Πριν δεις τον γάμο Γκερέκου - Γκλέτσου στη Γη της ελιάς, θα υπάρξει μία απόπειρα αυτοκτονίας

Κατερίνα Μπούσιου
Πριν δεις τον γάμο Γκερέκου - Γκλέτσου στη Γη της ελιάς, θα υπάρξει μία απόπειρα αυτοκτονίας

Ενός κακού μύρια έπονται και αυτό θα δεις στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς. Αλλά θα δεις και ευχάριστα γεγονότα. 

Οι περισσότερες από τις φετινές σειρές μυθοπλασίας είναι κυρίως δραματικές με μικρές αναλαμπές χαράς και ευτυχίας. Από τον κανόνα αυτό, δεν εξαιρείται η Γη της ελιάς. Και έτσι θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της. Δύο είναι τα βασικά γεγονότα που θα μας απασχολήσουν στα επόμενα με ένα γάμο και μία απόπειρα αυτοκτονίας. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο αντιφατικά γεγονότα, έρχεται και η γέννηση του παιδιού του Στάθη και της Ιουλίας.

Η απώλεια του Φίλιππου δεν είναι διαχειρίσιμη

Μία δραματική εβδομάδα θα ζήσουμε στη Γη της ελιάς και ήδη έχουν διαφανεί τα πρώτα στοιχεία με την εξαφάνιση του Φίλιππου. Η συνέχεια είναι γνωστή καθώς έχει δημοσιοποιηθεί το τραγικό του τέλος και το τελευταίο «αντίο».

Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε spoiler για τον γάμο του: Οι κουμπάροι, τα προσκλητήρια και η νέα του σειρά

Δύο είναι τα τραγικά πρόσωπα σε αυτή την εξέλιξη της ιστορίας. Η Στέλλα Φυρογένη η οποία υποδύεται την Χάδω και η Ιφιγένεια Τζόλα η οποία υποδύεται τη Βασιλική. Η πρώτη θρηνεί τον γιο της, 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της κόρης της και η δεύτερη τον έρωτα της ζωής της και πατέρα του παιδιού της. Όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να στηρίξουν τις δύο γυναίκες, αλλά κάποιες φορές μοιάζει και μάταιο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή, τα λόγια δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο. Στο παρακάτω post βλέπεις και ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα που αφορούν εκείνες τις ημέρες.

https://www.instagram.com/p/C5gbzyVtSfj/

Η μαμά του Φίλιππου είναι σε απόγνωση και αυτή θα φανεί με μία της πράξη. Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και ο Λυκούργος από ένστικτο, την τελευταία στιγμή θα τη βρει και θα την σώσει. Θα την πείσει τότε να σώσει την ψυχή της. Έτσι θα βρεθεί για ένα διάστημα σε ένα μοναστήρι η ηρωίδα για να κάνει την ανασυγκρότησή της και να επιστρέψει να στηρίξει τη Βασιλική και την εγγονή της.

Ο θρήνος δεν θα κρατήσει για πολύ στη σειρά. Έρχονται δύο ευχάριστα γεγονότα. Θα προηγηθεί η γέννηση του γιου του Στάθη και της Ιουλίας. Επιτέλους χαμόγελα στη Μάνη.

Η επιστροφή της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς: Η Ιουλία γεννά το παιδί του έρωτά της

Το δεύτερο, που θα το δούμε μάλλον στα τελευταία επεισόδια της σεζόν, είναι ο γάμος της Άντζελας Γκερέκου και του Απόστολου Γκλέτσου. Η Αθηνά και ο Τζον ξεπερνούν όλες τις πρακτικές δυσκολίες για να είναι μαζί. Μία και βασικότερη είναι πως θα τον αποδεχτεί τελικά η υιοθετημένη κόρη της η Φιλιώ. Εκείνος θα κάνει το πρώτο βήμα και θα την προσεγγίσει, μιλώντας για το παρελθόν του και η μικρή θα αισθανθεί εμπιστοσύνη και οικειότητα.

Η δεύτερη δυσκολία που είναι πρακτικής φύσεως, επίσης θα ξεπεραστεί καθώς θα βρεθεί λύση για να μείνει εκείνος μόνιμα στη Μάνη, κάνοντας όμως συχνά ταξίδια στην Αμερική για τις επιχειρήσεις του. Προς το παρόν ωστόσο δεν γνωρίζουμε επίσημα αν και οι δύο ηθοποιοί θα συνεχίσουν την επόμενη και τέταρτη σεζόν της σειράς. Για να δούμε πως τελικά θα εξελιχθεί αυτός ο γάμος.