Έγινε κάποια αλλαγή στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη ή είναι ιδέα μας;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Έγινε κάποια αλλαγή στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη ή είναι ιδέα μας;

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει την πιο εξωστρεφή φάση της στα social media και οι άφιλτρες selfies της είναι η νέα της αγαπημένη συνήθεια.

Για την Ελένη Μενεγάκη η επικοινωνία με τους τηλεθεατές της όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ σημαντική. Πάντα ήθελε να έχει όσο το δυνατόν πιο άμεση επαφή με τα άτομα που την ακολουθούν και τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, γι ' αυτό και πέρα από την εκπομπή της, η γνωστή παρουσιάστρια έχει το δικό της προφίλ στο Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει φυσική, δίχως φίλτρα: Τι κοινό έχουν οι άλλες 10 φορές που ήταν άβαφη;

https://www.instagram.com/p/C5BBQJENhNO/

Οι αλλαγές στο προφίλ της Ελένης

Αν ήσουν follower της Ελένης Μενεγάκη όλον αυτόν τον καιρό τότε θα έχεις προσέξει κάποια αλλαγή στο προφίλ της.

Ανακαλύψαμε το πράσινο πλισέ φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη -Το must της άνοιξης

Η παρουσιάστρια συνήθιζε όλα αυτά τα χρόνια αντί να δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά της με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, να δημοσιεύει στο προφίλ της φωτογραφίες από την εκπομπή της, με τα outfits και τους καλεσμένους της ή με δώρα για τους αγαπημένους της τηλεθεατές.

Παρ' όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα και κυρίως από τα γενέθλια της 19χρονης κόρης της, Λάουρας, η παρουσιάστρια διανύει μια περίοδο μεγαλύτερης εξωστρέφειας στα social media της. Πέρα από τις ευχές στην Λάουρα αλλά και την 9χρονη Μαρίνα που είχαν τα γενέθλιά τους μέσα στον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο αντίστοιχα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο και με τον γιο της τον Άγγελο στο προφίλ της.

Παράλληλα, άρχισε να δημοσιεύει και selfies της χωρίς κανένα μακιγιάζ και φίλτρο στο προφίλ της με διάφορες σκέψεις της όπως για παράδειγμα το πόσο θα ήθελε να μείνει στο κρεβάτι της αντί να πάει στη δουλειά της - μια σκέψη που πολλοί κάνουν κάθε πρωί.

Επίσης, η ίδια δημοσίευσε και μια πόζα από φωτογράφησή της που είχε γίνει το 1993, γράφοντας στους followers της: «Μόλις είχα ξεκινήσει να εργάζομαι στο mega, τα μαλλιά μου σκούρα ακόμα, σε φωτογράφιση, νομίζω το 1993».

https://www.instagram.com/p/C5IkhnQttnb/

Φαίνεται πως η Ελένη Μενεγάκη θέλει να δείξει στα social media της και μια άλλη πλευρά της, αυτήν της Ελένης κι όχι της Μενεγάκη.

Όσα έχει πει η ίδια για τη σχέση της με τα social media

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αναφέρει στην εκπομπή της πως το καλοκαίρι προτιμάει να έχει κλειστά τα social media της, γιατί έτσι αισθάνεται πιο ανέμελη. Και πράγματι το κάνει πράξη όλα αυτά τα χρόνια για όσους την ακολουθούν.

«Αυτό που λες κλείνω τα social. Θέλω να πω, το έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή και το κλείνω; Γιατί, τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα. Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως να ανεβάσω» είχε πει με αφορμή την κουβέντα που είχε με καλεσμένη την Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Όσον αφορά το πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη σαν follower των παιδιών της, έχει παραδεχτεί πως μπορεί κάποιες φορές να βάζει απλά ένα emoji κάτω από τις αναρτήσεις τους, γιατί καταλαβαίνει πως είναι άβολο να γράψει κάτι πιο «μαμαδίστικο», αφού τα προφίλ - κυρίως - των κοριτσιών της έχουν μόνο τους φίλους τους.

Άλλωστε, η Λάουρα και η Βαλέρια, οι κόρες της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, έχουν ιδιωτικό το προφίλ τους και ειδικά η Λάουρα δεν θέλει να φαίνεται σε καμία φωτογραφία και κανένα post, διατηρώντας την ιδιωτικότητά της.