MasterChef: Χριστίνα - Μάριος πέρασαν στη δεκάδα αλλά το Twitter/X θυμήθηκε το θρυλικό «εν κουλί»

Τζένη Ντεμιράι
MasterChef: Χριστίνα - Μάριος πέρασαν στη δεκάδα αλλά το Twitter/X θυμήθηκε το θρυλικό «εν κουλί»

«Τόσο χάλια ήταν οι υπόλοιποι;» σχολίασε στο Χ/Twitter κάποιος fan του MasterChef. 

Σε πέντε ομάδες χωρίστηκαν οι παίκτες του MasterChef για τις ανάγκες της δοκιμασίας που έστειλε στην τελική δεκάδα το διαγωνισμού την Χριστίνα και τον Μάριο.

https://www.instagram.com/p/C54B5OLLFZg/

Οι ομάδες αυτή τη φορά αποτελούνταν από δύο άτομα και σε κάθε ζευγάρι υπήρχε οδηγός και ακόλουθος. Σκοπός ήταν ο οδηγός να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο πιάτο και ο ακόλουθος ένα πιστό αντίγραφό του.

Χριστίνα και Μάριος έκλεψαν τις εντυπώσεις με το κρύο πιάτο που ετοίμασαν, περνώντας απευθείας στην τελική δεκάδα ενώ τα ζευγάρια που έχασαν καλούνται να διεκδικήσουν στο επόμενο επεισόδιο την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Η Βιβή αποχώρησε από το MasterChef και μόνο μια γυναίκα διεκδικεί τον τίτλο στην τελική δεκάδα

Στην τελική ευθεία για τα 20.000 ευρώ Χριστίνα, Μάριος και Λευτέρης

Στη διαδικασία δεν συμμετείχε ο Λευτέρης, ο οποίος έχει ήδη περάσει στην τελική δεκάδα, μετά από την επιτυχημένη του προσπάθεια στο 60ο επεισόδιο του διαγωνισμού.

Τότε, ο Λευτέρης είχε δηλώσει «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που το χαίρομαι τόσο πολύ από όσες νίκες έχουν έρθει, είτε ατομικές είτε ομαδικές. Είναι μία από τις πιο χαρούμενες ημέρες που έχω ζήσει στο MasterChef». Ο Λευτέρης άκουγε συγκινημένος τον Κοντιζά να του ανακοινώνει ότι με αυτή τη νίκη κέρδισε 1.000 και μία θέση στη δεκάδα. Παράλληλα, είναι ανάμεσα στους τρεις που θα διεκδικήσουν το τρίτο μεγαλύτερο έπαθλο του διαγωνισμού, συνολικής αξίας 20.000 ευρώ. Από το βράδυ της Πέμπτης 17 Απριλίου γνωρίζουμε ότι οι άλλοι δύο που θα διεκδικήσουν το συγκεκριμένο έπαθλο είναι η Χριστίνα και ο Μάριος.

Γιατί ο χωρισμός των ομάδων έγινε μέσα σε μόλις ένα λεπτό;

Αν και η διαδικασία με τα ζεύγη ήταν απαιτητική οι παίκτες κατάφεραν να τη φέρουν εις πέρας και να παρουσιάσουν πολύ καλές προσπάθειες στους κριτές. Αυτό που έκανε περισσότερη αίσθηση σε Κουτσόπουλο, Ιωαννίδη και Κοντιζά ήταν το γεγονός ότι η απόφαση για τη δημιουργία των δυάδων έγινε μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Όπως εξήγησε η Χριστίνα λίγο πριν κριθεί για την προσπάθεια της, οι παίκτες είχαν ήδη μπει στη διαδικασία να σκεφτούν πιθανές δοκιμασίες και είχαν προβλέψει ότι μια από αυτές θα μπορούσε να σχετίζεται με ζεύγη.

Έτσι, είχαν μπει στη διαδικασία να σκεφτούν τα πιθανά τους ταίρια και να «ζευγαρώσουν» σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο Γιάννης έγινε οδηγός του Σοφοκλή, ο Ηλίας έγινε ομάδα με τον Νίκο, ο Άνχελ με τον Αλέξανδρο, ο Κώστας με τον Χρήστο και όπως αναφέραμε και παραπάνω η Χριστίνα με τον Μάριο.

Το κοινό στο X/Twitter ψηφίζει Νίκο και Ηλία για τελική δεκάδα

Η απόφαση της Χριστίνας για μία κρύα συνταγή κατάφερε να φέρει τη νίκη αλλά δεν κατόρθωσε να εντυπωσιάσει το κοινό που σχολίαζε όπως κάθε φορά τις εξελίξεις του επεισοδίου μέσα από το X/Twitter.

Fan του ΜasterChef στο Twitter/X έγραψε σχολιάζοντας την προσπάθεια της Χριστίνας και του Μάριου:

«Το πιο safe πιάτο, τόνος ταρτάρ κέρδισε. Δηλαδή η πρώτη δημοτικού κέρδισε τον τελειόφοιτο. Τόσο χάλια ήταν οι υπόλοιποι;».

Ενώ κάποιος ακόμα εξέφρασε ανοιχτά την άποψη ότι το πιάτο του Ηλία και του Κυψίδη είναι εκείνο που θα έπρεπε να κερδίσει.

«Πάντως από όλα τα πιάτα που είδαμε εγώ μόνο του Κυψίδη και του Ηλία λιμπίστηκα. Ίσως φταίει που μου αρέσουν πολύ οι φακές και η πιπεριά Φλωρίνης. Και του Κώστα-Χρήστου καλό φαινόταν».

Masterchef: Ο Λευτέρης νικητής 1000 ευρώ και ασυλίας αλλά το κοινό δικάζει για τις αντιγραφές

Πάντως, σε αυτή την ζευγαρωτή δοκιμασία, όλοι μα όλοι θυμηθήκαμε το θρυλικό δίδυμο Παντελή - Χαράλαμπου με το θρυλικό «εν κουλί»!

Ακόμα ένα ζευγάρι που δεν έμεινε ασχολίαστο ήταν κι εκείνο του Γιάννη Κούρτογλου και του Σοφοκλή. Βρισκόμενος ο Σοφοκλής στην προσωπική συνέντευξη στο πλευρό του Γιάννη, κατάλαβε πόσο λαλίστατος και τόξικ είναι ο bro!

Πηγή κεντρικής εικόνας: @masterchefgr