Ξέσπασε ο Μάριος στο MasterChef για τη στρατηγική και μια ατάκα πρόδωσε την ανατροπή στην αποχώρηση

Κατερίνα Μπούσιου
Ξέσπασε ο Μάριος στο MasterChef για τη στρατηγική και μια ατάκα πρόδωσε την ανατροπή στην αποχώρηση

Υποψήφιοι προς αποχώρηση Μάριος και Γιάννης. Υπό διάλυση η μπορντό μπριγάδα του MasterChef. 

Η μπορντό μπριγάδα ηττήθηκε σε πολλά επίπεδα στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και όχι μόνο στην ψηφοφορία. Η ομάδα χωρίστηκε στα δύο και για αυτό τον λόγο προέκυψαν εντάσεις και καβγάδες ανάμεσα σε Κούρτογλου, Κυψίδη, τον δάσκαλο Γιάννη και τον Αλέξανδρο κατά την ψηφοφορία. Η Χριστίνα ως αρχηγός έχασε μία χρυσή ευκαιρία και η σημερινή διαδικασία αποχώρησης με Γιάννη, Άνχελ, Αλέξανδρο και Μάριο αναμένεται επεισοδιακή.

Κούρτογλου κατά Κυψίδη, Δάσκαλος κατά Μάριου

Από την αρχή του χθεσινού συμβουλίου είχαμε καταλάβει τη νικήτρια μπριγάδα, στη Fusion ομαδική του MasterChef. Από τα λεγόμενα της Χριστίνας και του Νίκου Κυψίδη πως όλη η μπορντό ομάδα δεν γνώριζε τι ακριβώς είναι η Fusion κουζίνα. Για αυτό και απέτυχαν.

MasterChef: Το κοινό ελπίζει να δει τον Γιάννη Κούρτογλου υποψήφιο προς αποχώρηση - κι εμείς bro μου

Οι γκρι κέρδισαν κατά κράτος με 3 -0 τους μπορντώ και το πιάτο σπανακόπιτα κανελόνι των μπορντώ ήταν το πιο αποτυχημένο. Ο Νίκος Κυψίδης και ο Γιάννης (ο δάσκαλος) το δημιούργησαν, αλλά ο πρώτος στάθηκε τυχερός και κέρδισε στη συνέχεια την ασυλία. Έχει σημασία που το αναφέρω για όσα προέκυψαν μετά.

Γιατί μετά, ξεκίνησε η «Ό,τι να'ναι» ψηφοφορία όπως είπε σωστά ο Αλέξανδρος. Οι μπορντό χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Κούρτογλου, δάσκαλος και Σοφοκλής από τη μία, Κυψίδης, Χριστίνα, Μάριος και Αλέξανδρος από την άλλη.

https://www.instagram.com/p/C5oaByeLzJo/

Η ένταση ξεκίνησε από τον δάσκαλο που ανακοίνωσε πως πλέον θα αλλάξει τα κριτήρια και δεν θα ψηφίζει βάσει πιάτου, αλλά βάσει των φίλων που θέλει να υποστηρίξει. Η κίνηση του Κυψίδη να ψηφίσει στη συνέχεια τον Κούρτογλου και να το αιτιολογήσει πρόχειρα λέγοντας πως κάποια στιγμή δεν βοήθησε τον Μάριο, έφερε αντιδράσεις ακόμη και από τον εξώστη. Γιατί όπως είπε σωστά η Βιβή, εντός του συμβουλίου ένα τέτοιο παράπονο δεν ειπώθηκε.

Η Χριστίνα «κλώτσησε» τη χρυσή ευκαιρία να οδηγήσει τον Κούρτογλου προς αποχώρηση και η ψήφος της (όπως και του Μάριου) στράφηκαν στον Δάσκαλο. Ανάμεσα στη διαμάχη βρέθηκε και ο ήρεμος γενικά Αλέξανδρος με τον Κούρτογλου να λέει πως «κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Χριστίνας», αλλά το πρόσωπο στο οποίο έβγαλε όλη του την ένταση ήταν ο Κυψίδης.

Ακόμη και όταν έκλεισαν τα φώτα στο στούντιο και οι παίκτες αποχωρούσαν με ανοιχτά τα μικρόφωνα, συνεχίστηκε ο καυγάς και εκτός πλατό. Όπως καταλαβαίνεις, το κοινό στάθηκε στην ιώβειο υπομονή του Νίκου ο οποίος δεν απαντούσε στον ίδιο τόνο και με την ίδια ειρωνεία. Και εξεπλάγην με τον δάσκαλο και τις επιθέσεις του περί άδικης προς αυτόν ψήφου.

Ο χαμένος ήταν τελικά ο Μάριος που προτάθηκε προς αποχώρηση μαζί με τον Δάσκαλο. Όπως φαίνεται και ακούγεται στο τρέιλερ να λέει ο Σοφοκλής, έχουμε ανατροπή στη σημερινή αποχώρηση. Η αλήθεια είναι πως είναι ντέρμπι γιατί έχουμε δυνατούς παίκτες. Έχουμε και νέα κόντρα δάσκαλου και Μάριου.

Από το αποτέλεσμα θα αλλάξουν οι συσχετισμοί των μπορντό. Γιατί ο Κούρτογλου δημιουργεί αναστάτωση τις τελευταίες ημέρες, για να εκδικηθεί επειδή καθαιρέθηκε από αρχηγός. Πλέον όπως μας ξεκαθάρισε «Θα κοιτώ μόνο την καμπούρα μου». Πρόσθεσε δυστυχώς και τη λέξη bro σε όλο αυτό.