Η αφοπλιστική δήλωση του Αναστάση Ροϊλού για τη μητέρα του και η αποκάλυψη του Αντρέι στη Μάγισσα

Κατερίνα Μπούσιου
Η αφοπλιστική δήλωση του Αναστάση Ροϊλού για τη μητέρα του και η αποκάλυψη του Αντρέι στη Μάγισσα

Οι πρώτες αγωνίες στα γυρίσματα της Μάγισσας και οι αποκαλύψεις για τα γυρίσματα. 

Ο Αναστάσης Ροϊλός ήταν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού για να μιλήσει τόσο για τον επικείμενο ρόλο του ως Άμλετ προσεχώς στο θέατρο και ως Αντρέι στη Μάγισσα λίγο πριν το μεγάλο τέλος. Αλλά έκανε όμως και κάποιες προσωπικές αποκαλύψεις για τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή η μητέρα του.

«Την αγάπησα τη μητέρα μου αφού μεγάλωσα και κατάλαβα τι είχε κάνει για εμένα»

Ο Ανάστασης Ροϊλός έχει κάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της χρονιάς στην ελληνική TV ως Αντρέι στη Μάγισσα και αυτή η σειρά για τον τρόπο που χειρίστηκε την υποκριτική θα είναι για πάντα ένα «παράσημο» στην καριέρα του. Στην αρχή υπήρχαν και κάποιες ανησυχίες όπως αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού, αφού με την Έλλη Τρίγγου είχαν κάνει το τηλεοπτικό ζευγάρι και στις Άγριες Μέλισσες. Και όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν προέκυψε στην πορεία από τους σεναριογράφους να γίνουν ξανά ζευγάρι εκείνος το αρνήθηκε.

Τα 2 σενάρια του τέλους της Μάγισσας: Τι θα συμβεί με Γερακίνα - Κυπριανή και το σκοτεινό βιβλίο;

Και όπως είπε: «Είχαμε μία αγωνία με την Έλλη μήπως χάσουμε την οντότητά μας την καλλιτεχνική. Από την αρχή ξέραμε όμως ότι θα ήμασταν στην ιστορία η λύτρωση ο ένας του άλλου».

Ο ηθοποιός μίλησε για την περίφημη σκηνή της ξιφομαχίας με τον συμπρωταγωνιστή του Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, η οποία χρειάστηκε πολύωρο γύρισμα. «Ήταν όμως χορογραφημένη από την παραγωγή αυτή η σκηνή και το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να προσαρμοστούμε στις θέσεις μας».

https://www.instagram.com/reel/C374YMTInrU/

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε φυσικά το τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς (δες όμως παρακάτω τις δικές μου αποκαλύψεις) αλλά αποκάλυψε κάτι τρυφερό για την μητέρα του. Όπως είναι γνωστό εκείνη τον μεγάλωσε μόνη της, χωρίς ποτέ ο ηθοποιός να διευκρινίζει για ποιο λόγο απουσίαζε ο πατέρας του: «Μπορώ να πω ότι με έκανε να εκτιμώ τις δυναμικές γυναίκες, έχω πάρει μόνο καλά παραδείγματα. Την αγάπησα τη μητέρα μου και αφού μεγάλωσα κατάλαβα τι είχε κάνει για εμένα. Μεγάλωσα με την απουσία (σ.σ του πατέρα) αλλά ως ότι ήταν κάτι φυσιολογικό γιατί ήταν εγγεγραμμένο μέσα μου από πολύ νωρίς».

Το μέλλον του ως Αντρέι στη Μάγισσα

Στα επόμενα τρία επεισόδια της Μάγισσας θα δεις τον Αντρέι να είναι ξανά στο πλευρό της - αρκετά αλλαγμένης - Θεοφανώς στο πύργο των Γερακάρηδων. Και να παρακαλεί τον Μισέλ να ειδοποιήσει τους Λασκαραίους να μεταβούν στον πύργο του Σπήλιου. Εκείνοι αρκετά διστακτικοί για αυτή την περίεργη εξέλιξη, θα πάνε τελικά και θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Γιατί πλέον ο Αντρέι μαζί με τον Σπήλιο θα τους αποκαλύψουν πως η Κυπριανή μεν είναι Μάγισσα, ενώ η Δαμιανή είχε δολοφονήσει τελικά το μωρό του Μάρκου (που ήταν τελικά γιος του Τζανή).

Θα υπάρξει μία μία ανακωχή μεταξύ των δύο καπεταναίων, Σπήλιου και Μιχαήλ δηλαδή αλλά θα έχουμε και μία έκπληξη για τη συνέχεια. Ο Δραγουμάνος εμφανίζεται με στρατό και τους παρέχει βοήθεια. Το θέμα είναι το τι θα αποφασίσουν πλέον να πράξουν. Μόνο ο πόλεμος είναι η λύση.

Το κλίμα είναι πολεμικό μεν αλλά και ρομαντικό δε. Θεοφανώ και Αντρέι ξαναβρίσκονται μετά από καιρό και μιλούν με τη σιωπή τους. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να λυθούν από το να μιλήσουν για τη σχέση τους. Προέχει εκείνη να βρει το μωρό της και οι δύο οικογένειες να πάρουν μία απόφαση για το πώς θα συμπεριφερθούν σε εκείνους που τους πρόδωσαν.