H Βασιλική Μιλλούση έδειξε το ταλέντο των παιδιών της και προσκάλεσε τον Μάστορα σε dance challenge

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Βασιλική Μιλλούση έδειξε το ταλέντο των παιδιών της και προσκάλεσε τον Μάστορα σε dance challenge

Η Βασιλική Μιλλούση έχει τα ωραιότερα TikTok videos με τις κόρες της. Ο χορός των κοριτσιών και το challenge προς τον Χρήστο Μάστορα.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάφεραν να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια και αποτελούν ένα υγιές πρότυπο γονέων.

Η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και ο χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων έχουν αποκτήσει δύο κόρες (Ελένη και Σοφία) στις οποίες προσπαθούν να μεταδώσουν το πάθος και την όρεξη για τον αθλητισμό, χωρίς καμία απολύτως πίεση.

Το «Saturday night live» της Βασιλικής Μιλλούση με τις κόρες της

Πριν από λίγα 24ωρα η Βασιλική Μιλλούση έκανε μια νέα ανάρτηση στο TikTok, δείχνοντάς μας πώς περνά ένα τυπικό Σαββατόβραδο στο σπίτι με τις κόρες της.

Η 4χρονη Σοφία και η 3χρονη Ελένη χορεύουν στο σαλόνι με το «El telephone» της Ελένης Φουρέιρα και ξεδιπλώνουν on camera το ταλέντο τους στον χορό και το τραγούδι.

«Το σωστό σαββατόβραδο τα είχαμε όλα: φορέματα, τσάντες και παπούτσια με στρας, χορό, τραγούδι, όλα!», έγραψε η 39χρονη στη λεζάντα του βίντεο και προσκάλεσε τον νονό της Σοφίας, Χρήστο Μάστορα σε dance challenge.

Καλεσμένη πρόσφατα στην εκπομπή «Fay's Time» η Βασιλική Μιλλούση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κόρες της και την ενασχόλησή τους με τη γυμναστική από πολύ νεαρή ηλικία.

«Τα κορίτσια νομίζω από όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά μου ξεκίνησαν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Τους αρέσει. Το DNA είναι πολύ δυνατό. Είναι και λίγο καταδικασμένες, με την καλή έννοια γιατί μεγαλώνουν μέσα στο γυμναστήριο. Για την ώρα, δείχνει να τους αρέσει. Δε θα τις πιέσω όμως. Αυτό που θέλω, είναι να αγαπούν τον αθλητισμό. Η μεγάλη μας κόρη, που είναι τεσσάρων ετών, τώρα θα ξεκινήσει να μπαίνει σε πιο εντατικά μαθήματα. Τεσσάρων ετών ξεκίνησα κι εγώ. Θα ξεκινήσει με προπονήσεις τρεις φορές την εβδομάδα από μια ώρα κάθε φορά. Αν δούμε ότι όντως πάει καλά, θα πρέπει μετά να κάνει κάθε μέρα», είπε η 39χρονη στη Φαίη Σκορδά.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε 33 ετών και πόζαρε με το πιο πολύτιμο δώρο της ζωής του

Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς μέσα από τις αναρτήσεις της Βασιλικής Μιλλούση στα social media, τo ξύλινο πάτωμα, το τζάκι, τα χρωματιστά μαξιλάρια και τα ιδιαίτερα χαλιά κοσμούν το σαλόνι ενώ το σπίτι διαθέτει όλα τα απαραίτητα items τα οποία χρησιμοποιεί η αθλήτρια για τη γυμναστική της.

Αν ακολουθήσεις την 39χρονη σε Instagram και TikTok, θα δεις πρώτη αρκετά αγαπημένα spots του σπιτιού. Μιλλούση και Πετρούνιας περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι με τις κόρες τους παίζοντας και απολαμβάνοντας ανέμελες, οικογενειακές στιγμές.

Οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες

Τόσο η Βασιλική Μιλλούση αλλά και ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τις κόρες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύοντάς μας πως είναι η πιο cool οικογένεια της εγχώριας showbiz.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: vasilikimillousi