Ο Δάσκαλος πήρε το μάθημά του στο MasterChef: Πώς είδε το κοινό την αποχώρηση Γεωργίου

Πατούλια Κατερίνα
Ο Δάσκαλος πήρε το μάθημά του στο MasterChef: Πώς είδε το κοινό την αποχώρηση Γεωργίου

«Το πέρασμά μου από το MasterChef ήταν 100% αληθινό, άφησα πολλά πράγματα για να μπω εδώ», είπε ο Γιάννης Γεωργίου που αποχώρησε πριν του 12 του διαγωνισμού.

Ο Δάσκαλος του MasterChef, ο Γιάννης Γεωργίου ήταν εκείνος που είχε την αδύναμη αντιγραφή πιάτου, σε σχέση με εκείνη του Αλέξανδρου και του Μάριου και ενώ ο Άνχελ είχε κερδίσει τους τρεις συμπαίκτες του στην τελευταία ευκαιρία.

Αποχώρηση γεμάτη συγκίνηση για τον Δάσκαλο

«Μισό κομμάτι μου χαίρεται και μισό λυπάται.Φεύγω με χαμόγελο, έτσι όπως ήρθα, χαίρομαι που έφτασα ως εδώ για την εμπειρία. Όλα τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος και για μένα ήρθε το τέλος.

Τα άσχημα μου περνάνε πάρα πολύ γρήγορα. Στεναχωριέμαι που δεν μπόρεσα να ζήσω περισσότερα εδώ αλλά έξω υπάρχουν άνθρωποι που μου έχουν λείψει. Κέρδισα φίλους, κέρδισα εμπειρίες, κέρδισα εσάς τους τρεις.

Χαίρομαι όμως που θα βγω έξω και θα δω τους ανθρώπους μου. Κι εδώ γνώρισα ανθρώπους που θα κρατήσουμε επαφή. Θα μου λείψουν τα παιδιά που έκανα παρέα, θα μου λείψει η ξεγνοιασιά εδώ», είπε ο Γιάννης Γεωργίου.

«Το Δάσκαλος δεν είναι ένα παρατσούκλι που σου έδωσαν τυχαία, κέρδισες ανθρώπους εδώ μέσα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την αποχώρηση του Γιάννη Γεωργίου.

Το κοινό πάντως, είδε με κακό μάτι την αρχική έπαρση του Δάσκαλου, ο οποίος σε διάλογό του με τον Γιάννη Κούρτογλου μετά τη μαγειρική, στο πιάτο του Γιάννη Μαρινόπουλου, είπε με ενθουσιασμό «τους κέρδισα και τους δύο».

Ξέσπασε ο Μάριος στο MasterChef για τη στρατηγική και μια ατάκα πρόδωσε την ανατροπή στην αποχώρηση

Τελικά, ήταν το πιάτο του Μάριου εκείνο που έφτασε πιο κοντά στην τέλεια αντιγραφή του αυθεντικού ενώ την αμέσως καλύτερη βαθμολογία απέσπασε το πιάτο του Αλέξανδρου.

Ο Μάριος πάντως, μετά την αποχώρηση του Δάσκαλου, αποφάσισε να κάνει πράξη τη δική του στρατηγική, ψηφίζοντας άτομα που τον ψήφισαν ακόμα κι όταν είχε καλό πιάτο, απλά και μόνο για να μην ψηφίσουν τους φίλους τους.

https://www.instagram.com/reel/C5rMmK4Mg4F/

Πάντως, το κοινό απόρησε με τον Γιάννη Κούρτογλου, που ενώ κλαίει με το παραμικρό, δεν έριξε ούτε δάκρυ για την αποχώρηση του κολλητού του.