Πόσο ευτυχισμένος πρέπει να είσαι για να αποκτήσεις παιδί; Η Κατερίνα Γερονικολού εξηγεί τη θέση της

Τζένη Ντεμιράι
Πόσο ευτυχισμένος πρέπει να είσαι για να αποκτήσεις παιδί; Η Κατερίνα Γερονικολού εξηγεί τη θέση της

«Ο γάμος δεν είναι στις προτεραιότητές μας, δεν είναι στις ανάγκες μας», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

Μία άκρως πετυχημένη σεζόν φαίνεται ότι βιώνει η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μετά την περιοδεία της παράστασης «Βότκα Μολότωφ», την περίφημη παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη», που παρουσιάστηκε σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο, και τους κινηματογραφικούς «Κουραμπιέδες από χιόνι» έβαλε πλώρη για ένα νέο τηλεοπτικό βήμα, το οποίο μοιάζει «Σαν ψέμα».

Η καθημερινή σειρά με τον τίτλο «Σαν Ψέμα» έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στο Open και με αφορμή την πρεμιέρα της που έγινε την Δευτέρα 8 Απριλίου, η πρωταγωνίστρια έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις, μιλώντας όχι μόνο για τη συνεργασία της με τον Νίκο Πολυδερόπουλο και την μικρή Αλεξάνδρα, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δε δέχεται την κριτική αλλά η Γερονικολού έχει γίνει η εξαίρεση του κανόνα του

https://www.instagram.com/p/C5f3xfONzJk/

Η σχέση της Γερονικολού με τον Τσιμιτσέλη δεν έχει βάση τη φιλία αλλά τους οικογενειακούς δεσμούς

Μπορεί η Γερονικολού να κρατά ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή, ωστόσο, γνωρίζουμε αρκετές πληροφορίες που αφορούν εκείνη και τον επί σχεδόν επτά χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι δύο ηθοποιοί ζουν μαζί και μοιράζονται μία κοινή ζωή, η οποία φαίνεται να τους ικανοποιεί στον απόλυτο βαθμό, έχοντας βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλο αυτό που ονειρευόταν.

Μπορεί να μην έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, η Κατερίνα θεωρεί τον Γιάννη Τσιμιτσέλη οικογένειάς της και αυτό δήλωσε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Μετά από κάποια χρόνια, νομίζω ότι είσαι πολλά για τον άλλον. Είσαι οικογένεια, καταρχάς. Όταν μένεις στο ίδιο σπίτι, όταν μοιράζεσαι τα πάντα, είμαστε οικογένεια αρχικά. Θα έλεγα ότι το τελευταίο πράγμα που είμαστε είναι φίλοι, αλλά ναι, είσαι και φίλος», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας.

Ο έρωτας και ο θαυμασμός φαίνεται να είναι δύο βασικά στοιχεία στη σχέση της Κατερίνας με τον Γιάννη, γεγονός που αποδεικνύεται και από τον τρόπο με τον οποίο περιγράφει την προσωπικότητά του. Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός ανέφερε:

«Αυτό που μου αρέσει σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι δεν προσποιείται ποτέ, ότι είναι πάντα αυθεντικός, αληθινός. Ξέρεις ποιος είναι, δεν κοροϊδεύει. Θα χαμογελάσει όταν θέλει να χαμογελάσει και δεν είναι μυστηριώδης όσο κι αν φαίνεται έτσι εκ πρώτης όψεως. Ξέρω τι ακριβώς του συμβαίνει γιατί το εκφράζει. Για εμένα αυτό είναι πολύ ξεκούραστο και πολύ ωραίο».

Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα αλλά η κουμπαριά έχει κλείσει!

Παρά τη βαθιά αγάπη και την «οικογενειακή καθημερινότητα» που έχει δημιουργήσει με τον σύντροφό της, η Κατρίνα Γερονικολού δεν είναι από τους ανθρώπους που ταυτίζουν αυτή την ιδέα με τον γάμο. Όπως δήλωσε άλλωστε στην Super Κατερίνα:

«Ο γάμος δεν είναι στις προτεραιότητές μας, δεν είναι στις ανάγκες μας. Ο Γιάννης έχει παντρευτεί ήδη, οπότε θεωρητικά αν ήθελε να το κάνει το έχει ήδη κάνει μία φορά. Εμένα δεν είναι κάτι το οποίο με απασχολεί. Με απασχολούνε άλλα πράγματα που μπορεί να θέλω να κάνω, όπως ένα ταξίδι. Ο γάμος πέρα από το όμορφο πάρτι που θα ήταν, δεν θα μου προσέφερε κάτι άλλο στην καθημερινότητά μου. Είμαστε σαν παντρεμένοι με τον τρόπο που ζούμε».

Μπορεί ο γάμος να μη φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού, ωστόσο, οι συζητήσεις μάλλον έχουν γίνει, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι η κουμπαριά έχει κλείσει. Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, η Κατερίνα Γερονικολού είχε αναφερθεί στην ενδεχόμενη κουμπαριά με μία αγαπημένη της φίλη και συνεργάτη, τη Μιμή Ντενίση, λέγοντας: «Κάναμε μία θεωρητική υπόθεση. Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή, οπότε ας μείνουμε σε αυτό. Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα. Θα ήταν μία λογική εξέλιξη, λοιπόν, στη σχέση μας.

«Έχουμε αφήσει στην τύχη την απόκτηση παιδιών»

Πέρα από τον γάμο, όμως, τα μέσα ενημέρωσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τα μητρικά ένστικτα της ηθοποιού. Μιλώντας στο περιοδικό Beaute για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρει:

«Είναι κάτι που το έχουμε αφήσει λίγο στην τύχη. Νομίζω, επειδή είμαι ερωτευμένη και με τον σύντροφό μου και με τη δουλειά μου και δεν μου λείπει κάτι, δεν το αναζητώ. Δημιουργείται καμιά φορά αυτή η παγίδα όταν είσαι ευτυχισμένος».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ γεμάτη. Έχω δύο έρωτες στη ζωή μου: τη δουλειά μου και τον Γιάννη. Έχω την αίσθηση της πληρότητας και αυτή με κάνει να μην αναζητώ έναν καινούργιο έρωτα, όπως θα ήταν αυτός που αναπτύσσεις με το παιδί σου».

Το post της Λασκαράκη για τον Τσιμιτσέλη απέδειξε ότι υπάρχει αμοιβαία στήριξη και σεβασμός

Πηγή κεντρικής εικόνας: @katerina_geronikolou