Ένα βίντεο της Συνατσάκη έκανε τους fans να μιλούν για δεύτερη εγκυμοσύνη: Τι απάντησε η Μαίρη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ένα βίντεο της Συνατσάκη έκανε τους fans να μιλούν για δεύτερη εγκυμοσύνη: Τι απάντησε η Μαίρη

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος και μοιράστηκε το αγαπημένο της υγιεινό σνακ.

Ριζικά έχει αλλάξει η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μετά τον ερχομό της κόρης της, Ολίβιας.

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής, απολαμβάνουν κάθε στιγμή με την κορούλα τους και πρόσφατα πραγματοποίησαν ολιγοήμερη οικογενειακή απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Η Συνατσάκη δεν θέλει να νιώθει μόνο μαμά και οι λόγοι είναι απολύτως κατανοητοί από κάθε γυναίκα

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με ειλικρίνεια στα σχόλια περί εγκυμοσύνης

Όλα ξεκίνησαν όταν η 39χρονη μπήκε στην κουζίνα και δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να καθαρίζει ένα αβοκάντο, εμφανώς συγκινημένη.

Screenshot-2024-04-01-101334.png

Η παρουσιάστρια έδειξε στον φακό το εσωτερικό του αβοκάντο και έγραψε:

Η Μαίρη Συνατσάκη απέδειξε πως ένα γκρι κοστούμι μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή έξοδο

Για κάποιο άγνωστο λόγο αρκετοί ήταν οι followers της παρουσιάστριας που αναρωτήθηκαν αν είναι έγκυος και κατέκλυσαν το DM της με ερωτήσεις περί εγκυμοσύνης μιας και το κουκούτσι του αβοκάντο θυμίζει μια μαμά που εγκυμονεί.

Η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να βάλει τέλος στις ανυπόστατες φήμες και μοιράστηκε ένα Instagram-story στο οποίο εξήγησε:

«Για κάποιο λόγο έχει γεμίσει το inbox μου με ερωτήσεις για το αν είμαι έγκυος με βάση το προηγούμενο στορι, Δε ξέρω πως μπερδευτήκαμε έτσι. Εγώ απλά εννοούσα αυτό το συναίσθημα του να πετυχαίνεις σε τέλεια φάση το αβοκάντο σου, που είναι σχεδόν απίθανο, μιας και η καλή τους φάση κρατάει 4,5 δευτερόλεπτα».

Screenshot-2024-04-01-101341.png

Ακολούθησε μια ακόμα ανάρτηση με την «Μairiboo» να αναρωτιέται πώς συνδύασαν οι fans της το καθάρισμα του αβοκάντο με μια πιθανή εγκυμοσύνη.

Screenshot-2024-04-01-101345.png

«Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω πως το συνδυάσατε με εγκυμοσύνη», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Screenshot-2024-04-01-101428.png

Λίγο αργότερα η 39χρονη μας έδειξε μερικά από τα αγαπημένα της outfits, με την μικρή Ολίβια να κάνει guest εμφάνιση, αγκαλιάζοντας τρυφερά τη μαμά της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως Συνατσάκη-Στρατής έχουν βρει πλήρως τις ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, φροντίζοντας παράλληλα να μην αμελούν τη φυσική τους κατάσταση.

mairi_ian.webp

Πριν από λίγα 24ωρα το ζευγάρι επισκέφθηκε το γυμναστήριο και πόζαρε μαζί στον φακό με χιουμοριστική διάθεση.

«Ποιος περνάει καλύτερα στην προπόνηση», αναρωτήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη και κάλεσε τους followers της να ψηφίσουν μέσα από ένα poll.

https://www.instagram.com/p/C48MG1Kis3P/

Η ζωή της «Mairiboo» ως μαμά

Πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube και μίλησε για τη μητρότητα, τον θηλασμό και τη νέα της καθημερινότητα μετά τον ερχομό της Ολίβιας.

«Θηλάζει ακόμη η μικρή. Είχα καταφέρει να φτάσω σε εκείνο το σημείο του αποθηλασμού σιγά σιγά, που θήλαζε μόνο μέσα στη νύχτα. Φανταστείτε πόσα βήματα πίσω έγιναν (όταν επέστρεψε από μια εβδομάδα γυρισμάτων) που θέλει να θηλάζει 15 φορές την μέρα. Έκανα και ένα μάθημα αποθηλασμού online. Μπορεί να ζητήσει γάλα και θα προσπαθήσω να την αποπροσανατολίσω, προσφέροντας νερό ή φαγητό. Μήπως θέλει αγκαλιά ή να βγει έξω στο μπαλκόνι. Αν δεν το δεχτεί, δεν θα της αρνηθώ τον θηλασμό», ομολόγησε η Μαίρη Συνατσάκη.

Και πρόσθεσε: «Είμαι σε μια περίεργη κατάσταση… Από τη μία δεν είμαι μόνο μαμά, δεν είναι και τόσο παλιά που δεν ήμουν μαμά, αλλά με μπερδεύει τόσο πολύ που όλος μου ο χρόνος είναι για την μικρή, το 80% των πραγμάτων αφορούν και είναι για τη μικρή. Νιώθω μόνο μαμά αλλά δεν θέλω να νιώθω μόνο μαμά. Νιώθω ότι είναι νωρίς να νιώσω κάτι άλλο. Σιγά σιγά αρχίζω να βγαίνω από αυτό».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της.

Το νέο αγαπημένο σνακ της Μαίρης Συνατσάκη

Σε άλλα νέα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε το δικό της tip για να απολαύσεις τα αποφάγια του αβοκάντο toast, χωρίς να χρειαστεί να φτιάξεις καινούριο.

Screenshot-2024-04-01-101407.png

Μέσα από τα Instagram-stories της η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε πως αξιοποιεί τα leftovers προσθέτοντας ελάχιστο αβοκάντο, τριμμένη ντομάτα, πιπεριά φλωρίνης και λίγο τυρί, πάνω σε μια φέτα ψωμιού.

Πηγή κεντρικής: mairiboo