Μετά τον Φίλιππο ένας ακόμη φόνος ταράζει τον Ορέστη στη Γη της ελιάς: Πόσο θα μείνει στη Μάνη;

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά τον Φίλιππο ένας ακόμη φόνος ταράζει τον Ορέστη στη Γη της ελιάς: Πόσο θα μείνει στη Μάνη;

Η πληροφορία για τον θάνατο της Αλκμήνης και το βαρύ κλίμα στη Γη της ελιάς. 

Σιγά σιγά όλα τα κεφάλαια κλείνουν στη Γη της ελιάς για να ανοίξουν καινούργια. Και η δολοφονία του Φίλιππου θα κάνει ένα μικρό ξεκαθάρισμα ρόλων και χαρακτήρων, ένα μικρό σεναριακό restart. Σε αυτό θα είναι πρωταγωνιστής και ο Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλαδή. Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και για τη δική του συμμετοχή στη σειρά.

Η ακολουθία των δραμάτων

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν καθοριστική με εντατικά γυρίσματα στη Γη της ελιάς καθώς είχαμε την τελευταία πράξη του δράματος του Φίλιππου μετά τη δολοφονία του, δηλαδή την κηδεία του. Σύσσωμο το καστ βρέθηκε δίπλα στη Βασιλική και τη Χάδω. Δες και παρακάτω τα πρώτα πλάνα.

Ο θρήνος για τον Φίλιππο στη Γη της ελιάς σε 4 φωτογραφίες στο τελευταίο του γύρισμα και η απόγνωση

Σε αυτά τα στιγμιότυπα είδες και τον Γιώργο Αγγελόπουλο ως Ορέστη, καθώς και εκείνος συμμετείχε στις διήμερες έρευνες για τον εντοπισμό του Φίλιππου, βοηθώντας τον Γιώργη. Όλοι είναι συγκλονισμένοι. Αλλά εκείνος που έζησε από κοντά αυτόν τον θάνατο, θα έχει ένα ακόμη θλιβερό προνόμιο.

Σύντομα θα υπάρξει και δολοφονία της Αλκμήνης από την Αντωνία. Έχουν και οι δύο απολυθεί από την Ισμήνη και οι εντάσεις οδηγούνται στα άκρα. Ο δεύτερος φόνος ταράζει τόσο τον ίδιο όσο και τη μικρή τοπική κοινωνία.

https://www.instagram.com/p/C2hoW7nMAkA/

Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για τον Ορέστη να παραμείνει στη Μάνη με όσα συμβαίνουν, αλλά θα το παλέψει ακόμη. Πρώτον για την Ασπασία γιατί η κόρη της Ειρήνη έχει υποστεί μεγάλο σοκ με την απώλεια του ετεροθαλούς αδελφού της. Και δεύτερον γιατί δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί η υπόθεση του θανάτου του Κίμωνα.

Είναι μία υπόθεση ξεχασμένη στο σενάριο, εκτός αν την υπολογίζουμε να αναπτυχθεί στην 4η σεζόν. Μήπως θα είναι πολύ αργά μέχρι τότε;

https://www.instagram.com/reel/C4_hDSaL-0J/

Οι φανς του Ντάνου πάντως παραπονιούνται για το πώς έχει εξελιχθεί ο ρόλος του.