Ο Λευτέρης Πετρούνιας πόζαρε με το χρυσό και τις γυναίκες της ζωής του- Η αποθέωση στο Twitter/X

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Λευτέρης Πετρούνιας πόζαρε με το χρυσό και τις γυναίκες της ζωής του- Η αποθέωση στο Twitter/X

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι.

Περηφάνεια, χαρά και συγκίνηση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στην ελληνική κοινωνία καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Ο 33χρονος πρωταθλητής των κρίκων έσπασε κάθε ρεκόρ και έγραψε ιστορία αφού έγινε ο πρώτος αθλητής με επτά χρυσά μετάλλια στην ίδια διοργάνωση.

Η Σοφία Πετρούνια ετοιμάζεται για τους πρώτους της αγώνες και το μετάλλιο το έδωσαν οι fans ήδη

Η πρώτη ανάρτηση του Πετρούνια μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου- Τα σχόλια των celebrities

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεπέρασε τον Ούγγρο Krisztián Berki και είναι πλέον ο μοναδικός αθλητής στην ιστορία του θεσμού που έχει κατακτήσει επτά τίτλους στο ίδιο όργανο. O Ολυμπιονίκης εκτέλεσε υποδειγματικά το πρόγραμμά του και ανέβηκε στο βάθρο με 15.000 βαθμούς.

Ο χρυσός πρωταθλητής αφιέρωσε αυτή τη μεγάλη νίκη στην οικογένειά του που παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του και του έστελνε θετική ενέργεια. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε ένα φιλί και μια καρδιά προς την Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες τους, που βρίσκονταν από νωρίς στις κερκίδες.

Πριν από μερικές ώρες, το βράδυ της Παρασκευής (26/04) ο 33χρονος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει την οικογένεια και την ομάδα του, δηλώνοντας παράλληλα τρισευτυχισμένος για τη νέα του επιτυχία.

Ο «βασιλιάς των κρίκων» πόζαρε μαζί με τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους (Σοφία και Λένια) και έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους.

https://www.instagram.com/p/C6PL_uLLxrJ/

«Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε! Δεν θα μπορούσα να νιώσω πιο χαρούμενος! It's gold again! Next stop Paris! Ευχαριστώ την ομάδα μου και την οικογένειά μου!#7europeantitles #gold #hellas #petrounias», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

To post του Ολυμπιονίκη συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, με αρκετούς Έλληνες celebrities να σπεύδουν να τον συγχαρούν, ανάμεσά τους η Νόνη Δούνια, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Μάριος Καπότσης κ.ά.

sxolia.jpg

O πανηγυρισμός της Βασιλικής Μιλλούση

Ανείπωτη χαρά και συγκίνηση νιώθει η σύζυγος του πρωταθλητή, Βασιλική Μιλλούση η οποία έκανε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν περιγράφω άλλο... Και ναι ,είσαι @eleftherios_petrounias ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών στην Ευρώπη! Ευλογημένος,άξιος και εμείς υπερήφανες δίπλα σου πάντα 🔥
#europeanchampion για 7η φορά. #gold #rings #greece».

https://www.instagram.com/p/C6PLAdrLscc/

Η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής στέκεται σαν βράχος δίπλα στον σύζυγό της και τον στηρίζει έμπρακτα σε κάθε του βήμα από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν μυήσει τις κόρες τους στον αθλητισμό, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους εντός αλλά και εκτός γηπέδων.

H Βασιλική Μιλλούση έδειξε το ταλέντο των παιδιών της και προσκάλεσε τον Μάστορα σε dance challenge

https://www.instagram.com/p/C6KEhjDgkr7/

H αποθέωση στο Twitter/X

Στην κορυφή των trends του Ελληνικού Twitter/X βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας, με τον κόσμο να τον αποθεώνει για τη νίκη του αλλά και τις διακρίσεις που έχει φέρει στη χώρα μας.

«Για 7η φορά Πρωταθλητής Ευρώπης ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας!!Πόσο υπερήφανους μας κάνεις!!», έγραφε ένα από τα χιλιάδες Tweets που δημοσιεύτηκαν στην πλατφόρμα.

tweet5.jpg

«αθλητής από ατόφιο χρυσάφι», έγραψε ένας άλλος χρήστης του Twitter/X.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα tweets.

Πηγή κεντρικής: eleftherios_petrounias