Όχι μόνο ο James εκτός Survivor: Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου αποχωρούν οικειοθελώς;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Όχι μόνο ο James εκτός Survivor: Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου αποχωρούν οικειοθελώς;

Τα spoilers θέλουν τουλάχιστον τρεις να είναι οι οικειοθελείς αποχωρήσεις στο Survivor.

Πάντα μετά την ένωση στο Survivor τα πράγματα δυσκόλευαν για τους παίκτες από άποψη στρατηγικής και δυσκολίας αγωνισμάτων, αλλά τότε ήταν που ξεκινούσε το «καλό» για τους τηλεθεατές, αφού το παιχνίδι αποκτούσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσο πλησίαζε ο καιρός του τελικού.

Ο πραγματικός survivor αποδείχθηκε ο μπαμπάς του James Καφετζή μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό

Αυτό που συμβαίνει όμως στον φετινό κύκλο - αν ισχύουν τα σπόιλερ - κανείς δεν θα μπορούσε να το προβλέψει, αφού οι οικειοθελείς αποχωρήσεις φαίνεται πως θα είναι τρεις.

Ο James υποψήφιος και έτοιμος για οικειοθελή αποχώρηση

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16 Απριλίου είδαμε τον James Καφετζή να είναι αρκετά προβληματισμένος έχοντας μάθει για το ναυάγιο που είχε ο πατέρας του με το ιστιοπλοϊκό του ανοιχτά του Ειρηνικού. Και μπορεί ο κύριος Λευτέρης Καφετζής να είναι καλά στην υγεία του, αφού ένα αλιευτικό τον έσωσε στο παρά πέντε, ο γιος του ωστόσο, έχει αναστατωθεί ιδιαίτερα και σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς. Από τη μία το γεγονός πως θέλει να σιγουρέψει ο ίδιος πως ο μπαμπάς του είναι καλά (αφού θα βρίσκεται πολύ κοντά του, στον Παναμά), από την άλλη θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του μετά την περιπέτεια αυτή που πέρασαν.

Γι' αυτό και ο ίδιος ζήτησε από την ομάδα του να τον ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού, όπως και έγινε, αφού οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Όπως είπε ο James στον Γιώργο Λιανό δεν ήθελε να «κινδυνεύσει» κάποιος συμπαίκτης του, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν ξέρει αν θέλει να παραμείνει ή όχι.

Φήμες για αποχώρηση και Παππά και Γκέντσογλου

Κι ενώ οι fans του Survivor περιμένουν να δουν, αν τελικά οι φήμες πως ο James είναι ήδη εκτός παιχνιδιού ισχύουν, δύο νέες οικειοθελείς αποχωρήσεις λένε τα σπόιλερ πως αναμένονται. Πρόκειται για τον Αλέξη Παππά και για τον Σάββα Γκέντσογλου.

Όσον αφορά τον Σάββα μπορεί κάποιος να φανταστεί ότι τα αίτια της φημολογούμενης αποχώρησής του είναι ο τραυματισμός που είχε, ο οποίος τον κράτησε εκτός αγωνισμάτων σχεδόν για το 80% της συμμετοχής του στο παιχνίδι.

Για τον Αλέξη Παππά όμως, κανείς δεν θα μπορούσε να το έχει προβλέψει, ειδικά όταν ο μεγαλύτερος εχθρός του στο παιχνίδι - aka James Καφετζής - πρόκειται να του «αδειάσει τη γωνιά». Πολλοί λοιπόν, αναμένουν να δουν τον λόγο για τον οποίο θα αποχωρήσει. Βέβαια, η Μαρία Αντωνά αποχωρώντας από το παιχνίδι και μιλώντας στην Φαίη Σκορδά είχε κάνει μια αποκάλυψη, λέγοντας πως κάποιος παίκτης του Survivor είχε πρόταση να κατέβει στις Ευρωεκλογές. Δεν είχε πει όνομα αλλά αν υποθέσουμε ότι έκαν πολλή παρέα με τον Αλέξη Παππά ίσως πρόκειται για εκείνον.

Πάντως, είναι εύλογη και η απορία του κοινού για το ποιος θα μείνει τελικά μέσα για να διεκδικήσει το έπαθλο με πολλούς να λένε με χιούμορ «η Ασημίνα» μιας και η παίκτρια των Διασήμων δεν πτοήθηκε ούτε από τραυματισμούς ούτε από τις ίντριγκες.

Αν αποχωρήσει μάλιστα, ο James η ίδια δεν θα έχει και κάποιον να της ασκεί τόση έντονη κριτική από την αντίπαλη ομάδα και άνετα μπορεί να φτάσει μέχρι το ατομικό (τη φάση του παιχνιδιού που κάθε παίκτης αγωνίζεται σαν μονάδα για την ασυλία και το έπαθλο) κι εκεί αναλόγως να δει τις δυνάμεις της.

438221088_3616200955261800_3454678171796002896_n.jpg

Και μετά τον Παππά και τον James τι;

Στις συζητήσεις πάντως του κοινού σε Twitter/X και Instagram απ' όταν άρχισαν να υπάρχουν οι φήμες για αποχώρηση του James και του Παππά πολλοί ήταν αυτοί που έγραψαν πως το παιχνίδι δεν θα έχει πια ενδιαφέρον για εκείνους.

Και η αλήθεια είναι πως στο κομμάτι του ριάλιτι τα «νήματα» τα κινούσαν οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες. Πόσο σωστό όμως, ήταν αυτό; Mήπως έπρεπε να έχουν επιλεχθεί κι άλλοι έντονοι χαρακτήρες για να πλαισιώσουν τις δύο ομάδες; Μήπως ένας Ντάφυ, ένας Μαρτίκας ή ένας Τάκης Καραγκούνιας έλειψαν τελικά από το Survivor 2024; Ο τελευταίος πάντως στο πάρτι της ένωσης είχε πει πως αν του έλεγαν να μπει εκείνη τη στιγμή ξανά στο παιχνίδι θα το έκανε.