Σαφώς και κοιμάται ήσυχη η Δανάη Μπάρκα και στην πρώτη συνέντευξη μετά από καιρό είπε μόνο αλήθειες

Τζένη Ντεμιράι
Σαφώς και κοιμάται ήσυχη η Δανάη Μπάρκα και στην πρώτη συνέντευξη μετά από καιρό είπε μόνο αλήθειες

«Ίσως αυτή να ήταν η πρώτη φορά που είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω», δήλωσε η Δανάη Μπάρκα μιλώντας για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την έθεσαν στο επίκεντρο. 

Στο podcast της Lifo «Ρώτα με ό,τι θες» βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, η οποία απάντησε σε ερωτήσεις για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Το post της Σταυροπούλου για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, το κάπνισμα και τις κακίες

Η αισιοδοξία είναι moto ζωής για τη Δανάη Μπάρκα

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Δανάη έδειξε ότι είναι κατ’ επιλογή ένας αισιόδοξος άνθρωπος. Για το moto της ζωής της είπε πως αλλάζει πολύ συχνά. «Πριν λίγα χρόνια θα έλεγα “Η αισιοδοξία είναι μονόδρομος”, που συνεχίζω να το πιστεύω. Μετά, μπήκε λίγο και το πολύ κλασικό “No risk no story”, που όλοι κάποιες φορές το έχουμε ανεβάσει κάπως.

Ίσως παραμείνω στο πρώτο, στην αισιοδοξία γιατί νιώθω ότι με όλη αυτή τη μαυρίλα που πολλές φορές αντιμετωπίζουμε, κάπως δεν πρέπει να πέσουμε. Το λέω για να το πιστεύω κι εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/C3AReV9s-p3/

Γιατί κάνεις τηλεόραση Δανάη;

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε για το πως ξεκίνησε η ενασχόλησή της με την τηλεόραση, εξηγώντας ότι το πρώτο «»ναι» ήρθε από «καθαρή τρέλα». «Την είχα αρνηθεί την τηλεόραση για τους λόγους που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Δηλαδή για την έκθεση, για το “κόρη Βίκυς”, για το ότι έβλεπα πως μπορεί να πεις ότι κάτι είναι μαύρο και κάποιος να βρεθεί να σε αμφισβητήσει, οπότε με φόβιζε. Ήρθε, όμως, η σκέψη-πρόταση σε μία περίοδο που ξεκίνησε η καραντίνα, δεν υπήρχε θέατρο. Εγώ μόλις είχα τελειώσει έναν μεγάλο αριθμό παραστάσεων με έναν μονόλογο που έκανα την Ουρανία αλλά και μετά από διάφορες ωραίες παραστάσεις που ήμουν μέρος τους στα θέατρα της Αθήνας και το έκανα. Το πρώτο ναι ήρθε από τρέλα, καθαρή τρέλα» τόνισε.

Στο συγκινητικό μήνυμα της Δανάης Μπάρκα η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε με μπόλικη αγάπη

Όσα είπε για την προσωπική της ζωή και τη μιντιακή μπόρα που την έθεσε στο επίκεντρο

Στο συγκεκριμένο podcast, η Δανάη απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών. Μία από τις ερωτήσεις είχε σχέση με το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί μετά τη φωτογραφία που την έδειχνε να φιλιέται με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η ερώτηση της ακροάτριας ήταν:

«Σε πλήγωσε η τελευταία μιντιακή μπόρα που εκτονώθηκε πάνω σου; Εμείς κρατάμε ομπρέλα και είμαστε μαζί σου».

Με την παρουσιάστρια να απαντά χωρίς να αναφέρει ονόματα και συγκεκριμένες καταστάσεις:

Εκτός από την ομπρέλα όμως, υπάρχει και το ουράνιο τόξο που μπορείς να περιμένεις μετά τη μπόρα. Ανήκω στην ομάδα των ανθρώπων που πιστεύουν ότι αν σταματάς σε κάθε γωνία να πετάς πέτρες στα σκυλιά που γαβγίζουν, δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου. Όταν ξέρω ότι εγώ κοιμάμαι καλά το βράδυ και έχω γύρω μου ανθρώπους που είναι ασπίδες και ομπρέλες... παίρνω μια βαθιά ανάσα γίνομαι μούσκεμα στην μπόρα και μετά γυρνάω σπίτι μου φοράω στεγνά ρούχα και η ζωή συνεχίζει.

Η ζωή δεν είναι αυτά όμως και στο λέω και επηρεασμένη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίσαμε στο σπίτι μας, η ζωή είναι τι έχουμε τώρα. Ο ρεαλισμός με επανέφερε στη ρομαντική διάθεση που είχα προ μπόρας. Και συνεχίζουμε και όλα καλά».

https://www.instagram.com/p/C2sRbXSMe3f/

Για το αν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στο επίκεντρο για ζήτημα που αφορά την προσωπική της ζωή, η Δανάη Μπάρκα απάντησε:

«Δε θεωρώ ότι οι άνθρωποι του χώρου με έχουν στο μυαλό τους σαν τηλεοπτικό πρόσωπο, με έχουν νομίζω σαν ηθοποιό που κάνω μια εκπομπή παρά σαν τηλεοπτικό πρόσωπο.

Νιώθω ένας άνθρωπος που ήρθε από κάπου, κάνει αυτό που του ζητήθηκε με πολλή χαρά και περηφάνεια για αυτά που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα... τα αντιμετωπίζω όλα λίγο πιο θεατρικά… Δηλαδή έχω τους ίδιους φίλους από το Λύκειο, είμαι στο καβούκι μου. Είμαι πολύ κανονική δεν είμαι celebrity που λέμε.

Ίσως αυτή να ήταν η πρώτη φορά που είδα το όνομά μου σε τίτλους που δεν ήθελα να το δω, αλλά ακόμα κι αυτό είναι ίσως ένα μάθημα, και για μένα και για όλους τους άλλους να ζήσουμε στα βουνά.. σε ένα χωριό. Είμαι αλήθεια οκ. Νομίζω οι υπόλοιποι νομίζω ότι το βίωσαν πιο... Καμιά φορά είναι και το με ποια ονόματα θες να είσαι δίπλα από τους τίτλους. Κάθεσαι στη γωνίτσα σου περιμένεις να τελειώσουν όλα».

Στο συγκινητικό video της Μπάρκα με τη γιαγιά Τούλα η Σταυροπούλου έκανε το πιο αληθινό σχόλιο

Πηγή κεντρικής εικόνας: @danai_barka