Η Σμαράγδα Καλημούκου θυμάται τον ρόλο της ως Λίζα στους Λατρεμένους μου Γείτονες - Τι κάνει σήμερα

Τζένη Ντεμιράι
Η Σμαράγδα Καλημούκου θυμάται τον ρόλο της ως Λίζα στους Λατρεμένους μου Γείτονες - Τι κάνει σήμερα

«Κάπως ντρέπομαι, παρόλο που έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια» είπε η Σμαράγδα Καλημούκου αναφερόμενη στον ρόλο της ως Λίζα στη σειρά «Λατρεμένοι μου Γείτονες».

Σίγουρα θα θυμάσαι τους «Λατρεμένους μου Γείτονες», την οικογενειακή σειρά που βρήκε τον δικό της, ανάλαφρο τρόπο να μιλήσει για τις κοινωνικές ανισότητες. Μπορεί το νόημα να σχετιζόταν σε έναν βαθμό με τις ταξικές διαφορές, αλλά αυτό που μας έκανε να βλέπουμε τη σειρά την πρώτη σεζόν δεν ήταν τόσο οι αντιθέσεις ανάμεσα στη συμπεριφορά της Πελαγίας και της Μιράντα, όσο ο έρωτας που αναπτύχθηκε ανάμεσα στα παιδιά τους, Άρη και Λίζα. Αυτή η τρυφερή ιστορία, έληξε κάπως πικρά αλλά συνεχίζει να έχει μία θέση στις καρδιές όσων αγάπησαν τη σειρά.

Η Λίζα χορεύει «Έλα στον ρυθμό μαζί μου» 16 χρόνια μετά το τέλος της στη σειρά

Και επειδή ανήκουμε σε αυτούς, όταν είδαμε την Λίζα να χορεύει «Έλα στον ρυθμό μαζί μου» στο TikTok χαμογελάσαμε και θέλαμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της από το 2008, που τελείωσε η πρώτη σεζόν, ως και σήμερα.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή πρωταγωνίστρια φαίνεται να χορεύει το δημοφιλές τραγούδι της σειράς, όσο στο κάτω μέρος του πλάνου γράφει «Είσαι η Λίζα από το Λατρεμένοι μου Γείτονες; Εντωμεταξύ εγώ», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι είναι μία ερώτηση που δέχεται συχνά.

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές με τη νεαρή κοπέλα να μπαίνει στη διαδικασία να δημοσιεύσει και ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο εξηγεί «Ήθελα να σας πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση που δείξατε στο βιντεάκι που ανέβασα. Πραγματικά, το ανέβασα για πλάκα. Όσοι με ξέρετε, ξέρετε ότι δεν συνηθίζω να λέω ποια είμαι, πού έπαιζα κλπ, κάπως ντρέπομαι, παρόλο που έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια. Γενικά όσοι με έχετε πετύχει έξω στον δρόμο και με έχετε ρωτήσει αν είμαι η Λίζα που έπαιζε στο Λατρεμένοι μου γείτονες θα με έχετε δει ότι κάπως μαζεύομαι. Ποτέ, σε κανέναν δεν έχω πει ναι εγώ είμαι, πάρα πολύ σπάνια να έχει συμβεί αυτό. Χαίρομαι ειλικρινά πάρα πολύ που ακόμα το θυμάστε, που το είχατε αγαπήσει, είχατε δεθεί μαζί μας, με όλους τους χαρακτήρες. Είχα την ανάγκη να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Μπορεί κάποια στιγμή να ξανακάνω κανένα αντίστοιχο βιντεάκι με τη σειρά».

Τι κάνει σήμερα η Λίζα (Σμαράγδα Καλημούκου) από τους Λατρεμένους μου Γείτονες;

Η Λίζα, κατά κόσμον- Σμαράγδα Καλημούκου, ήταν μόλις 17 ετών όταν παιζόταν η σειρά αλλά ήδη από τότε είχε αποφασίσει πως ο προορισμός της ζωής της είναι ο χορός. Την γνωρίσαμε λίγο πριν την σειρά, το 2006, μέσω του διαγωνισμού χορού So you think you can dance, όπου είχε εντυπωσιάσει αν και δεν κατάφερε να στεφθεί νικήτρια.

Έτσι, λοιπόν, σήμερα, όπως μπορούμε να δούμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σμαράγδα συνεχίζει να ασχολείται με τον χορό. Είναι δασκάλα χορού, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Brand Ambassador εταιρείας με plus size ρούχα.

https://www.instagram.com/p/C4OMPTOsA1M/

«Είχα δεχτεί κάποια πρόταση να συνεχίσω με την υποκριτική», δήλωσε η Καλημούκου μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Ήθελα να περάσω στη Λυρική και ήταν αρκετές ώρες. Έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο και διάλεξα τον χορό».

Στην ίδια συνέντευξη η Σμαράγδα μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της, η οποία έχει σημαδέψει τη ζωή της. «Δυστυχώς έχω χάσει τη μαμά μου. Αυτό είναι κάτι που μου άλλαξε τελείως τη ζωή. Η μαμά μου για μένα ήταν τα πάντα οπότε πιστεύω ότι μετά από αυτό ωρίμασα πολύ απότομα».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @smaroooo