Οι κόρες της Τάνιας Τρύπη πλέον έχουν άψογες σχέσεις και αυτές είναι οι κοινές φωτογραφίες τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι κόρες της Τάνιας Τρύπη πλέον έχουν άψογες σχέσεις και αυτές είναι οι κοινές φωτογραφίες τους
NDP PHOTOS

«Πιο παλιά υπήρχε μεγάλη απόσταση, τώρα είμαστε φίλες» είπε σε συνέντευξή της η Τζένη Καζάκου για την αδερφή της Μαρίνα Μάρδα, που είναι επίσης ηθοποιός.

Η Τάνια Τρύπη μπορεί να μην το θυμάσαι αλλά δεν είναι μαμά μόνο της Τζένης Καζάκου. Έχει άλλη μια κόρη μεγαλύτερη κατά 6 χρόνια από την Τζένη, την Μαρίνα από τον γάμο της με τον επιχειρηματία και μάνατζερ, Αλέξη Μάρδα που έφυγε από την ζωή το 2017.

1700064120360-157224953-201908260902020.1200_MARINA_MARDA_TANIA_TRIPI_TZENI_KAZAKOY_2192019.jpg

NDP PHOTOS

Η ηθοποιός απέκτησε σε αρκετά νεαρή ηλικία τις κόρες της, όμως μεγαλώνοντας παράλληλα με εκείνες κατάφερε να έχουν, όπως έχει αναφέρει μια πολύ ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους.

«Τις έκανα πολύ μικρή και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, γιατί υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μου που προσπαθούν να κάνουν παιδί. Οι αντοχές είναι τελείως διαφορετικές. Πάνω σ΄αυτό το θέμα ούτε η καριέρα έχει σημασία, καθώς όποτε και να τη σταματήσεις, μπορείς να την αρχίσεις πάλι. Δυστυχώς, κάποιες γυναίκες πέφτουν στην παγίδα «μου έτυχε ο τάδε ρόλος» και τα χρόνια περνάνε. Για τη γυναίκα είναι πολύ δεσμευτικό» έχει δηλώσει συνέντευξή της στο περιοδικό People η ίδια.

Η σχέση Τζένης και Μαρίνας

Η 23χρονη Τζένη και η 29χρονη Μαρίνα έχουν ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς τους στην υποκριτική. Πρώτη η Τζένη ξεκίνησε ως ηθοποιός με συμμετοχές στο θέατρο και όχι μόνο, αφού ήδη έχει παίξει σε τρεις τηλεοπτικές σειρές, στον «Βαρδιάνος στα σπόρκα», τους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα» και τον «Παράδεισο των κυριών» που διανύει τον δεύτερο κύκλο του.

https://www.instagram.com/p/CicXG_6LZBy/

Η Μαρίνα από την άλλη μετά τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, θέλησε να ασχοληθεί με την θεατρολογία αλλά όπως φαίνεται την κέρδισε η υποκριτική, αφού συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κόκκινο ποτάμι», ενώ παράλληλα παίζει και στο θέατρο.

https://www.instagram.com/p/CozKNGHo-yP/

Σίγουρα την Τζένη Καζάκου την έχεις δει να την απαθανατίζει πιο συχνά ο φωτογραφικός φακός και μόνη της αλλά και με τους γονείς της, όμως όπως θα διαπιστώσεις τα δυο κορίτσια επιλέγουν πολύ συχνά να βγουν με τη μαμά τους, προτιμώντας τις περισσότερες φορές να παρακολουθούν κάποια θεατρική παράσταση. Η 23χρονη μιλώντας στην εκπομπή Ηappy Day αναφέρθηκε στην σχέση που έχει και με την Μαρίνα αλλά και τον 11χρονο Ιάσονα, αφού ο Κωνσταντίνος Καζάκος - ο μπαμπάς της - έχει άλλο ένα παιδί από τον γάμο του με την ενδυματολόγο Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία χώρισαν το 2020.

Έχω δυο αδέλφια. Ο Ιάσονας τώρα πάει στα 11, δε μεγαλώσαμε μαζί, αλλά έχουμε τρομερή αγάπη ο ένας για τον άλλο. Συναντιόμαστε, παίζουμε αρκετά παιχνίδια και περνάμε αρκετό χρόνο μαζί. Με την αδελφή μου είναι άλλη η σχέση, έχουμε έξι χρόνια διαφορά. Πιο παλιά υπήρχε μεγάλη απόσταση ανάμεσά μας. Τώρα είμαστε σαν φίλες.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις τις καλύτερες φωτογραφίες τους με την Τάνια Τρύπη.

Στα 17α γενέθλια πάντως της Τζένης, η Μαρίνα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με μια φωτογραφία τους από τα πρώτα της γενέθλια γράφοντας στη λεζάντα: «Τζενούπι μου, χρόνια πολλά, γεμάτα υγεία, τύχη, ευτυχία και αγάπη. Σαν χθες μου φαίνεται η μέρα που φύσηξες το πρώτο σου κεράκι και ξαφνικά ετοιμάζεσαι να φυσήξεις το 17ο. Κάποιες φορές εύχομαι ο χρόνος να επιβράδυνε αντί να τρέχει σαν τρελός. Σε ξέρω. Και θα βρισκομαι πάντα δίπλα σου. Όπως στη φωτογραφία. Αρκεί να κοιτάξεις στα δεξιά σου».

https://www.instagram.com/p/BTzlwDjAvYF/