Η Λυδία Κονιόρδου στη Γη της ελιάς σώζει την Αρετή και τη Χάδω σε 2 υποθέσεις θρίλερ

Κατερίνα Μπούσιου
Η Λυδία Κονιόρδου στη Γη της ελιάς σώζει την Αρετή και τη Χάδω σε 2 υποθέσεις θρίλερ

Η Μαργαρίτα είναι η φίλη που θα ήθελες να έχεις. Ως ρόλος δεν είναι μία απλή γεωπόνος στη Γη της ελιάς εδώ και 3 χρόνια. Η Λυδία Κονιόρδου βρίσκεται πάντα την κατάλληλη στιγμή για να σώσει με την ευστροφία της διάφορες καταστάσεις. 

Στα θεατρικά έργα, στον κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση, υπάρχει σχεδόν πάντα ένας ήρωας ή μία ηρωίδα, που ενώ λειτουργεί αθόρυβα και σώζει καταστάσεις όταν πρέπει. Στη Γη της ελιάς αυτός ο τίτλος ανήκει στην Μαργαρίτα - Λυδία Κονιόρδου. Στα επόμενα επεισόδια θα θαυμάσεις τον καταλυτικό ρόλο της για να σώσει μία αγαπημένη της φίλη και την Αρετή. Αλλά και να νουθετήσει την άλλη κολλητή της φίλη, την Άντζελα Γκερέκου.

Ο θηλυκός Ηρακλής Πουαρό της Μάνης και η συμβουλάτορας της Αθηνάς

Η Λυδία Κονιόρδου κατάφερε να λάμψει σε μία καθημερινή σειρά και στην ουσία να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι είχε κάνει μέχρι τότε στην καριέρα της. Το καλλιτεχνικό άλμα από τραγωδός σε γεωπόνος στη Γη της ελιάς έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί ο ηθοποιός με ταλέντο μπορεί να υπηρετήσει με ιδιαίτερο τρόπο κάθε συνθήκη.

Η μεταμόρφωση του Τάσου Ιορδανίδη στη Γη της ελιάς είναι η νέα εξέλιξη που δεν περίμενες

Ως Μαργαρίτα δεν είναι μία απλή γεωπόνος εδώ και τρεις σεζόν. Είναι και το πρόσωπο που σώζει κατά καιρούς καταστάσεις, είναι εκεί όταν πρέπει για να βοηθήσει φίλες και φίλους. Μη ξεχνάς ότι στο παρελθόν στη δικαστική περιπέτεια της Αθηνάς (Άντζελα Γκερέκου) έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο με την κατάθεσή της και τον λόγο της.

Στα επόμενα επεισόδια θα τη δες να τη συμβουλεύει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Τζον και να μην τον εγκαταλείψει παρά τις αντιρρήσεις της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/CnmAbsPrWSk/

Δεν είναι όμως αυτό το πιο σημαντικό που θα κάνει στα επεισόδια των επόμενων δύο εβδομάδων. Θα λάβει μέρος σε δύο υποθέσεις θρίλερ και η συμβολή της θα είναι επίσης σημαντική.

Καταρχάς στη δίκη της Χάδως. Δεν είναι μάρτυρας των γεγονότων με τη δολοφονία Βαφέα, αλλά θα σκιαγραφήσει το προφίλ της φίλης της για να δείξει πως λειτούργησε με το ένστικτο της μάνας και όχι της βεντέτας. Πως ήθελε να σώσει τον γιο της Φίλιππο και όχι να γίνει μία στυγνή δολοφόνος για να εκδικηθεί. Εδώ, κάποιοι θα διαφωνήσουν, αλλά αυτό θα το δούμε μεταγενέστερα.

Κατά δεύτερον, στην αστυνομική περιπέτεια της Αρετής η οποία είναι η μοναδική ύποπτη για τη δολοφονία του Τάσου. Άλλο θρίλερ και αυτό. Εκεί θα λειτουργήσει ως ντετέκτιβ. Τυχαία όμως θα βρεθούν τα στοιχεία στον δρόμο της. Αρχικά βλέποντας τη σύζυγο του δολοφονημένου Τάσου να κάνει συχνές συναντήσεις με έναν συγκεκριμένο άντρα. Θα την παρακολουθήσει γιατί θα της κάνει εντύπωση η οικειότητά τους. Την έρευνα της θα την γνωστοποιήσει στον Λυκούργο και τότε θα κινητοποιήσουν τον αστυνόμο για να λύσουν το μυστήριο.

Και να φανταστείς πως Μαργαρίτα και Αρετή δεν υπήρξαν ποτέ φίλες. Αλλά η συμπαθής γεωπόνος, όλους τους βοηθά όταν πρέπει.