Μετά το Survivor η Μαρία Αντωνά ξεδιπλώνει την προσωπικότητά της στο πιο fun video στο TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μετά το Survivor η Μαρία Αντωνά ξεδιπλώνει την προσωπικότητά της στο πιο fun video στο TikTok

Η Μαρία Αντωνά επισκέφθηκε γνωστό μπαρ και έγινε viral στο TikTok για την επική της μεταμόρφωση.

Την επιστροφή στην Ελλάδα και στους προ-Survivor ρυθμούς απολαμβάνει εδώ και λίγες εβδομάδες η Μαρία Αντωνά.

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης έχει επιστρέψει στην πρωτεύουσα και στα αγαπημένα της πρόσωπα, περνώντας ανέμελες στιγμές.

Survivor: Η Μαρία Αντωνά έφυγε και ο Άρης Σοϊλέδης «πρόδωσε» όσα κατάλαβε πριν την αποχώρηση

Tο viral video της Μαρίας Αντωνά στο TikTok

Αρκετοί Έλληνες celebrities χρησιμοποιούν καθημερινά το TikTok για ψυχαγωγικούς λόγους, χαρίζοντάς μας πρωτότυπο και fun υλικό.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Αντωνά επισκέφθηκε το viral μπαρ της πλατφόρμας, το οποίο βρίσκεται στην Καλλιθέα, για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο.

Η δημοσιογράφος απέδειξε πόσο ευρηματική είναι δημιουργώντας ένα επικό remake του «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ» και μέσα σε λίγες ημέρες είδε το post της να συγκεντρώνει περισσότερες από 755 χιλιάδες προβολές.

Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο η Μαρία Αντωνά έχει ταλέντο στην υποκριτική αφού υιοθέτησε πιστά τη ρωσική προφορά και δεν δίστασε να σερβίρει τους πελάτες μέσα από το μπαρ.

Οι ακόλουθοί της έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο απολαυστική είναι η δημοσιογράφος σε αυτό τον ρόλο γράφοντας μεταξύ άλλων: «κλαίω τέλειο», «πολύ καλό», «γέλασα τόσο πολύ».

https://www.instagram.com/p/C5GIRxBoGFx/

Survivor: Η Μαρία Αντωνά έφυγε και ο Άρης Σοϊλέδης «πρόδωσε» όσα κατάλαβε πριν την αποχώρηση

Μαρία Αντωνά: «Στο Survivor έβγαλα ένα ψυχοσωματικό εξόγκωμα σε μια περίεργη περιοχή»

Καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της εκπομπής «Happy Day» ήταν την Παρασκευή (29/03) η Μαρία Αντωνά. Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor, τις δύσκολες στιγμές αλλά και για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη.

https://www.instagram.com/p/C400bdhIr7o/

«Η έλλειψη του κινητού είναι αισθητή μόνο το πρώτο 24ωρο. Πλέον εγώ φεύγοντας από το σπίτι το ξεχνάω το κινητό και γυρίζω πίσω για να το πάρω. Και το φαγητό το συνηθίζεις και σου δίνει περισσότερη ενέργεια όταν παίρνεις λιγότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα. Είχε συμβεί να φάμε από τα σκουπίδια, εγώ είχα δοκιμάσει κάτι μισοφαγωμένες μελιτζάνες. Μέσα στην καλύβα υπάρχουν σαύρες, βατράχια, κοριοί… Από την πίεση και από το στρες έβγαλα ένα ψυχοσωματικό εξόγκωμα σε μια περίεργη περιοχή», δήλωσε η Μαρία Αντωνά για τη συμμετοχή της στo reality επιβίωσης.

Survivor: Το colpo grosso της Μαρίας Αντωνά, η αποχώρηση και το κοινό που αντιδρά στην «τουρίστρια»

Όσο για τον γάμο της με τον Άρη Σοϊλέδη η Μαρία Αντωνά τόνισε: «Τον γάμο, τον συζητάμε, τον συζητάμε… Πρώτα ο Θεός θα γίνει. Δε λέω ημερομηνία για να μη γίνω γραφική για ακόμη μια φορά. Πρώτα ο Θεός θα γίνει φέτος, προς το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη, κάπου εκεί».

Πηγή κεντρικής: maria_antwna