Η Σοφία Πετρούνια ετοιμάζεται για τους πρώτους της αγώνες και το μετάλλιο το έδωσαν οι fans ήδη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σοφία Πετρούνια ετοιμάζεται για τους πρώτους της αγώνες και το μετάλλιο το έδωσαν οι fans ήδη

Η Βασιλική Μιλλούση διδάσκει ενόργανη γυμναστική σε παιδιά με απόλυτη επιτυχία. Το νέο βίντεο με την 4χρονη Σοφία Πετρούνια και οι ωραιότερες φωτογραφίες της αθλήτριας με τις κόρες της.

Στις πιο cool μαμάδες-πρότυπο της εγχώριας showbiz συγκαταλέγεται η Βασιλική Μιλλούση και μια ματιά στους λογαριασμούς της στα social media αρκεί για να πειστείς.

Η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και ο σύζυγός της, Λευτέρης Πετρούνιας έχουν αποκτήσει δύο κόρες (η 3χρονη Λένια και η 4χρονη Σοφία Πετρούνια) στις οποίες έχουν ήδη μεταδώσει την αγάπη για τον αθλητισμό, χωρίς καμία απολύτως πίεση.

H Βασιλική Μιλλούση έδειξε το ταλέντο των παιδιών της και προσκάλεσε τον Μάστορα σε dance challenge

Η Σοφία Πετρούνια ετοιμάζεται για τους πρώτους της αγώνες και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι εμφανής

Η 39χρονη περνά αρκετές ώρες με τις κόρες της στο γυμναστήριο, με τις μικρές να δείχνουν έμπρακτα τον ενθουσιασμό τους για την ενόργανη γυμναστική, «αντιγράφοντας» συχνά τη μαμά τους.

Πριν από μερικές ώρες η Βασιλική Μιλλούση μοιράστηκε ένα νέο βίντεο στο Instagram όπου μας δείχνει την προπόνηση της μεγαλύτερης κόρης της, Σοφίας, λίγο πριν τους πρώτους της αγώνες. Με δασκάλα τη μαμά της, η 4χρονη εκτελεί άψογα το πρόγραμμα και δέχεται θερμό χειροκρότημα.

https://www.instagram.com/reel/C5lJZ9GNswq/

«Ό,τι πιο όμορφο να βλέπεις παιδάκια να προπονούνται να γυμνάζονται να χαίρονται από το να είναι σε έναν καναπέ με ένα κινητό στο χέρι», «Μελλοντική πρωταθλήτρια!», «Σε ευχαριστούμε πολύ, για την προσφορά σου στον Αθλητισμό και στην Νέα Γενιά της Πατρίδας μας!!!», «Πιο πολύ μου αρέσει που γελάει σημαίνει ότι το απολαμβάνει κ το χαίρεται πραγματικά 👏», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες αποθεωτικά σχόλια.

Τα σχόλια των celebrities

Αρκετοί ήταν οι celebrities που σχολίασαν την ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση, επισημαίνοντάς πόσο πολύ μοιάζει η 4χρονη στη μαμά της καθώς και το πόσο πολύ φαίνεται ότι αγαπά αυτό που κάνει.

«Πόσο τολμηρή και δυνατή», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Screenshot-2024-04-11-120714.png

«Έλα το μήλο κάτω από την μηλιά», σχολίασε με χιούμορ η Κλέλια Πανταζή ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε τρία emojis με παλαμάκια, θέλοντας να συγχαρεί την Σοφία Πετρούνια για την προσπάθειά της.

Screenshot-2024-04-11-120709.png

Βασιλική Μιλλούση: «Οι κόρες μου είναι «καταδικασμένες» γιατί μεγαλώνουν μέσα στα γυμναστήρια

Η Βασιλική Μιλλούση είχε βρεθεί στο πλατό του «Fay's Time» και μίλησε στην Φαίη Σκορδά για την ενασχόληση των παιδιών της με τη γυμναστική από πολύ νεαρή ηλικία εξηγώντας ότι η ίδια ποτέ δεν της πίεσε και ήταν καθαρά δική τους απόφαση.

Όπως η ίδια εξήγησε, οι κόρες της είναι «καταδικασμένες» να μεγαλώνουν μέσα στα γυμναστήρια με αποτέλεσμα να εκδηλώσουν την αγάπη τους για τον αθλητισμό σε πολύ νεαρή ηλικία.

«Τα κορίτσια νομίζω από όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά μου ξεκίνησαν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τους αρέσει. Το DNA είναι πολύ δυνατό. Είναι και λίγο καταδικασμένες, με την καλή έννοια γιατί μεγαλώνουν μέσα στο γυμναστήριο. Για την ώρα, δείχνει να τους αρέσει. Δε θα τις πιέσω όμως», δήλωσε η αθλήτρια.

Και πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω, είναι να αγαπούν τον αθλητισμό. Η μεγάλη μας κόρη, που είναι τεσσάρων ετών, τώρα θα ξεκινήσει να μπαίνει σε πιο εντατικά μαθήματα. Τεσσάρων ετών ξεκίνησα κι εγώ. Θα ξεκινήσει με προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα από μια ώρα κάθε φορά. Αν δούμε ότι όντως πάει καλά, θα πρέπει μετά να κάνει κάθε μέρα. Ο πρωταθλητισμός είναι άλλο κομμάτι. Τον πρωταθλητισμό δεν τον επιλέγεις, σε επιλέγει. Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό. Έχασα πολλά πράγματα. Αναγκάζεσαι να ωριμάσεις πολύ πιο γρήγορα από την ηλικία σου. Ο αθλητισμός σού φέρνει πολλά πράγματα. Σε εκπαιδεύει. Μέσα από τον αθλητισμό, και τις ήττες μου κυρίως, θεωρώ ότι έχω γίνει πιο δυνατή. Αυτό είναι από τα πιο βασικά στοιχεία. Σου μαθαίνει την πειθαρχία… Είναι πολλά.

Μέσα από τους λογαριασμούς της σε Instagram και TikTok η 39χρονη έχει αποδείξει πόσο μεταδοτικότητα έχει, με τις κόρες της να αποτελούν τα mini-mes της.

Μαμά και κόρες γυμνάζονται συχνά μαζί και μοιράζονται αργότερα τα videos στα social media, με τους followers να τις αποθεώνουν.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Βασιλικής Μιλλούση με τις κόρες της.

Πηγή κεντρικής: vasilikimillousi