Η Τζένη Καζάκου δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα από τους γονείς της, παρά μόνο τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Τζένη Καζάκου δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα από τους γονείς της, παρά μόνο τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη

«Στο σπίτι τους είχα ως ο μπαμπάς κι η μαμά, όχι ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη», είπε η Τζένη Καζάκου. Το διαζύγιο των γονιών της, η σύγκριση και η γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Δημοπούλου μίλησε πριν λίγες ώρες η Τζένη Καζάκου η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της στην υποκριτική, στη σχέση με τους γονείς της και στην αείμνηστη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη.

Τζένη Καζάκου: «Όταν χώρισαν οι δικοί μου, εγώ ήμουν 7 ετών. Το διαχειρίστηκαν πολύ καλά»

Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο διαζύγιο των γονιών της (Κωνσταντίνος Καζάκος και Τάνια Τρύπη) αλλά και τη σχέση που διατηρεί μαζί τους μέχρι σήμερα.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε όταν ήταν παιδί πήγαινε συχνά σε πρόβες και παραστάσεις των γονιών της και έμενε εντυπωσιασμένη με το πόσο διαφορετικοί ήταν εκείνοι στη σκηνή.

«Όταν ήμουν μικρή, θυμάμαι που πήγαινα σε πρόβες και παραστάσεις των δικών μου και μου είχε κάνει εντύπωση πώς γίνεται οι ίδιοι άνθρωποι που βλέπω κάτω από τη σκηνή να ανεβαίνουν πάνω και να γίνονται άλλοι. Στο σπίτι τους είχα ως ο μπαμπάς κι η μαμά, όχι ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη», δήλωσε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Όταν χώρισαν, ήμουν επτά ετών και το διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά. Δηλαδή ο πατέρας μου δεν μου έλειπε που δεν μέναμε στο ίδιο σπίτι. Μου έλειπε μόνο σαν παρουσία, ήταν πάντα εκεί κι όποτε ήθελα, τον έβλεπα. Δεν έχω κάποιο τραύμα σαν τους φίλους μου που είναι παιδιά χωρισμένων γονιών. Με τους γονείς μου έχω φιλικές σχέσεις, θα μοιραστώ και με τους δύο πράγματα που με απασχολούν, αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Υπάρχουν δηλαδή κάποια όρια, γιατί έχω προσωπική ζωή κι είμαι ενήλικη», εξήγησε.

Οι κόρες της Τάνιας Τρύπη πλέον έχουν άψογες σχέσεις και αυτές είναι οι κοινές φωτογραφίες τους

https://www.instagram.com/p/C01bUVoITta/

Για την πορεία της στην υποκριτική και την σύγκριση με την οικογένειά της η νεαρή ηθοποιός εξήγησε: «Είναι λογικό οι άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν κι έχουν στο μυαλό τους ότι προέρχομαι από μια καλλιτεχνική οικογένεια, να μεγαλώνουν τις απαιτήσεις. Στο θέμα της δουλειάς, πιστεύω ότι κάνω τον δικό μου δρόμο κι έχουν διαχωριστεί αυτά τα δύο. Δεν υπάρχει αυτή η σύγκριση. Στην αρχή με άγχωνε, αλλά όχι πια. Στη δουλειά μου είμαι η Τζένη Καζάκου, οι άλλοι με αντιμετωπίζουν με σύγκριση. Θα ήθελα πολύ να έχω γνωρίσει τη γιαγιά μου. Κυρίως θα ήθελα να μάθω από εκείνη πώς ήταν σαν άνθρωπος, πέρα από αυτά που έχω ακούσει από τον πατέρα μου».

https://www.instagram.com/p/CtI-x5ZIDzw/

H επιθυμία να γνωρίσει τη γιαγιά της και όλες οι φορές που μίλησε για εκείνη

Αναφερόμενη στην αείμνηστη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, η Τζένη Καζάκου ομολόγησε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω γνωρίσει την γιαγιά μου Τζένη Καρέζη και περισσότερο να την γνώριζα σαν άνθρωπο από αυτά που μου έχει πει ο πατέρας μου».

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του «The2night show» ήταν πριν λίγους μήνες η νεαρή ηθοποιός η οποία δήλωσε για την γιαγιά της: «Ξέρω το πώς ήταν σαν άνθρωπος η γιαγιά μου. Ήταν δυναμική, ειλικρινής, λίγο dark σαν εμένα αλλά δεν το έδειχνε τόσο. Μακάρι να την είχα γνωρίσει. Συγκινούμαι όταν βλέπω ταινίες με τη γιαγιά μου και θα ήθελα πολύ να την είχα γνωρίσει».

«Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για την γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα», έχει δηλώσει η Τζένη Καζάκου στο παρελθόν.

Πηγή κεντρικής: ndp