Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια έκαναν reunion τρία χρόνια μετά τον χωρισμό για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια έκαναν reunion τρία χρόνια μετά τον χωρισμό για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο
www.ndpphoto.gr

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια συναντήθηκαν σε γνωστό club-restaurant και η σχέση τους δείχνει να είναι άκρως φιλική.

Σε γνωστό εστιατόριο-club βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

To reunion Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Νίκου Βέρτη, ενώ στο ίδιο μαγαζί βρισκόταν και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η οποία γιόρταζε τα 65α γενέθλιά της με αγαπημένους φίλους. Από το πάρτι της ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει η κολλητή της, Ζέτα Μακρυπούλια, που έδωσε το παρών και διασκέδασε με την ψυχή της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια χαιρετήθηκαν πολύ θερμά, με τις σχέσεις τους να δείχνουν πλέον αρκετά φιλικές. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια έσπευσε να αγκαλιάσει τον πρώην σύντροφό της κι εκείνος με τη σειρά του έδειξε πόσο πολύ χάρηκε για αυτή την απρόσμενη συνάντηση.

zeta4.jpg

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι δύο παρέες βρίσκονταν αρκετά κοντά στον χώρο και λίγο αργότερα ενώθηκαν και διασκέδασαν όλοι μαζί.

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε δυναμικά αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια «κέρδισε» τη Μαρία Μπεκατώρου

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», δήλωνε το 2021 το πρώην ζευγάρι στους δημοσιογράφους για τον χωρισμό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν ζευγάρι για 12 ολόκληρα χρόνια και συγκεκριμένα από το 2010 μέχρι το 2021. Μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν άριστη σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια δίνει το παρών στις συναυλίες του τραγουδιστή.

«Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες. Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα είναι αμφίδρομο», δήλωσε πριν από μερικούς μήνες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο περιοδικό ΟΚ!.

Τον Μάιο του 2023 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρευρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» στην οποία πρωταγωνιστούσε ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο τραγουδιστής εντοπίστηκε από τους φωτογράφους στην πρώτη σειρά και δεν δίστασε να χαρίσει συμβολικά ένα τριαντάφυλλο στην πρώην σύντροφό του.

Πηγή κεντρικής: ndp