» τον Γκιουλέκα και τον Περπατάρη, με έμφαση στον πρώτο, αφού είναι ο πιο στενός φίλος του James Kαφετζή.

Kι από την άλλη ο Σταμάτης συνεχίζει το γνωστό τροπάρι του, ότι δηλαδή James, Φάνης και η κλίκα τους τον «περιμένουν στη γωνία» για να κάνει ένα λάθος, μία ήττα, έτσι ώστε σε ενδεχόμενη χαμένη ασυλία να τον ψηφίσουν. Παράλληλα, στο συμβούλιο μιλάει ειδικά και για τη συμπεριφορά της προστατευόμενης από την κλίκα Χρύσας, η οποία ακούγοντας τα παράπονά του γελάει για ακόμα μια φορά.

Έχει άδικο ο Σταμάτης;

Η θεωρία του Σταμάτη δεν είναι και ιδιαίτερα μακριά από την πραγματικότητα, απλά ο ίδιος δεν έχει τρόπο - και συμμάχους - στην ομάδα του για να δικαιωθεί. Γι' αυτό και στους fans του ριάλιτι ο ίδιος φαίνεται πολύ κουραστικός.

Survivor: Η κλίκα των James - Φάνη προστάτεψε πάλι τη βασίλισσα και το κοινό αντέδρασε στο άδικο

Αν το καλοσκεφτούμε όμως, ο James Καφετζής είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά με εκείνον και σίγουρα δεν θα ήθελε να βγει υποψήφιος πηγαίνοντας σε μια μονομαχία, αφού δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να παραμείνει. Έτσι, εκείνος και η παρέα του πραγματικά ίσως ψάχνουν «πάτημα» για να ψηφίσουν τον Σταμάτη, έτσι ώστε ο «πρίγκιπας» να καταφέρει να φτάσει μέχρι την ένωση.

Παρ' όλα αυτά, από τις συγκεκριμένες στρατηγικές που θα δούμε να εκτυλίσσονται φαίνεται πως ευνοείται ο Γκιουλέκας, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στους Κόκκινους και να μιλάει με την πρώτη ευκαιρία στον φίλο του τον James που βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα, δεν παύει όμως να είναι και ο πιο δυνατός άντρας παίκτης για τους Διάσημους. Γι' αυτό και στο Twitter/X προκαλούν τον Παππά αν θέλει να τον ψηφίσει με την κλίκα τους προς αποχώρηση.