Η Rebel Wilson θεωρεί ότι η Adele την «μισεί» και το βάρος της είναι ο λόγος

Τζένη Ντεμιράι
Η Rebel Wilson θεωρεί ότι η Adele την «μισεί» και το βάρος της είναι ο λόγος
Invision

Το βιβλίο «Rebel Rising» της Rebel Wilson κυκλοφόρησε στις 2 Απριλίου και αποκαλύπτει πολλά που σχετίζονται με την απώλεια βάρους της.

Μία ακόμα αυτοβιογραφία διάσημου προσώπου κυκλοφόρησε και η Rebel Wilson χρησιμοποίησε τη συγγραφή για να αποκαλύψει μερικές αλήθειες που σχετίζονται με το βάρος της, τη σχέση αυτού με τη μητρότητα και την καριέρα της, αλλά και την… αντιπάθεια της Adele.

https://www.instagram.com/p/C5Q1lHWr_qx/

Rebel Wilson: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε και η απειλή για την καριέρα της

Το «Rebel Rising» και η σχέση της καριέρας με το βάρος

Το βιβλίο της 44χρονης ηθοποιού με τίτλο «Rebel Rising» κυκλοφόρησε την Τρίτη 2 Απριλίου και οι αποκαλύψεις που περιέχονται σε αυτό δεν άργησαν να σταθούν στο επίκεντρο.

Η Wilson μιλά ανοιχτά στο βιβλίο για την επιθυμία της να χάσει βάρος, αλλά και την αποθάρρυνση ενός ατζέντη, ο οποίος έθετε την καριέρα της πάνω από την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Το ταξίδι για την απώλεια βάρους, όπως αναφέρει η Wilson στο βιβλίο, ξεκίνησε πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν ζύγιζε 225 κιλά. Τότε, είχε επισκεφθεί έναν γυναικολόγο και την είχε ενημερώσει ότι το βάρος πιθανότητα να της δημιουργήσει πρόβλημα γονιμότητας.

94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party
Rebel Wilson arrives at the Vanity Fair Oscar Party on Sunday, March 27, 2022, at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Calif. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)AP

Θέλοντας, όπως φαίνεται, να αποκτήσει παιδιά, η Wilson πήρε την απόφαση να χάσει βάρος και ενημέρωσε τον ατζέντη της ότι σκοπός της ήταν να γίνει πιο υγιής. Δυστυχώς, όμως, εκείνος δεν την υποστήριξε.

«Το πρακτορείο με συμπαθούσε χοντρή, επειδή έπαιρνε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε προμήθεια για κάθε ταινία όπου έπαιζα το χοντρό αστείο κορίτσι», γράφει η Wilson στα απομνημονεύματά της.

Η ηθοποιός ένιωθε παγιδευμένη σε ένα «κουτάκι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων» εξαιτίας του μεγέθους της. Αυτό δεν απείχε πολύ από την πραγματικότητα, αφού όπως είχε δηλώσει η ίδια στο podcast Call Her Daddy το 2023, το συμβόλαιό της στο Pitch Perfect όριζε πως δεν της επιτρεπόταν να πάρει ή να χάσει περισσότερα από 10 κιλά. Παρά τους όρους, όμως, εκείνη έγινε πιο υγιής και απέκτησε και μία κόρη, τη Royce, μέσω παρένθετης μητέρας, το Νοέμβριο του 2022.

Academy Museum of Motion Pictures Premiere Party
Rebel Wilson arrives at the Academy Museum of Motion Pictures Premiere Party at the Academy of Motion Pictures Museum Wednesday, Sept. 29, 2021, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Η απώλεια βάρους έγινε ο λόγος που οι θαυμαστές σταμάτησαν να ταυτίζονται με την Rebel Wilson

Μπορεί η Wilson να κατάφερε να χάσει βάρος και να αποκτήσει την κόρη της, ωστόσο, το νέο της σώμα δε φάνηκε να γίνεται το ίδιο αποδεκτό από τους θαυμαστές της.

«Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που έλεγαν: "Ω, δεν τη βρίσκουμε πια αστεία" ή "Τώρα με έχασε ως θαυμάστρια, επειδή δεν μπορώ πια να ταυτιστώ μαζί της"», δήλωσε μιλώντας στους New York Times. Ωστόσο, η Wilson πιστεύει ότι οι επικριτές της θα καταλάβουν γιατί ξεκίνησε το ταξίδι της απώλειας βάρους αν διαβάσουν το «Rebel Rising».

LA Premiere of

«H Adele πιστεύω ότι με μισεί λόγω του πάχους»

Εκτός από τη δουλειά, την υγεία και τους θαυμαστές της, η Wilson συνέδεσε το βάρος της και με την Adele, γράφοντας ότι η τραγουδοποιός την αντιπαθεί.

«Κάποιες ηθοποιοί θα προσβάλλονταν αν τις αποκαλούσα plus-size σε αυτό το βιβλίο, οπότε πρέπει να προσέχω τι λέω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, νομίζω, η Adele με μισεί», αναφέρει στο βιβλίο.

Σύμφωνα με την Wilson, η ίδια και η Adele έχουν συναντηθεί σε μερικές εκδηλώσεις. Κατά την άποψη της Wilson, η Adele απομακρυνόταν βιαστικά αν έβλεπε τη σταρ του Pitch Perfect, αποφεύγοντάς την «σαν να μπορούσα να της μεταδώσω το πάχος μου αν ήμουν κοντά της για περισσότερο από τριάντα δευτερόλεπτα», γράφει ο ηθοποιός. «Ότι δεν της άρεσε να τη συγκρίνουν με τη "χοντρή"».

Rebel Wilson: Η μάχη με το συναισθηματικό φαγητό, το bullying και το αισιόδοξο μήνυμα

Πηγή κεντρικής εικόνας: @rebelwilson