Θυμάσαι τους Lordi από τη Eurovison; Τα pets του Mr. Lordi είναι τόσο ασυνήθιστα όσο και η μάσκα του

Τζένη Ντεμιράι
Θυμάσαι τους Lordi από τη Eurovison; Τα pets του Mr. Lordi είναι τόσο ασυνήθιστα όσο και η μάσκα του

Η νίκη των Lordi το 2006 στη Eurovision που έλαβε χώρα στην Αθήνα απογείωσε την καριέρα τους. Τι κάνει σήμερα το συγκρότημα από τη Φινλανδία;

Το ντεμπούτο τους στο modeling έκαναν οι Lordi, το συγκρότημα από τη Φινλανδία που κέρδισε στη Eurovision το 2006 με το εμβληματικό για τα δεδομένα του διαγωνισμού «Hard Rock Hallelujah».

Η rock μπάντα βρέθηκε στο εξώφυλλο της Σκανδιναβικής Vogue, ποζάροντας με vegan handbags.

https://www.instagram.com/p/C5A4lYEsgFS/

Κροατία, Ουκρανία τα δύο μεγάλα φαβορί της Eurovision ενώ η Ολλανδία σπάει όλα τα ρεκόρ με τον Klein

Τα pets του Mr. Lordi είναι τόσο ασυνήθιστα όσο και η μάσκα του

Είναι γνωστό ότι τα μέλη του συγκροτήματος δεν εμφανίζονται ποτέ χωρίς τις μάσκες τους και τους περίτεχνους σκελετούς που τις διακοσμούν. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησαν στη Vogue και την αρχισυντάκτρια Martina Bonnier, για τις ανάγκες του τεύχους Μάρτιος-Απρίλιος 2024, ο frontman του συγκροτήματος, γνωστός και ως Mr. Lordi τόνισε πως «Όλοι μας αγαπάμε τα ζώα και όλα τα μέλη της μπάντας έχουμε κατοικίδια», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι συμβαδίζουν απόλυτα με την φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τις vegan τσάντες χειρός. Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο σπίτι του στο Ροβανιέμι έχει περισσότερα από 10 φίδια.

lordi-(2).jpg

Ο frontman της μπάντας ονομάζεται Tomi Petteri Putaansuu, είναι 50 ετών και σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο τσέχικο «Backstage TV» είχε αναφέρει «Τα mainstream media δεν ενδιαφέρονται πια για εμάς, το οποίο είναι πολύ καλό. Γιατί μετά τη Eurovision, για κάποια χρόνια, αυτό ήταν μεγάλο μπελάς».

Τότε, είχε αναφερθεί και στο γεγονός ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο για εκείνον να κρύβει την ταυτότητά του κάτω από μία μάσκα. «Δεν είναι καθόλου δύσκολο για εμένα. Ούτε στο ελάχιστο, επειδή, δεν ήμουν ποτέ στα social media, σε όλη μου τη ζωή- ούτε για μία στιγμή. Δεν είχα ποτέ Facebook ή Twitter ή Instagram. Δεν ήμουν ποτέ εκεί και δεν θα είμαι ποτέ. Δεν μου αρέσει όλο αυτό. Είναι πολύ εύκολο για εμένα».

Ο Ισπανός YouTuber Lavadom έγινε ξανά viral για την Σάττι και οργανώνει challenge για να τη γνωρίσει

Τι κάνουν σήμερα οι Lordi;

Η νίκη των Lordi το 2006 στη Eurovision που έλαβε χώρα στην Αθήνα απογείωσε την καριέρα τους. Το κομμάτι The Arockalypse που κυκλοφόρησε μετά τον διαγωνισμό έγινε hit στην Ευρώπη και αρκετοί ήταν εκείνοι που έμοιαζαν ξαφνιασμένοι που το αουτσάιντερ με τις τρομακτικές μάσκες κατάφερε να αγαπηθεί από τους Ευρωπαίους.

Μπορεί 18 χρόνια μετά, το συγκρότημα από τη Φινλανδία να μην έχει την ίδια προσοχή των διεθνών μέσων, ωστόσο, συνεχίζει την επιτυχημένη μουσική πορεία του στη χώρα. Το φετινό καλοκαίρι ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο Rockoff Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Mariehamn των Νήσων Åland.

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οι Lordi έχουν ήδη ξεκινήσει περιοδεία, η διεξαγωγή της οποίας επιβεβαιώνει ότι στην πραγματικότητα το κοινό της γηραιάς ηπείρου δεν τους ξέχασε ποτέ.

Ξεκινώντας από τη Σουηδία στις 14 Μαρτίου και καταλήγοντας στη Βιέννη στις 5 Μαΐου, οι Lordi επιβεβαιώνουν ότι η νίκη τους δεν ήταν τυχαία το 2006.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @lordiofficial