O Matthew McConaughey είναι ο καλύτερος μπαμπάς και οι γιοι του είναι κλώνοι του

O Matthew McConaughey είναι ο καλύτερος μπαμπάς και οι γιοι του είναι κλώνοι του

Ο Μatthew ανέλαβε χρέη κομμωτή για τους γιους του και ο έφηβος Levi είναι πια κλώνος του.

Ξέρουμε καλά πως ο 53χρονος Matthew McConaughey είναι ένας απίθανος ηθοποιός και ένας ακόμα πιο υπέροχος πατέρας.

Αυτή τη φορά το τερμάτισε και τη λήψη δημοσίευσε στο προφίλ της η από το 2012 σύζυγος του ηθοποιού Camilla Alves.

https://www.instagram.com/p/CpIrx-zPvlK

H 40χρονη πόσταρε μια πόζα του αγαπημένου της, όταν εκείνος ανέλαβε χρέη κομμωτή για τον μικρό τους γιο, τον 10χρονο Livingston. Ο Matthew, που έχει αποκτήσει με την Camilla έναν ακόμα γιο τον 14χρονο σήμερα Levi και την 13χρονη Vida είναι πια ίδιος με τους γιους του.

Η Camilla που είναι μια αφοσιωμένη μαμά, φροντίζει να μας δείχνει στιγμές από τη ζωή των παιδιών της, όπως στα πρόσφατα 10α γενέθλια του Livingston.

https://www.instagram.com/p/Cn9GvHTONwY

Ο βραβευμένος με Όσκαρ McConaughey γνωρίστηκε με την αγαπημένη του το 2006, αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2011 και παντρεύτηκαν στις 9 Ιουνίου του 2012.

Για το μυστικό του γάμου του, ο Matthew είχε πει:

«Μην κάνεις τα πράγματα να στραβώσουν. Αν τα πράγματα πάνε καλά, φρόντισε ώστε να παραμείνουν καλά. Αν πάλι όχι, φρόντισε να λύσεις αμέσως τα προβλήματα ώστε να μη συσσωρευτούν και τα βρεις μπροστά σου μετά».

Για τη σύζυγό του είχε πει:

Έχω μια σύζυγο που διαρκώς με παρακινεί. Κάποια στιγμή ήθελα να κάνω δυο ταινίες μαζί, αλλά έπρεπε να μείνω μακριά από την οικογένεια για μεγάλο διάστημα. Και εκείνη μου είπε, θες να το κάνεις μάζεψε τα πράγματά σου, μάζεψε το θάρρος σου και κάν'το να συμβεί. Θα είμαστε εκεί μαζί σου. Ο μπαμπάς, λοιπόν, πάει για δουλειά, και όλη η οικογένεια πάει μαζί του».

Για την απώλεια του πατέρα του, ο ηθοποιός του Insterstellar είχε πει

«Έμαθα αργότερα ότι όταν ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει από το σπίτι, προφανώς όλοι οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο και ήρθαν και μου είπαν αργότερα ότι η μητέρα μου, ήταν με το νεγκλιζέ της και δεν άφηνε τους τραυματιοφορείς να τον σκεπάσουν. Έσκιζε συνέχεια το σεντόνι και έλεγε: Θέλω να δει ο κόσμος γιατί το παρατσούκλι του ήταν Big Jim, μην τον σκεπάζετε».

Στην αυτοβιογραφία του ο ηθοποιός αποκάλυψε το 2020 τη στιγμή που έμαθε για την απώλεια του πατέρα του:

«Μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου είπε: Ο πατέρας σου πέθανε. Τα γόνατά μου λύγισαν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου. Κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά. Πάντα έλεγε σε μένα και στα αδέρφια μου: Αγόρια, όταν φύγω, θα κάνω έρωτα με τη μητέρα σας. Και αυτό συνέβη. Έπαθε καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του σεξ», είχε αποκαλύψει ο Matthew McConaughey.

Όχι, τα πλούσια μαλλιά του Matthew McConaughey δεν έχουν καμία σχέση με εμφύτευση