Με δάκρυα στα μάτια ο Fedez αρνήθηκε την απιστία μεν αλλά φάνηκε λίγος δε για την Chiara Ferragni

Πατούλια Κατερίνα
Με δάκρυα στα μάτια ο Fedez αρνήθηκε την απιστία μεν αλλά φάνηκε λίγος δε για την Chiara Ferragni

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό έδωσε και ο Fedez και σε αντίθεση με εκείνη της Chiara Ferragni, ο ράπερ απάντησε ζωντανά στις ερωτήσεις του κόσμου και ξέσπασε σε κλάματα.

To Pandoro-gate, τα δάκρυα για τη «γυναίκα» της ζωής του Chiara Ferragni και η στιγμή που τελείωσε η αγάπη και ξεκίνησε η κοινή επιχείρηση. Ο ράπερ Fedez έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, στη Francesca Fagnani στο Belve της Rai και υπήρξε αυθόρμητος στις απαντήσεις του για όλα.

Με τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει, ο μέχρι πρότινος σύζυγος της Chiara Ferragni τα είπε όλα, για τη σχέση, τον γάμο, τα παιδιά, την επιχείρηση των Ferragnez που τόσο άδοξα έληξε.

«Πότε τελείωσε η αγάπη και άρχισε η επιχείρηση», ρώτησε αρκετά καυστικά η παρουσιάστρια τον ράπερ, με εκείνον να απαντά ειρωνικά: «Ναι, κάποια στιγμή είπαμε ας μην κάνουμε σεξ σήμερα, ας δούμε τα τιμολόγια» ενώ κατόπιν εξήγησε πως κάνει χιούμορ.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα συγκλονιστικά για τη χρήση ουσιών, για την απόπειρα αυτοκτονίας στα 18 του χρόνου, ο Fedez δεν μπόρεσε να αρνηθεί την επίπτωση που είχε το σκάνδαλο με το Pandoro, το Pandoro- gate όπως ονομάστηκε στη σχέση του με την Chiara.

Chiara και Fedez στα «χαρακώματα» για τις φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media

H Ferragni ερευνάται ακόμα για αθέμιτες εμπορικές πρακτικές από την εισαγγελία του Μιλάνου καθώς και για βαριά απάτη και σε άλλες εμπορικές δραστηριότητες, ενώ έχει ανοίξει έρευνα κατά της influencer και της εταιρείας Dolci Preziosi για την πώληση πασχαλινών αυγών με «υπόθεση παρόμοια με αυτή της υπόθεσης Balocco pandoro».

Ο Fedez εξήγησε και το γιατί δεν στήριξε έμπρακτα και δημόσια τη σύζυγό του στο σκάνδαλο αυτό, τονίζοντας πως η δική του εισήγηση προς εκείνη ήταν διαφορετική καθώς ο ίδιος θεωρούσε πως ήταν λάθος από μεριάς της να αναλάβει εκείνη την πλήρη ευθύνη για το σκάνδαλο.

https://www.instagram.com/p/C4spDywIR9L/

«Επηρέασε το θέμα του Balocco την κρίση στη σχέση μας, ναι ναι και ναι», είπε ο Fedez με τη δημοσιογράφο να τονίζει: «Όλα τα brands που στήριζαν την Chiara εξαφανίστηκαν, εξαφανίστηκες κι εσύ, ειδικά όταν εκείνη σε στήριξε τόσο με τον καρκίνο»;

Ο Fedez δεν μάσησε τα λόγια του τονίζοντας πως η Chiara ήταν πάντα καλύτερη από εκείνον, σε όλα και έσπευσε να τονίσει -η Ferragni ακόμα μιλάει για κρίση που θα μπορούσε να ξεπεραστεί- πως η Chiara θα είναι πάντα η γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του.

«Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια. Δυστυχώς δεν αντέξαμε. Όταν βρίσκεις τη χημεία σε οικείο επίπεδο, όταν βρίσκεις τη σύνδεση στο σεξουαλικό επίπεδο μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αυτή η σύνδεση που είχα, που έχω, αυτή η σύνδεση είναι κάτι που σπάνια βρίσκω».

Η Fagnagni ρώτησε επίμονα τον Fedez αν αυτή η σύνδεση υπάρχει ακόμα κι εκείνος αμήχαν είπε:

«Ναι, δεν ξέρω πώς να απαντήσω. Το γεγονός ότι νευρίασα για ένα λάθος που δεν έκανα είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Αυτό που με έκανε να νιώθω άσχημα, ακόμα κι αν δεν είναι ο λόγος που χωρίσαμε, είναι ότι πρέπει να απαντάω για πράγματα που δεν έκανα. Η γυναίκα μου και εγώ είμαστε πολύ διαφορετικοί: θα το είχα χειριστεί διαφορετικά, θα είχα υπερασπιστεί τον εαυτό μου αμέσως. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος: δεν υπάρχει δόλος, λυπάμαι που η Chiara αποφάσισε να αναλάβει όλη την ευθύνη όταν, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε και θα μπορούσε να εξηγήσει ότι οι ευθύνες, αν υπάρχουν, δεν είναι μόνο δικές της», είπε ο Fedez ρίχνοντας βέλη προς τον μάνατζερ της Chiara, την οποία δεν σταμάτησε να αποκαλεί γυναίκα του.

https://www.instagram.com/p/C43NuhVoybo/

Σχετικά με την επιλογή να μην δείχνει πλέον τα πρόσωπα των παιδιών τους στα social media, του Leone και της Vittoria, ο ράπερ είπε ότι το έκανε για να τα υπερασπιστεί εξηγώντας πως ο ίδιος και η Chiara έδειχναν στιγμές με τα παιδιά όταν εκείνα ζούσαν σε ένα θετικό κλίμα, αλλά τώρα το κλίμα είναι αρνητικό και τα μίντια θα μπορούσαν να τα εκμεταλλευθούν.

Η Chiara Ferragni μίλησε για το διαζύγιο και όσοι έχουν παιδιά μπορούν να καταλάβουν το άγχος της

Όσον αφορά τις φήμες περί απιστίας, ο Fedez υπήρξε κατηγορηματικός:

«Απορώ με την ελαφρότητα με την οποία λέγονται ορισμένα πράγματα χωρίς καμία επαλήθευση. Είναι θεμιτό να λες κάτι τέτοιο χωρίς καμία απόδειξη; Καταλαβαίνω την εμμονή και την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Είναι για γέλια, μέχρι να παντρευτώ έλεγαν ότι είμαι γκέι, αλλά τώρα που χώρισα, μου αρέσουν οι γυναίκες; Εκπλήσσομαι με το πόσο ελαφρά τη καρδία το συζητάει ο κόσμος. Έτσι απλά, από το πουθενά.

Δεν ήθελα να κλάψω. Υπάρχουν πάντα θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τα ονόματά μας, σαν όλα να είναι υπολογισμένα. Υπάρχουν ακόμα και εκείνοι που έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι εκμεταλλεύτηκα την ασθένειά μου και κέρδισα από αυτήν.

Όλοι σκέφτονται ότι θα ήρθα για να κάνω κακό στη σύζυγό μου. Δεν είναι έτσι, είναι η μητέρα των παιδιών και θα είναι πάντα η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής μου, όπως και να έχει. Ελπίζω ότι το κλίμα να χαλαρώσει για το καλό των παιδιών μας», είπε ο Fedez με δάκρυα στα μάτια.

Tι είχε πει η Chiara για τον χωρισμό:

Η Ferragni δεν κάνει ούτε στόρι στο Instagram πια και στο talk show «Che Tempo Che Fa» στην ιταλική τηλεόραση είχε πει:

«Δεν είμαι δικαστήριο, δεν είμαι ιερέας, δεν θα κάνω ερωτήσεις που θέλουν οι άλλοι, κάνω τη δουλειά μου.

«Όλα άλλαξαν στις 15 Δεκεμβρίου, ο κόσμος μου κατέρρευσε. Δεν είμαι απόλυτα της άποψης ότι η φιλανθρωπία πρέπει να γίνεται ιδιωτικά, η φιλανθρωπία όταν γίνεται με κοινόχρηστο τρόπο μπορεί να δικτυωθεί, μπορεί να γίνει μεγαλύτερη, αλλά εάν ο κόσμος το παρεξήγησε, εάν παρεξήγησε ότι με τα προϊόντα μου μπορούσαν να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό σκοπό, έγινε λάθος. Κάναμε ένα λάθος. Ζητώ συγνώμη».

Αναφορικά με το βίντεο της μεταμέλειάς της, η διάσημη influencer είπε:

«Τρεις ημέρες αφότου ξέσπασε η υπόθεση Balocco, έκανα ένα βίντεο, αυτό με την γκρι ζακέτα, για να εξηγήσω την καλή μου πίστη. Αν κάποιος παρεξήγησε, επιστρέφω τα πάντα, ζητώ συγνώμη και δεν κάνω πλέον τέτοιου είδους επιχειρήσεις: Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελα να στείλω, δεν υπήρχε στρατηγική».

«Θεωρούν πολλοί ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική».

Για το τέλος με τον Fedez, η Ferragni είχε πει:

«Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι.

Με τον Φεντερίκο αγαπιόμαστε, είμαστε δύο ενήλικοι άνθρωποι που αγαπιόμαστε. Είχαμε και άλλες κρίσεις, αλλά αυτή είναι η ισχυρότερη από τις άλλες. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Μιλώντας για την ιδιωτικότητα, η influencer αναγνωρίζει ότι οφείλει τα πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν το αρνείται, αλλά σήμερα είναι πιο προσεκτική.

«Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Φεντερίκο ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

Tα πέντε χρόνια γάμου και τα 7 χρόνια σχέσης

Η Chiara γνώρισε τον Fedez κατά κόσμο Federico Lucia, στο τέλος του 2016 και αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2017 στην συναυλία του ράπερ στην Βερόνα, μπροστά σε ένα κατάμεστο στάδιο. Το ζευγάρι έκανε έναν γάμο – υπερπαραγωγή την 1 Σεπτεμβρίου του 2018.

«Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Τέσσερα χρόνια ως παντρεμένοι, έξι χρόνια ως ζευγάρι. Δεν υπάρχει κανένας άλλος με τον οποίο θα ήθελα να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί του. Στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Σε αγαπώ πάντα και για πάντα» είχε γράψει το 2022 η Chiara με εκείνον να απαντά:

«Τέσσερα χρόνια παντρεμένοι και ποτέ ως σήμερα η φράση «στη χαρά και στον πόνο, στην υγεία και στην ασθένεια» (από τους γαμήλιους όρκους), είχε ένα τόσο βαθύ νόημα σχεδόν αδύνατον να εξηγηθεί με λόγια. Οι νύχτες αγκαλιάστηκαν με κλάματα σε μια περίοδο γεμάτη αβεβαιότητα που μας ενίσχυσε περισσότερο από ποτέ. Σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου σε αυτή την δύσκολη χρονιά, σε ευχαριστώ που μου έδωσες τη δύναμη να αντιμετωπίσω την ασθένεια, αλλά πάνω από όλα σε ευχαριστώ που μου έδωσες το πιο ανεκτίμητο δώρο από όλα, δύο υπέροχα παιδιά. Είναι ο μόνος λόγος για να παλεύω με νύχια και με δόντια. Σε αγαπώ Ferry».

https://www.instagram.com/p/Ch9g8dwIPf-/