Η επιστροφή της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς: Η Ιουλία γεννά το παιδί του έρωτά της

Κατερίνα Μπούσιου
Η επιστροφή της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς: Η Ιουλία γεννά το παιδί του έρωτά της

Μετά τον φόνο του Φίλιππου και την μεγάλη τραγωδία στη Γη της ελιάς, ήρθε η ώρα της απόλυτης ευτυχίας. Σαν και αυτή που ζει και στην κανονική της ζωή η Αντιγόνη Κουλουκάκου. 

Η πορεία προς την τραγωδία του Φίλιππου που θα συγκλονίσει τη Μάνη, είναι το κύριο θέμα για αρκετά επεισόδια στη Γη της ελιάς. Όμως η γέννηση του τέταρτου παιδιού του Στάθη και το δεύτερο της Ιουλίας, είναι το μόνο γεγονός που θα κάνει δύο οικογένειες ευτυχισμένες. Τη χρειάζονται όλη αυτή την αχτίδα χαράς. Παρόμοια με τη χαρά που ζει ούτως ή άλλως στην προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η Βασιλική διαλυμένη και η Χάδω στο μοναστήρι

Σου έχω αναφέρει ήδη πως η δολοφονία του Φίλιππου στη Γη της ελιάς θα γίνει σε πολλές πράξεις και όλα τα προσεχή επεισόδια, θα είναι δραματικά. Με αποκορύφωμα όσα θα συμβούν στην κηδεία του. Αλλά δε σταματά εδώ.

Ο θρήνος για τον Φίλιππο στη Γη της ελιάς σε 4 φωτογραφίες στο τελευταίο του γύρισμα και η απόγνωση

Η Βασιλική παρά τις συγκρούσεις που είχαν το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του έρωτά της και πατέρα της κόρης της. Είναι σα χαμένη και κανείς δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της. Ακόμη και η Αρετή λυγίζει.

Ο Παρασκευάς αλλά και ο Μιλτιάδης προσπαθούν να συμπαρασταθούν όσο μπορούν αλλά τίποτε δεν καταφέρνουν. Ούτε καν ο Στάθης με την Αριάδνη. Οι δύο τελευταίοι μάλιστα θα αναγκαστούν να μεταβούν στην Αθήνα εκτάκτως λόγω μίας επιπλοκής της εγκυμοσύνης της. Αλλά δίχως να υπάρχει ανησυχία.

Ο Στάθης μοιράζει πια τον χρόνο του μεταξύ της Αθήνας και της Μάνης. Μέχρι να ειδοποιηθεί πως η Ιουλία γεννά τον γιο τους. Αυτή θα είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή της σειράς. Ένας ακόμη Καπερνάρος ήρθε στη ζωή, ο οποίος και θα πάρει το όνομα του Ιάκωβου Βρετάκου, αδελφού της Ιουλίας και αγαπημένου φίλου του Στάθη.

Αυτό σημαίνει πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου θα επιστρέψει σε λίγο διάστημα για κάποια περιορισμένα επεισόδια μέχρι να κάνει ολοκληρωτικό comeback την επόμενη σεζόν. Αυτή την περίοδο ζει μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ράικο την ωραιότερη και την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής της. Με την απόκτηση και του δικού τους γιου.

kouloukakoupaidi.jpg

Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή και το αντίστροφο.

https://www.instagram.com/p/C4a8cHvI6oJ/