Aπλή αλλά θαυματουργή άσκηση βοήθησε τη Rebel Wilson να χάσει 36 κιλά! Τι λέει η ίδια

Μαρία Ροδίτη
Aπλή αλλά θαυματουργή άσκηση βοήθησε τη Rebel Wilson να χάσει 36 κιλά! Τι λέει η ίδια

Είναι στόχος σου για το 2022 το fitness; Η Rebel Wilson θα σε κινητοποιήσει ακόμα περισσότερο!

Το 2020 ήταν η χρονιά της Rebel Wilson! Ήταν τότε που αποφάσισε να φροντίσει τον εαυτό της, να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση και να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η 41χρονη ηθοποιός έχασε 36 ολόκληρα κιλά κάνοντας όλο τον κόσμο να απορεί πώς τα κατάφερε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε για 2-3 κιλά (που κι αυτά θέλουν τον κόπο τους), αλλά για 36! Και της αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για τη δύναμη ψυχής, την αποφασιστικότητα και το πείσμα της να τα χάσει.

naomi4

Κάνε yoga όπως η Naomi Campbell! Οι ασκήσεις που μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις

Ποια ήταν, όμως, η άσκηση-αρωγός σε όλη αυτήν την εντατική προσπάθειά της; Το περπάτημα! Αυτό το οποίο οι γιατροί συστήνουν σε όλους μας σχεδόν.

Η συμβουλή του γιατρού από την Αυστρία για καθημερινό περπάτημα

Για την απόφασή της να χάσει βάρος, για όσα την κινητοποίησαν να γνωρίσει την πιο υγιή εκδοχή του εαυτού της και για όλο αυτό το ταξίδι μέχρι την απώλεια 36 κιλών, η Rebel Wilson μιλά στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Apple Fitness+ Time to Walk, κάνοντας πεζοπορία στο Griffith Park στο Los Angeles.

«Ο στόχος μου ήταν να γίνω πιο υγιής και να χάσω το βάρος που δεν ήθελα πια», λέει κατά τη διάρκεια της ανάβασης.

https://www.instagram.com/p/CXx16AvJVZJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν ήμουν η πιο υγιής εκδοχή του εαυτού μου λόγω εργασιακών υποχρεώσεων. Είχα κάποια θέματα γονιμότητας. Και ο γιατρός είπε ότι αν γινόμουν πραγματικά υγιής, μετά θα ήταν πιο εύκολο για μένα», συμπληρώνει αναφερόμενη στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, που τη δυσκόλεψε αρκετά να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά.

Αφού, λοιπόν, υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι το 2020 θα ήταν ο χρόνος υγείας για εκείνη, η Wilson παρακολούθησε ένα πρόγραμμα σε αυστριακό κέντρο υγείας όπου και συνειδητοποίησε τους στόχους υγείας και wellness που ήθελε να επιτύχει. «Ένας γιατρός από την Αυστρία μου είπε ‘’Rebel, ο καλύτερος τρόπος να χάσεις το ανεπιθύμητο βάρος του σώματός σου είναι απλώς να περπατάς. Δεν χρειάζεται να κάνεις περπάτημα υψηλής έντασης ή να περπατάς σε ανηφόρες… Απλά περπάτα μια ώρα τη μέρα’’».

https://www.instagram.com/p/CYfXThQPlJM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θα το πάρω χαλαρά»

Η Rebel Wilson δεν μπορούσε να πιστέψει τη συμβουλή του γιατρού. «Με έκανε να σκεφτώ: ΟΚ, θα το κάνω εύκολο για μένα και θα το πάρω χαλαρά. Οπότε, το 2020 έχασα βάρος πολύ, πολύ σταδιακά. Μερικές φορές έκανα σκληρή προπόνηση. Αλλά τις περισσότερες φορές έκανα περπάτημα για μία ώρα», δήλωσε η ηθοποιός.



Όπως κατάλαβες, η 41χρονη αποφάσισε να μην πιέσει τον εαυτό της, να μη σηκώνει βάρη και να μη βασιστεί σε σκληρές προπονήσεις, αλλά να κάνει το πιο απλό πράγμα: Περπάτημα. Η ίδια παραδέχθηκε πως ήταν μια «απλή λύση» και κάτι που της είχε περάσει από το μυαλό.

«Κάποιες φορές το πιο απλό πράγμα, όπως το να βγεις έξω και να περπατήσεις για μια ώρα τη μέρα, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για το σώμα σου και το σώμα σου θα ‘’απαντήσει’’», εξήγησε η Rebel Wilson.

Cover photo: @rebelwilson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 συνήθειες των πιο fit γυναικών- Δοκίμασέ τες κι εσύ!

Πώς να γυμναστείς με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα από τα 30 και μετά