Ο Ισπανός YouTuber Lavadom έγινε ξανά viral για την Σάττι και οργανώνει challenge για να τη γνωρίσει

Τζένη Ντεμιράι
Ο Ισπανός YouTuber Lavadom έγινε ξανά viral για την Σάττι και οργανώνει challenge για να τη γνωρίσει

«Θα προσπαθήσω να συναντήσω την Μαρίνα», αναφέρει σε νέο του βίντεο ο Ισπανός YouTuber Lavadom. 

Ο Ισπανός YouTuber Lavadom, ο οποίος έχει πάνω από 50.000 subscribers στο κανάλι του, γίνεται ξανά viral εντός ελληνικών συνόρων παρακολουθώντας video clips τραγουδιών της Μαρίνας Σάττι.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Ισπανός σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου χορεύει και τραγουδά το κομμάτι «Πάλι», που συμπεριλαμβάνεται στο Yenna, το πρώτο άλμπουμ της Σάττι, το οποίο κυκλοφόρησε το 2022. Φαίνεται κατενθουσιασμένος και μεγάλος fan της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας.

Eurovision 2024: Πώς το «ZARI» της Σάττι έγινε viral στο TikTok - Η θέση της Ελλάδας στα προγνωστικά

Όλα ξεκίνησαν με το «Zari» και το «Να μη θυμηθώ, Μαρίνα»

Ο Lavadom είχε γίνει ξανά viral λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Zari» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024. Τότε, είχε δείξει ενθουσιασμένος με το κομμάτι, ενώ η ατάκα «Να μη θυμηθώ, Μαρίνα, να μη θυμηθώ» έγραψε την δική του ιστορία στον κόσμο του διαδικτύου.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Lavadom είχε αναφέρει πως «το τραγούδι είναι φοβερό» αλλά και πως «δεν καταλαβαίνω τίποτα, αλλά δεν ενδιαφέρομαι για τους στίχους. Αν λέει ότι δεν μου αρέσει μία καλή παέγια, δεν με ενδιαφέρει. Το τραγούδι παραμένει καταπληκτικό».

Στη συνέχεια, ο Lavadom είχε προσθέσει ότι το τραγούδι αξίζει τη νίκη, συγκρίνοντάς το με το τραγούδι «La Noia», το οποίο θα ερμηνεύσει στον διαγωνισμό η Angelina Mango, εκπροσωπώντας την Ιταλία.

Το συγκεκριμένο βίντεο, με την αντίδραση του Ισπανού YouTuber για το «Zari» έχει πάνω από 350.000 προβολές μέσα σε δύο εβδομάδες.

Μπαίνοντας στο YouTube Channel του Lavadom διαπιστώνουμε ότι έχει αναρτήσει βίντεο αντιδρώντας και σε άλλα τραγούδια της Μαρίνας Σάττι. Στις 19 Μαρτίου δημοσίευσε την αντίδρασή του στο άκουσμα του κομματιού με τίτλο «Σπίρτο και Βενζίνη» ενώ περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα είχε δημοσιεύσει ένα ακόμα βίντεο στο οποίο έτρωγε ελληνικό γιαούρτι και αντιδρούσε στους ήχους του «Tucutum».

Eurovision 2024: Το ελληνικό κοινό διχάστηκε με το τραγούδι της Σάττι αλλά τα Βαλκάνια ψηφίζουν ZARI

«Θα προσπαθήσω να συναντήσω την Μαρίνα»

Στις 20 Μαρτίου, ο Lavadom δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο που έθετε στο επίκεντρο την Μαρίνα Σάττι. Αυτή τη φορά, όμως, το περιεχόμενό του δεν σχετιζόταν με κάποιο τραγούδι της, αλλά, με ένα challenge που αποφάσισε να θέσει στον εαυτό του.

Όπως είπε, «Μαζί με τον cameraman μου θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα, κάνοντας κάποιες στάσεις, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Θα προσπαθήσω να συναντήσω την Μαρίνα, να μείνω με την Μαρίνα και να γυρίσω ένα βίντεο». Έπειτα πρόσθεσε πως θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας μας 5 – 10 Απριλίου.

Ποιος είναι ο Lavadom

O Lavadom είναι 27 ετών και κατάγεται από την Βαλένθια, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας. Ασχολείται πολύ ενεργά με το YouTube έχοντας πάνω από 50.000 subscribers.

Πέρα από το YouTube, ο Lavadom ασχολείται και με τη μουσική, έχοντας βγάλει και ένα άλμπουμ, το οποίο έχει τον τίτλο «Inevitable».

https://www.instagram.com/p/CtPOE_XI6gq/

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε ότι το τραγούδι της Eurovision 2024 είναι η καλύτερη δουλειά της

Πηγή κεντρικής εικόνας: @marina_satti