Η Ζένια Μπονάτσου στο Instagram ξανά μετά από 8 μήνες με τη φωτογραφία που δείχνει το mood της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ζένια Μπονάτσου στο Instagram ξανά μετά από 8 μήνες με τη φωτογραφία που δείχνει το mood της

Η Ζένια Μπονάτσου, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας επανήλθε στα social media με μια πόζα με μαγιό. 

Η Ζένια Μπονάτσου είναι η 27χρονη κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτρομάνου. Η ίδια έχει σπουδάσει υποκριτική, ακολουθώντας τα βήματα του μπαμπά της αλλά και της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη. Παρ' όλα αυτά, το ευρύ κοινό τη γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US το 2020, όπου με coach τον Βαγγέλη Κακουριώτη απέδειξε πως έχει ταλέντο και στο τραγούδι.

Ζένια Μπονάτσου: Η 27χρονη κόρη του Βλάσση είναι μια γνήσια «Μπονάτσα» με ισχυρές δόσεις Λάσκαρη

Η Ζένια Μπονάτσου επανήλθε στο Instagram

Εδώ και αρκετό διάστημα η Ζένια Μπονάτσου είχε επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας παράλληλα κι εκείνη το δικό της social media break. Αυτό το διάλειμμα ωστόσο, σταμάτησε και μετά από 8 μήνες η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου έκανε την πρώτη της ανάρτηση, δημοσιεύοντας 3 φωτογραφίες με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Όπως φαίνεται η ίδια επέλεξε - όπως έκαναν και πολλοί άλλοι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου - να βρεθεί σε κάποια παραλία κηρύσσοντας με αυτόν τον τρόπο την έναρξη του δικού της καλοκαιριού. Φορώντας λοιπόν, το μαύρο της μπικίνι η Ζένια Μπονάτσου έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη.

https://www.instagram.com/p/C5aCM4ZInhI/

Οι δυσκολίες στον χώρο της υποκριτικής

Η Ζένια Μπονάτσου δεν έχει κρύψει πως θέλει πολύ να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος χώρος είναι αρκετά δύσκολος και γι' αυτό η ίδια δεν δίστασε το 2020 να εργαστεί και ως σερβιτόρα, εφόσον μέσω της υποκριτικής δεν μπορούσε να βιοποριστεί. Άλλωστε, ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ μικρή, θέλοντας να είναι αυτόνομη.

«Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα. Το μαγαζί το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω. Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η τέχνη.

Δυστυχώς όμως από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω...Είχα μια πρόταση για μια θεατρική παράσταση να παίξω το χειμώνα, αλλά επειδή προτεραιότητα είχα δώσει στην εστίαση και είχα κλείσει, δεν μπορούσα να κρεμάσω την ομάδα στο μαγαζί.

Στη ζωή χρειάζεται να κάνουμε κάποιες θυσίες ορισμένες φορές και να είμαστε σωστοί και να μην πουλάς μια δουλειά όταν την έχουμε κλείσει» είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια.

zenia3.jpg

Όσα έχει πει για την απώλεια του μπαμπά της

Η Ζένια Μπονάτσου έχει μιλήσει αρκετές φορές για την απώλεια του μπαμπά της, Βλάσση Μπονάτσου. Η ίδια ήταν πολύ μικρή όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή - μόλις 7 χρονών - και όπως αποκάλυψε αργότερα μέσα στα χρόνια έχει κληρονομήσει την αυτοάνοση ασθένεια του μπαμπά της.

«Με είχε πειράξει που ανέφεραν για τον πατέρα μου διάφορα. Για τις ουσίες, ότι παράτησε την οικογένεια του από επιλογή και ότι άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι. Ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ένιωσα την ανάγκη να βγω και να απαντήσω πολλές φορές. Γιατί ο λόγος ήταν καθαρά ένα κληρονομικό Αγγειοοίδημα. Είναι αυτοάνοσο νόσημα σπάνιο. Το έχω και εγώ. Το έχω κληρονομήσει.Έγινε μπροστά μου όταν πέθανε. Δεν έχει σχέση καμία άλλη ουσία» είχε πει η 27χρονη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ζένια Μπονάτσου φυσικά, όπως κάθε ένας που χάνει τον γονιό του μέχρι και σήμερα δεν ξεχνάει τον μπαμπά της. Όπως έχει αναφέρει σε άλλη συνέντευξή της φοράει τα ρούχα του και πολλές φορές μπαίνει στο YouTube για να δει τις εκπομπές που παρουσίαζε.

Όταν είσαι παιδί, δεν έχεις την αίσθηση του φόβου και νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουμε μεγαλώνοντας. Δεν σου λέω ότι ήμουν ο βράχος που στήριξε την οικογένεια, αλλά με θυμάμαι να λέω στη μητέρα μου που έκλαιγε: Μαμά, μη στενοχωριέσαι.

Ο μπαμπάς είναι ψηλά και μας προστατεύει. Είναι ο αρχηγός των αγγέλων. Ακόμα και τώρα η μητέρα μου μου λέει ότι δεν πίστευε ότι αντί να με παρηγορήσει εκείνη, ήμουν εγώ αυτή που προσπαθούσε να την ηρεμήσει.