Το «σαν ψέμα» της Μαίρης Συνατσάκη ήρθε μετά την Πρωταπριλιά και ο Βασάλος ρώτησε κάτι εύστοχο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το «σαν ψέμα» της Μαίρης Συνατσάκη ήρθε μετά την Πρωταπριλιά και ο Βασάλος ρώτησε κάτι εύστοχο

Οι φωτογραφίες με τους δικούς της ανθρώπους, η τούρτα, η ευχή, το μεγάλο ευχαριστώ και η αποκάλυψη της αδερφής της, Αλίκης, για τη μεταξύ τους «απόσταση».

Ένα χρόνο συνεργασίας γιόρτασαν πριν λίγα 24ωρα η Μαίρη Συνατσάκη και ο κολλητός της φίλος, Fipster (Φίλιππος Ιωάννου).

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Fipster γιόρτασαν ένα χρόνο συνεργασίας

Η παρουσιάστρια και ο γνωστός Youtuber έχουν δημιουργήσει ένα κινηματογραφικό στούντιο στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο γυρίζουν όλα τα videos και επιμελούνται το γενικότερο περιεχόμενο για το κανάλι τους.

H Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει 3 σερί προπονήσεων και βρήκαμε 5 ακόμα celebrities που είναι gym freaks

Το μεγαλύτερο ευτύχημα είναι πως οι δύο φίλοι έχουν καταφέρει να εντάξουν πολλούς, αγαπημένους φίλους σε αυτό το νέο project όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Γαρυφαλιά Καλληφώνη οι οποίοι διαθέτουν δικές τους στήλες στο Youtube.

Πριν από λίγες ώρες Μαίρη Συνατσάκη και Fipster γιόρτασαν τον ένα χρόνο ίδρυσης του «Raw House» και πόζαραν μαζί στον φακό, κρατώντας μια τούρτα. Οι δύο φίλοι-συνεργάτες δημοσίευσαν ένα καρουζέλ με highlights της φετινής χρονιάς στο στούντιο και ευχαρίστησαν θερμά όλους τους συντελεστές, με τους οποίους έχουν περάσει μοναδικές στιγμές.

https://www.instagram.com/reel/C5OUWBltt6Z/

«ΣΑΝ ΨΕΜΑ…. 1 χρόνος raw house❤️🥹 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν να δημιουργηθεί αυτό το studio από το μηδέν🤍 Ηλεκτρολόγοι, μπογιατζήδες, υδραυλικοί, ζωγράφοι, οικοδόμοι και όλοι όσοι ήρθατε και φτιάξαμε το raw μαζί. 🌈 Ένα ακόμα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που βοηθούν ώστε να παραχθεί περιεχόμενο καθημερινά. Είμαστε ευγνώμονες και απίστευτα τυχεροί που δουλεύουμε παρέα. Το raw house στην πραγματικότητα είναι μια δημιουργική οικογένεια με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 🫶Φυσικά δεν γίνεται να ξεχάσουμε όσους στήριξαν το raw house με τον δικό τους τρόπο από την πρώτη στιγμή 🤍 Τέλος, ευχαριστούμε τόσο πολύ και όλους εσάς που βλέπετε τα βίντεο στο κανάλι, ευχαριστούμε τις εταιρίες που νοικιάζετε τον χώρο, και γενικότερα τα καλύτερα ακόμα δεν έχουν έρθει. ⭐️🔜 🥂 Στα επόμενα χρόνια❤️
#rawhouse #1year», έγραψαν Συνατσάκη-Fipster στην κοινή ανάρτησή τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η Γαρυφαλιά Καλληφώνη ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν το post γράφοντας με χιούμορ: «Α βλέπω διαλέξατε την ΤΟΠ φωτό μου».

Screenshot-2024-04-03-101351.png

Η Συνατσάκη δεν θέλει να νιώθει μόνο μαμά και οι λόγοι είναι απολύτως κατανοητοί από κάθε γυναίκα

Screenshot-2024-04-03-101932.png

«@mairiboo μήπως πουλάς;;;;;», αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

https://www.instagram.com/p/C40KzSmI96m/

Αλίκη Συνατσάκη: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με την Μαίρη Συνατσάκη

Οι αδελφές Συνατσάκη είναι πολύ δεμένες και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη. Η Αλίκη τρέφει μεγάλη αδυναμία στην ανιψιά της, Ολίβια και οι δύο γυναίκες συνεργάζονται στενά καθώς η Αλίκη εργάζεται στις επιχειρήσεις της Μαίρης.

aliki4.jpg

Πρόσφατα η Αλίκη Συνατσάκη μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο όπου μαζί με την αδερφή της αποφάσισαν να πάρουν απόσταση η μια από την άλλη, διατηρώντας μια σταθερή αλλά πιο αραιή επικοινωνία.

aliki2.jpg

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε πλάνα από το νέο της σπίτι με πρωταγωνίστρια τη μικρή Ολίβια Στρατή

«Με τη Μαίρη είμαστε δίδυμες. Είναι δύσκολο. Από το λύκειο και μετά που αποχωριστήκαμε και από το σχολείο, που αναγκαστικά ήμασταν μαζί, τώρα τα δίδυμα τα βάζουν σε διαφορετικά τμήματα επίτηδες, και οι δυο προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε. Το θέλαμε και οι δυο. Κάναμε διαφορετικές παρέες, ακολούθησε η καθεμιά το επάγγελμά της, σταματήσαμε να μένουμε μαζί και εκεί, περάσαμε ένα διάστημα που χαθήκαμε τελείως. Από το 2008 μέχρι το 2016 είχαμε κάπως χαθεί. Μιλάγαμε, όχι καθημερινά όμως. Πάντα διαχειριζόμουν όλα της τα οικονομικά λόγω της δουλειάς μου στην τράπεζα τότε. Μιλούσαμε πάρα πολύ στο τέλος του μήνα, και κάποιες φορές μέσα στο μήνα, αλλά δε κάναμε παρέα, δε θα ερχόταν εκείνη με τους φίλους μου, ούτε εγώ με τους δικούς της».

Και πρόσθεσε: «Βρεθήκαμε έχοντας πάρει την απόστασή μας. Δεν έγινε ποτέ κάποιος τσακωμός, ούτε έγινε επίτηδες αυτή η απομάκρυνση. Τώρα, μετά από χρόνια συνειδητοποιώ ότι μόνο στην τράπεζα με ενοχλούσε να με αποκαλούν η αδελφή της Μαίρης Συνατσάκη. Αυτό το πράγμα το έχω λύσει χρόνια πίσω. Είναι πολλά και τα χρόνια που είναι η Μαίρη αναγνωρίσιμη. Επειδή είναι όμως και το επίθετο τέτοιο που μένει, το χειρότερό μου ήταν όταν μας βάλανε στην τράπεζα τα ταμπελάκια με το όνομα, με ρωτάγανε συνέχεια όλοι αν είμαι η αδελφή της Μαίρης».

Πηγή κεντρικής: rawhouseathens