Ο θρήνος για τον Φίλιππο στη Γη της ελιάς σε 4 φωτογραφίες στο τελευταίο του γύρισμα και η απόγνωση

Κατερίνα Μπούσιου
Ο θρήνος για τον Φίλιππο στη Γη της ελιάς σε 4 φωτογραφίες στο τελευταίο του γύρισμα και η απόγνωση

Οι συντετριμμένοι Νίκος Γαλανός και Γιώργος Παρτσαλάκης και το γύρισμα με όλο το καστ της Γης της ελιάς. 

Ενώ μοιάζει μέχρι την τελευταία στιγμή στη Γη της ελιάς ότι η Χάιδω θα βρεθεί ένοχη για τον θάνατο του Βαφέα τελικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης ως Λυκούργος και συνήγορός της θα τη σώσει την τελευταία στιγμή. Αυτό όμως σημαίνει την αρχή του τέλους του γιου της Φίλιππου. Για πρώτη φορά μάλιστα βλέπουμε και πλάνα από την κηδεία του με τον θρήνο όλου του καστ στη Γη της ελιάς. Αυτή είναι μία σημαντική στιγμή στα επεισόδια που θα δούμε πριν το Πάσχα. Αυτό είναι το πρώτο καρέ και ακολουθούν και άλλα.

https://www.instagram.com/p/C4-_9yaNTCo/

Όλοι στα μαύρα και ο θρήνος της Βασιλικής για τον άντρα της ζωής της

Σύσσωμοι όλοι οι ηθοποιοί στη Γη της ελιάς αποχαιρέτησαν πριν από δύο μέρες τον αγαπημένο τους Φίλιππο και ο Διονύσης Παπανδρέου έκανε το τελευταίο του γύρισμα μετά από τρία χρόνια στη σειρά.

Η δίκη της μητέρας του Φίλιππου στη Γη της ελιάς οδηγεί στο τέλος του: Η συμφιλίωση με τη Βασιλική

Αρχικά είδαμε τον Γιάννη Κρητικό, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Αλέξανδρο Μαρτίδη, δηλαδή Πότη, Ορέστη και Γιώργη στο τελευταίο αντίο. Δες το καρουζέλ των φωτογραφιών.

https://www.instagram.com/p/C4_BxJatvI1/

Εκείνος βέβαια που θα είναι συντετριμμένος θα είναι ο Λυκούργος, γιατί τον είχε ως παιδί του. Είναι πολύ δύσκολο να παρηγορήσει τη Χάδω.

https://www.instagram.com/p/C4_ANE9N7ze/

Φυσικά το τραγικό πρόσωπο όλου αυτού του επεισοδίου θα είναι η Ιφιγένεια Τζόλα ως Βασιλική. Χάνει τον άντρα που αγάπησε, τον πατέρα του παιδιού της και μάλιστα σε μία εποχή που είχαν αποκτήσει ξανά τις ισορροπίες τους, μετά τις πρόσφατες διαφωνίες τους. Θα είναι μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές αυτή μέσα στην απόγνωσή της. Έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Στάθη.

Οι 2 νέοι ψεύτικοι έρωτες στη Γη της ελιάς και το δράμα του Στάθη λίγο πριν γίνει ξανά μπαμπάς

Πώς θα φτάσουμε στο τέλος; Η χαρά μετά την αθώωση της Χάδως θα γίνει αγωνία. Η τελευταία κουβέντα του Παναγιώτη Βαφέα και αδελφού του θύματος, είναι πως θα την εκδικηθεί. Ήδη είχε προλάβει να απειλήσει και τον Φίλιππο. Εντελώς ξαφνικά θα τον βρει στο διάβα του και θα δεχθεί τον τελευταίο πυροβολισμό. Όμως για πολλές μέρες το πτώμα του αγνοείται.

Όλοι πιστεύουν πως ήθελε να κρυφτεί για λίγο μετά τη δίκη (αυτό το είχε πει και στη Βασιλική) αλλά μετά θα καταλάβουν πως δε συνέβη αυτό. Ο Κουράκος με τη βοήθεια του Ορέστη θα ξεκινήσουν τις έρευνες και θα είναι αυτοί που θα έχουν το θλιβερό καθήκον να το πουν στη Χάδω. Να της πουν, ότι και το δεύτερο παιδί της σκοτώθηκε.

Αυτό θα δεις ότι δεν θα μπορέσει να το αντέξει. Τελευταία στιγμή ο Λυκούργος θα την αποτρέψει από μία απόπειρα αυτοκτονίας. Της ζητά να φανεί δυνατή για την εγγονή της αλλά και τη νύφη της Βασιλική. Και αυτό θα κάνει. Όσο δύσκολο και αν είναι.