Η συγκίνηση της Μαρίας Κορινθίου για την Κάτια Νικολαΐδου και η αφιέρωση του αδερφικού της φίλου

Τζένη Ντεμιράι
Η συγκίνηση της Μαρίας Κορινθίου για την Κάτια Νικολαΐδου και η αφιέρωση του αδερφικού της φίλου

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Δημήτρης Στρέπκος αφιέρωσε όλο το show στην Κάτια Νικολαΐδου, ήταν επιστήθια φίλη του και να μην τους ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους, για πολλούς λόγους», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου.

Στη μνήμη της Κάτιας Νικολαΐδου, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο στις 8 Νοεμβρίου 2023, σε ηλικία 59 ετών, ήταν αφιερωμένη η επίδειξη μόδας του Δημήτρη Στρέπκου την Κυριακή 22 Απριλίου, στην Athens Xclusive Designers Week.

Ο θάνατος της Κάτιας Νικολαΐδου και η αφιέρωση του αδερφικού της φίλου

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα την περίοδο 2000-2002 με τη συμμετοχή της στη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο» πάλευε τα τελευταία χρόνια της ζωής της με τον καρκίνο στη γλώσσα. Η ίδια δε σταμάτησε ποτέ να δίνει αγώνα για να παραμείνει στη ζωή όμως ο καρκίνος επέστρεφε, με αποτέλεσμα να περάσει δύσκολες στιγμές για πάνω από έναν χρόνο και να οδηγηθεί τελικά στον θάνατο, στις 8 Νοεμβρίου 2023.

Ο Δημήτρης Στρέπκος ήταν στενός φίλος της Νικολαΐδου και θέλησε να την τιμήσει ονομάζοντας το show «Daydreaming A poem for Katia» αλλά και ετοιμάζοντας ένα βίντεο με εκείνη πρωταγωνίστρια, το οποίο προβλήθηκε κατά την έναρξη τη επίδειξης στο Ζάππειο.

Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών

H Μαρία Κορινθίου συγκινήθηκε με την αφιέρωση του Δημήτρη Στρέπκου στην Κάτια Νικολαΐδου

Το show του σχεδιαστή μόδας παρακολούθησε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες για την Κάτια Νικολαΐδου, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα, για τέτοια ζητήματα, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε η Κορινθίου, μιλώντας για την απόφαση του Στρέπκου να αφιερώσει το fashion show στη Νικολαΐδου.

Στα μέσα ενημέρωσης έκανε ιδιαίτερη αίσθηση το γεγονός ότι η ηθοποιός και παρουσιάστρια συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Δημήτρης Στρέπκος αφιέρωσε όλο το show στην Κάτια Νικολαΐδου, ήταν επιστήθια φίλη του και να μην τους ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους, για πολλούς λόγους», είπε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Όχι μόνο επειδή ήταν συνάδελφος και έχουμε υπάρξει σε δουλειές με την Κάτια… Έχουμε περάσει με την Κάτια μαζί και σε διακοπές και θεατρικές σεζόν, να μην τους ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους».

Η Κατερίνα Τσάβαλου, η οποία περπάτησε στο show μιλώντας για την εμπειρία της αναφέρθηκε στην Κάτια Νικολαΐδου, τονίζοντας πόσο μεγάλη σημασία είχε η αφιέρωση του σχεδιαστή σε εκείνη.

Πέρα από την Κατερίνα Τσάβαλου, ανάμεσα στους 15 celebrities που ανέβηκαν στο catwalk και παρουσίασαν τις δημιουργίες του Δημήτρη Στρέπκου ήταν και η Μπέσσυ Μάλφα.

Για τον Δημήτρη Στρέπκο η Κάτια Νικολαΐδου ήταν «φως»

Ο Mr. Celebrity Skin, πάντως, λίγες ώρες πριν την επίδειξη ανέβασε μία φωτογραφία της Κάτιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τιμώντας τη μνήμη της και με αυτόν τον τρόπο. «Σήμερα είναι η μέρα», έγραψε στη λεζάντα, εμώ πρόσθεσε « Daydreaming a poem for katia».

https://www.instagram.com/p/C6A8NW9szgW/

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα στην «Espresso», ο Δημήτρης Στρέπκος είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη Νικολαΐδου, λέγοντας:

«Για μένα η Κάτια ήταν οικογένεια, τη θεωρούσα αδελφή μου. Έτσι την κρατώ στην ψυχή μου, Ήταν σαν σπουργιτάκι στη ζωή της, λεπτή και εύθραυστη ως προσωπικότητα, δεν πείραζε ποτέ κανέναν, δεν έλεγε κακό για κανέναν, δεν έκανε ίντριγκες. Μόνο αγάπη είχε για όλους. Αν τη χαρακτήριζα με μία λέξη, αυτή θα ήταν “φως”».

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndp