Κανένα χειρουργείο! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε στην πιο διαδεδομένη φήμη για εκείνον

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κανένα χειρουργείο! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε στην πιο διαδεδομένη φήμη για εκείνον

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε στη φημολογία ετών που ακολουθεί τον ίδιο και διέψευσε όσα φανταζόμασταν.

Το εφηβικό όνειρο του YouTuber Αλέξανδρου Κοψιάλη να συναντήσει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον τραγουδιστή που η αλήθεια είναι «σημάδεψε» με τα τραγούδια του τα παιδιά των 90's, έγινε πραγματικότητα, αφού εκείνος πήγε καλεσμένος στην «Ιδιωτική κατακραυγή».

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια έκαναν reunion τρία χρόνια μετά τον χωρισμό για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο

O ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια σε όσα τον ρώτησε ο YouTuber. Αναφέρθηκε στην καριέρα του, τη Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και στη φωνή του και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στα βίντεο από τις διάφορες εμφανίσεις του που έχει δημοσιεύσει στο TikTok του.

Ο πραγματικός λόγος που άλλαξε η φωνή του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αρχικά είπε πως δεν απαντάει στα αρνητικά σχόλια γιατί «οι haters είναι haters» και δεν υπάρχει λόγος να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Από την άλλη όμως, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τη φωνή του και τα όσα «ακούγονταν» και γράφονταν γι' αυτήν.

«Πρέπει να το πω αυτό γιατί το διαβάζω και στεναχωριέμαι, επειδή είναι παραπλάνηση. Καταρχήν, υπάρχει ο ιατρικός φάκελος, που είναι απόρρητος βέβαια, αλλά θα τον επικαλεστώ.

Δεν έχει γίνει ποτέ μα ποτέ καμία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές, ουδεμία. Αυτό δε σημαίνει ότι οι χορδές πρέπει να έχουν μια βλάβη για ν' αλλάξει η φωνή.

Η φωνή αλλάζει από πολλούς παράγοντες. Πρώτο και κύριο από την ψυχολογία και δεύτερον, αυτό που συνέβη κυρίως στη δική μου περίπτωση, είναι ότι επειδή είμαι πολύ ανήσυχο πνεύμα και ως μουσικός εγώ ήθελα να αλλάξω τεχνικές, να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα (άκουγα ξένα και νόμιζα ότι μπορώ να τέτοια) - ως μουσικός γιατί αν δεν ήμουν μουσικός και τα έκανα θα ήμουν τελείως τρελός - στα πλαίσια της μουσικότητας άλλαζα τεχνικές φωνητικές.

Διαβάζοντας παρτιτούρες, βλέποντας βίντεο με το πώς θα κάνεις το ένα και πώς το άλλο. Η τεχνική δε φαίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, θέλει ένα 6μηνο να φανεί τι έκανες. Όταν «πιάσεις» ένα λάθος μονοπάτι που θα το καταλάβεις σε έναν χρόνο ή ενάμιση, την πάτησες.

Για να το γυρίσεις «πίσω» θα σου πάρει άλλο τόσο και πρέπει να βρει τον τρόπο για να το γυρίσεις» είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνοντας τέλος στις φήμες πως η φωνή του άλλαξε, αφότου έκανε επέμβαση στις φωνητικές χορδές.

Ο Δημήτρης Μπάρμπας πάντως ή αλλιώς Mr Music στο Instagram που απομονώνει τις φωνές των καλλιτεχνών τότε και τώρα για να δει αν υπάρχουν διαφορές είχε παρατηρήσει πως η φωνή του είχε αλλοιωθεί. Ωστόσο, αυτή η αλλαγή δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη και ο Mr Music την είχε αποδώσει στην επιβάρυνση που υφίστεται κάποιος καλλιτέχνης από τις πολλές συναυλίες μέσα στα χρόνια.

https://www.instagram.com/reel/Cv76FHHLcW3/

Ο χωρισμός με την Ζέτα Μακρυπούλια

Ο ίδιος μάλιστα, πρόσθεσε ότι σε αυτό «βοήθησε» και η κακή του ψυχολογία σε συνδυασμό με τον χωρισμό του με την Ζέτα Μακρυπούλια.

«Η αλλαγή στη φωνή μου οφείλεται και σε μια περίοδο που και ψυχολογικά - μην το αφήνουμε απ' έξω αυτό - ήμουν πεσμένος, δεν έκανα "τούμπες" στον αέρα. Και ο χωρισμός (με την Ζέτα Μακρυπούλια) έπαιξε κάποιον ρόλο» ανέφερε ο τραγουδιστής στη συνέχεια.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ζευγάρι για 10 χρόνια, ωστόσο οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2021.

Οι σχέσεις τους, ωστόσο έχουν παραμείνει πολύ καλές κάτι που αρχικά φάνηκε από την πρόσφατη τυχαία συνάντησή τους σε γνωστό εστιατόριο - club.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Ζέτα» είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ωστόσο πρόσθεσε πως ήταν «καλύτερα που δεν απέκτησαν παιδιά». Μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι single.

zeta3.jpg

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο

Τον Μάρτιο του 2023 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποδεχτηκε την τιμητική πρόταση του νεου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη να αναλάβει την θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού.

Τον Ιούλιο του 2023, ωστόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραιτήθηκε από τη θέση του Υφυπουργού, λέγοντας πως «άμα ξέρεις πού πας, ξέρεις και πότε πρέπει να φύγεις», προσθέτοντας πως δεν δόθηκαν λύσεις σε ζητήματα που αφορούσαν τον πολιτισμό.

Φυσικά, καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι, γι' αυτό και επέλεξε να επιστρέψει σε αυτά. Παράλληλα, ο ίδιος βρέθηκε αυτή τη σεζόν στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά στο Σπίτι με το Mega, με τις πληροφορίες ωστόσο, να θέλουν την εκπομπή να ολοκληρώνεται πρόωρα.

https://www.instagram.com/reel/C0mIM_-NFvb/