Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο νέος James μπήκε στο στόχαστρο για την εμμονή με την Χρύσα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο νέος James μπήκε στο στόχαστρο για την εμμονή με την Χρύσα

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του Μαρτίκα αλλά «κούρασε» λένε όλοι.

Μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις των James και Παππά, οι παίκτες των δύο ομάδων στο Survivor συνεχίζουν να μάχονται στους στίβους μάχης για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Μέχρι στιγμής οι μπλε δείχνουν να μην έχουν επηρεαστεί από την αποχώρηση του James, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει για την κόκκινη ομάδα, η οποία έχασε και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου.

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε, ο Ντάφι μίλησε και η Δαλάκα «κέρδισε» τη Σταυρούλα

O Γιώργος Παπαχαραλάμπους σε ρόλο Μαρτίκα και η εμμονή με την Χρύσα

Ο μόνος παίκτης από την κόκκινη ομάδα που δείχνει να μην έχει επηρεαστεί από τίποτα, αλλά αντίθετα τώρα που έφυγαν οι «master» της στρατηγικής προσπαθεί να αναδειχθεί είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Ο συγκεκριμένος παίκτης στα τελευταία δύο συμβούλια αλλά και κατά τη διάρκεια των στίβων μάχης είναι αυτός που παίρνει τον λόγο την περισσότερη ώρα, κυρίως όμως με ατάκες που προσβάλλουν άλλους παίκτες και καθόλου στρατηγική δεν κρύβουν μέσα τους.

Όπως όταν είπε την Χρύσα από την ομάδα των μπλε «άχρηστη», την ώρα που η ομάδα της απλά σχολίαζε πως αντί να ψηφιστεί κάποιος άντρας ως πρώτος υποψήφιος η κόκκινη ομάδα θα μπορούσε να έχει ψηφίσει κάποια γυναίκα. Απαντώντας στους μπλε ο Παπαχαραλάμπους είπε πως οι γυναίκες της κόκκινης ομάδας είναι χρήσιμες σε σχέση με τις παίκτριες της αντίπαλης, εννοώντας την Χρύσα αφού η άλλη παίκτρια ήταν η Σταυρούλα.

Το κοινό «δίκασε» τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους

Η κουβέντα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να προσπαθεί να «μαζέψει» το άδικο σχόλιό του για την Χρύσα. Γιατί αν όπως είπε ο Φάνης για εκείνον η Χρύσα είναι «άχρηστη» επειδή δεν παίζει λόγω ενός τραυματισμού της, τότε τι να πει κανείς για την Ασημίνα που παραπάνω από το μισό παιχνίδι δεν έχει αγωνιστεί.

Παρ' όλα αυτά, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μάλλον έκανε τα πράγματα χειρότερα, όσο προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα λεγόμενά του, υποστηρίζοντας πως η Χρύσα δεν θα έπρεπε να θιχτεί με τις ξεκάθαρες υπόνοιές του.

Γι' αυτό και το κοινό βλέποντας να μην παραδέχεται πως έκανε λάθος στην τοποθέτησή του αλλά να αρχίζει τις αμπελοφιλοσοφίες, τον «δίκασε» αφού η Χρύσα σε αντίθεση με εκείνον έχει αποδείξει πως αξίζει να παραμείνει στο παιχνίδι 6 φορές.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως, που ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ασχολείται με την Χρύσα, αφού σε άλλη φάση του παιχνιδιού και μετά από μια ψηφοφορία της μπλε ομάδας, ο ίδιος την είχε αποκαλέσει «βασίλισσα» των μπλε, που εξαιτίας της «θυσιάζονται» σε μονομαχία άλλα άτομα. Η ίδια τότε ως μια από τις πιο αδύναμες παίκτριες θα μπορούσε να ψηφιστεί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί.

Η Δώρα υποψήφια κι όχι η Ασημίνα παρά το αίτημά της να ψηφιστεί

Στα της ψηφοφορίας τώρα, η Δώρα είναι η δεύτερη υποψήφια μετά τον Γιάννη Περπατάρη, αφού πλέον οι μονομαχίες μπορούν να γίνονται και μεταξύ των δύο φύλων. Βέβαια, οι κόκκινοι θα μπορούσαν να έχουν ψηφίσει και την Ασημίνα, αφού δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί κανονικά σε όλους τους αγώνες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που και η ίδια για να «απαντήσει» στον Φάνη (που είπε πως δεν προσφέρει ούτε εκείνη κάτι στην ομάδα της) ζήτησε να ψηφιστεί.