Rebel Wilson: Η μάχη με το συναισθηματικό φαγητό, το bullying και το αισιόδοξο μήνυμα

Ιωάννα Τζανή
Rebel Wilson: Η μάχη με το συναισθηματικό φαγητό, το bullying και το αισιόδοξο μήνυμα

Η Rebel Wilson μετανιώνει που δεν πήρε νωρίτερα την απόφαση να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Μια συνέντευξη από καρδιάς έδωσε η Rebel Wilson στο αμερικανικό PEOPLE, όπου μίλησε για τα συναισθήματα που βίωσε μέσα στο 2020, το έτος που αφιέρωσε για τη βελτίωση τόσο της εξωτερικής της εμφάνισης, όσο και της υγείας της. «Ένα από τα συναισθήματα ήταν ότι ήμουν λυπημένη που δεν το έκανα νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά η 41χρονη ηθοποιός.

«Πέρυσι έχασα πολύ βάρος, σχεδόν 36 κιλά, και το διατήρησα για φέτος. Ένιωσα ότι έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα και λυπήθηκα για αυτό», είπε αρχικά.

rebel wilson

Η Rebel Wilson σε παρακινεί να προσεγγίσεις την fit πλευρά του εαυτού σου (photos)

Η έλλειψη πίστης κρατούσε πίσω τη Rebel Wilson

Η Reber Wilson παραδέχτηκε ότι αυτό που την κρατούσε πίσω για να πάρει την απόφαση να αλλάξει μια και καλή τη ζωή της, ήταν το γεγονός ότι δεν είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό της.


https://www.instagram.com/tv/CWFrVNzAcJP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Νόμιζα ότι ήμουν το άτομο εκείνο που δε θα τα κατάφερνε ποτέ. Σκεφτόμουν ότι ναι, μπορώ να χάσω μερικά κιλά αν προσπαθήσω πολύ σκληρά και είμαι πολύ αύστηρη με τον εαυτό μου για μια εβδομάδα, αλλά μετά θα τα παίρνω πάντα πίσω. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να το κάνω με επιτυχία», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Και συνέχισε:

«Πέρυσι, για πρώτη φορά στη ζωή μου έδωσα προτεραιότητα στην υγεία μου. Και παρόλο που ήμουν 40 χρόνων, δεν είναι ποτέ αργά για να βελτιώσεις τον εαυτό σου ή την υγεία σου. Δε θα έπρεπε να νιώθω λυπημένη ή να αυτομαστιγώνομαι εξαιτίας αυτού. Θα πρέπει απλώς να νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου που το κατάφερα».


https://www.instagram.com/p/CV5h3_VLdpL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η star του Hollywood εξήγησε ότι «ήμουν πάντα ένα άτομο με μεγάλη αυτοπεποίθηση» και δεν ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο η απώλεια βάρους που νιώθει καλά με τον εαυτό της.

Η Rebel Wilson συνεχίζει να παλεύει με το συναισθηματικό φαγητό

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς από τη ζωή της. Η Rebel Wilson συνεχίζει να δίνει μάχη με το συναισθηματικό φαγητό και πολλές φορές είναι αυτό στο οποίο ξεσπά όταν αγχώνεται.

«Δεν είμαι τέλεια, εξακολουθώ να τρώω συναισθηματικά μερικές φορές, υπάρχουν αγχωτικά πράγματα που συνεχίζονται στη ζωή και τη δουλειά μου και με πιέζουν πολύ. Απλώς έχω μάθει να διαχειρίζομαι τα πράγματα», δήλωσε η 41χρονη.



Το bullying που δέχτηκε στην πορεία της καριέρας της λόγω βάρους

Αν και το βάρος της δεν την απέτρεψε από να πετύχει πολλά στον χώρο της υποκριτικής, η Rebel Wilson αντιμετώπισε κάποιου είδους ρατσισμό στην πορεία της καριέρας της και θυμάται μια εποχή που έχανε ρόλους λόγω των παραπανίσιων κιλών της.

«Όταν ήμουν πιο παχουλή και έκανα τα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική, οι ατζέντηδες με κοιτούσαν και έλεγαν "σε καμία περίπτωση", επειδή ήμουν υπέρβαρη. Και είπα: "Ξέρεις τι; Θα χρησιμοποιήσω κάτι που φαινομενικά είναι μειονέκτημα - αν και δε νομίζω ότι είναι πραγματικά μειονέκτημα - προς όφελός μου και θα το κάνω να γίνει η αιτία της επιτυχίας μου», ανέφερε η ηθοποιός,

Ομολογουμένως, η Rebel Wilson «χρωστάει» μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στον ρόλο της Fat Amy στη σειρά ταινιών «Pitch Perfect». «Με έκανε διάσημη διεθνώς και κέρδισα εκατομμύρια δολάρια», παραδέχτηκε η ίδια.


https://www.instagram.com/p/CVlAzN0P4B9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Reber, είσαι παράδειγμα προς μίμηση! Το αισιόδοξο μήνυμα

Ωστόσο, το κίνητρό της Rebel Wilson για να χάσει βάρος δεν ήταν η καριέρα, αλλά το να βελτιώσει την υγεία της.

«Οι άνθρωποι είναι όμορφοι σε οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος, και το πιστεύω ειλικρινά. Απλώς τώρα είμαι ευγνώμων που έκανα αυτές τις μόνιμες αλλαγές στη ζωή μου, που με κάνουν να νιώθω συνολικά καλύτερα. Εξακολουθώ να είμαι το ίδιο άτομο, απλώς η πιο υγιής εκδοχή μου», είπε καταλήγοντας η 41χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Rebel Wilson σε ευχαριστούμε! Το δυνατό post που εμπνέει εκατομμύρια γυναίκες (photos)

Η Rebel Wilson αποκάλυψε γιατί έχασε 30 κιλά και ο λόγος συγκινεί

Rebel Wilson: Ποζάρει με μπικίνι μετά των απώλεια κιλών και υποκλίνεται ακόμη και ο πρώην της