Πώς η Στέλλα Φυρογένη συγκίνησε χθες το κοινό στη Γη της ελιάς και το «ευχαριστώ» από τον γιο της

Κατερίνα Μπούσιου
Πώς η Στέλλα Φυρογένη συγκίνησε χθες το κοινό στη Γη της ελιάς και το «ευχαριστώ» από τον γιο της

Η Κύπρια ηθοποιός που υποδύεται τη Χάιδω στη Γη της ελιάς έδωσε ερμηνεία αντίστοιχη αρχαίας τραγωδού. 

Θεατρική εμπειρία στις αρχαίες τραγωδίες μπορεί να έχει η Λυδία Κονιόρδου, ωστόσο χθες στη Γη της ελιάς μία άλλη ηθοποιός φάνηκε αντάξιά της. Η Κύπρια ηθοποιός Στέλλα Φυρογένη, ως Χάιδω, θρήνησε τον χαμό του παιδιού της. Το κοινό στο Twitter/X την αποθέωσε, ενώ ο τηλεοπτικός της γιος Διονύσης Παπανδρέου είπε το δικό του «αντίο» στη σειρά που για 3 χρόνια υπηρέτησε σε έναν από τους βασικούς της ρόλους, ως Φίλιππος, με ένα «ευχαριστώ» και στην τηλεοπτική του μητέρα.

Ένας ακόμη θρήνος στη Γη της ελιάς

Η αλήθεια είναι πως η Γη της ελιάς δίκαια πρέπει να χαρακτηριστεί ως δραματική σειρά. Εδώ και 3 χρόνια, πολλά αναπάντεχα και τραγικά έχουν συμβεί στους πρωταγωνιστές της. Ατυχήματα, δυστυχήματα, δολοφονίες. Ας μη μιλήσουμε για τους χωρισμούς. Κάποιες φορές το κοινό κουράζεται από το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, αλλά αυτή η μορφή της πλοκής, είναι συνηθισμένη σε καθημερινή σειρά, από καταβολής της ελληνικής τηλεόρασης. Για να υπάρχει σασπένς.

Μετά τον θρήνο στη Γη της ελιάς, η Βασιλική διασκεδάζει στο TikTok με τους δύο άντρες της ζωής της

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν ιδιαίτερο, γιατί είχαμε την ανακοίνωση σε όλους της δολοφονίας του Φίλιππου. Ο θρήνος επικεντρώθηκε στην Ιφιγένεια Τζόλα ως Βασιλική και τηλεοπτική του σύζυγος και φυσικά στη Χάιδω τη μητέρα του, που υποδύεται η Στέλλα Φυρογένη. Τεράστιο το ταλέντο της και άψογη στην απόδοση του θρήνου ως μάνα. Το κοινό «υποκλίθηκε» στην ερμηνεία της.

Μπορεί αυτή η εξέλιξη στη σειρά να μην άρεσε στους πιστούς φανς, γιατί αγαπούσαν αυτό το τηλεοπτικό ζευγάρι, (Φίλιππος - Βασιλική) αλλά υπήρχε λόγος για την αποχώρηση του ηθοποιού Διονύση Παπανδρέου από τον ρόλο του και τη Γη της ελιάς. Το εξήγησε ο ίδιος μιλώντας χθες στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega. Λέγοντας πως: «Μετά από τρία χρόνια στην σειρά, φεύγω πολύ γεμάτος. Ήδη πριν την 3η χρονιά υπήρχαν συζητήσεις, καθώς είχα κάποιες υποχρεώσεις με την σχολή μου. Ο μεγαλύτερος όγκος των γυρισμάτων γίνεται στην Κύπρο και έπρεπε να επιστρέψω στη βάση μου, για να φέρω εις πέρας αυτές τις υποχρεώσεις».

Και συνέχισε με ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην τηλεοπτική του μαμά επί τρία χρόνια Στέλλα Φυρογένη όσο και τον Γιώργο Παρτσαλάκη, τον τηλεοπτικό Λυκούργο: «Από αυτό που βλέπω τώρα αισθάνομαι υπερτυχερός για τους ανθρώπους που συνεργάστηκα. Ανδρώθηκα δίπλα στη Στέλλα Φυρογένη, τον Γιώργο Παρτσαλάκη. Βλέπω αυτές τις σκηνές και αισθάνομαι πολύ τυχερός που αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι πρώτοι μου δάσκαλοι».

Τον νεαρό ηθοποιό ευχαρίστησε και το Mega για τη συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια. «Φίλιππε, ευχαριστούμε για τις στιγμές», έγραφε η ανάρτηση.

https://www.instagram.com/reel/C5rLzxoJpKo/

Σήμερα είναι η τελευταία πράξη του θρήνου με την κηδεία του.