Woody Harrelson και Matthew McConaughey θα υποδυθούν τους εαυτούς τους και σίγουρα το θέλουμε

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Woody Harrelson και Matthew McConaughey θα υποδυθούν τους εαυτούς τους και σίγουρα το θέλουμε

Chris Pizzello/Invision/AP

Από το αστυνομικό δράμα στην κωμωδία: Woody Harrelson και Matthew McConaughey ξανά μαζί θα υποδυθούν... τους εαυτούς τους σε νέα κωμωδία.

Ποιος χρειάζεται τη μυθοπλασία όταν έχεις Woody Harrelson και Matthew McConaughey; Η νέα κωμωδία του Apple TV+ θα έχει τους δύο αστέρες του Χόλιγουντ να ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και να υποδύονται τους εαυτούς τους.

The Last of Us: Πώς θα κινηθεί η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του HBO - Οι δημιουργοί απαντούν

Δυναμική κίνηση του AppleTV+ με Woody Harrelson και Matthew McConaughey

Το 2014 η δραματική αστυνομική σειρά "True Detective" κατακτάει τις μικρές μας οθόνες, τα βραβεία και τις καρδιές μας, με πρωταγωνιστές τον Woody Harrelson και τον Matthew McConaughey. 9 χρόνια μετά, οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, αλλάζουν είδος και έρχονται με μία τελείως διαφορετική σειρά.

https://www.instagram.com/p/Cnz0xv_PYcI

Η συνδρομητική υπηρεσία της Apple ετοιμάζει κωμική σειρά με το αχτύπητο αυτό δίδυμο που όχι μόνο δεν θα παίζουν τους ντετέκτιβ, αλλά θα υποδυθούν μια τεξανική βερσιόν του εαυτού τους.

Πιο συγκεκριμένα, στην προς το παρόν άτιτλη σειρά του AppleTV+, οι Woody Harrelson και Matthew McConaughey θα τεστάρουν τη φιλία τους όταν θα επιχειρήσουν να φέρουν τις οικογένειές τους για να μείνουν όλοι μαζί στο ίδιο ράντσο στο Τέξας.

Το νέο τηλεοπτικό project έρχεται με την υπογραφή του David West Read που έχουμε γνωρίσει μέσα από το "Schitt’s Creek", για το οποίο μάλιστα έχει βραβευτεί και με Emmy, αλλά και από το μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, "& Juliet".

https://www.instagram.com/p/CpQY8qpuWjv

Τελικά, τελειώνει το Ted Lasso με την 3η σεζόν; Ο Jason Sudeikis σχεδόν απαντά

Ο Woody Harrelson και ο Matthew McConaughey έχουν δουλέψει μαζί σε πολλά project και έχουν μια στενή φιλία που διαρκεί εδώ και χρόνια. Αν και είναι πιο γνωστοί για τη συνεργασία τους στην πρώτη σεζόν της σειράς "True Detective" τους HBO, έχουν εμφανιστεί επίσης σε δύο ταινίες μαζί: "EdTV" το 1999 και "Surfer, Dude" το 2008.

Η χημεία τους σε μικρή και μεγάλη οθόνη είναι αδιαμφισβήτητη και το ταλέντο τους ως ηθοποιοί είναι επίσης κάτι αδιαπραγμάτευτο, που μας κάνει να προσμένουμε το κωμικό αυτό project ακόμα περισσότερο.

Succession: Η οικογένεια Roy θα βγάλει βασιλιά και θα μας αποχαιρετήσει οριστικά