Η Βασιλική Μιλλούση περιέγραψε το reality στην ανάρτηση με την κόρη της κι οι μανούλες ταυτίστηκαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βασιλική Μιλλούση περιέγραψε το reality στην ανάρτηση με την κόρη της κι οι μανούλες ταυτίστηκαν

«Πάνω από όλα να μην αισθάνεσαι άσχημα μανούλα» έγραψαν στην Βασιλική Μιλλούση που ζήτησε tips για τις μέρες που με τις κόρες της έχει «πόλεμο» στο σπίτι.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι από τα πολύ αγαπημένα γνωστά ζευγάρια. Όχι μόνο επειδή οι στιγμές που έχουν προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό είναι κορυφαίες, αλλά επειδή έχουν δημιουργήσει και μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τις δύο κόρες τους - την 5 ετών Σοφία και την 4χρονη Λένια - την οποία χαίρεσαι να βλέπεις στο feed σου στα social media.

Η Βασιλική Μιλλούση γυμνάζεται με τις κόρες της και οι fans στο TikTok τους δίνουν το χρυσό μετάλλιο

millousi-(3).jpg

Και οι δύο αθλητές δημοσιεύουν πολύ συχνά στα social media τους στιγμές από την καθημερινότητά τους με τις κόρες τους. Η Βασιλική Μιλλούση μάλιστα, αρκετές φορές δείχνει τη γυμναστική που κάνει μαζί τους είτε στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο που έχουν δημιουργήσει με τον Λευτέρη Πετρούνια, συγκεντρώνοντας φυσικά πολλά likes.

https://www.instagram.com/reel/C2Ufp1uNK54/

Instagram VS Reality για την μαμά Μιλλούση και πολλές ταυτίστηκαν

Αυτή την φορά ωστόσο, η Βασιλική Μιλλούση ήθελε να μοιραστεί την «αλήθεια» πίσω από την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram που απεικόνιζε την Σοφία βαμμένη και ντυμένη σαν πεταλούδα.

«Ας μιλήσουμε για τη σημερινή ημέρα. Πριν φτάσουμε σε αυτή την καρδούλα είχαμε "πόλεμο "στο σπίτι. Ας το πάρω από την αρχή. Ξυπνήσαμε με χαρά ότι έχουμε πάρτι!!! Ξεκίνησα με πολλή χαρά να τις ετοιμάζω και ενώ όλα πήγαιναν καλά ξεκίνησαν τα παράπονα, "μαμά, όχι αυτό, δεν με έβαψες καλά, δεν είναι τα μάτια μου τα ίδια με την αδερφή μου, δεν είμαι η έλσα, δεν θέλω αυτό, άλλαξε μου φούστα, δεν, δεν, δεν... μαζί με κλάματα και φωνές! ΒΟΗΘΕΙΑ!» έγραψε αρχικά στη λεζάντα η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και στη συνέχεια ζήτησε τη βοήθεια των υπόλοιπων μαμάδων για τις περιπτώσεις, που - όπως είπε - τίποτα από αυτά που έχεις διαβάσει στα βιβλία για τη μητρότητα δεν πιάνει στα παιδιά σου.

https://www.instagram.com/p/C4cp1C-NA-_/

Οι μανούλες του Instagram ταυτίστηκαν με την ανάρτησή της και ξεκίνησαν να μοιράζονται μαζί της τα δικά τους tips για τέτοιου είδους καταστάσεις. Πάνω απ' όλα, όπως φαίνεται συνιστούν «ψυχραιμία και υπομονή», δίνοντας βέβαια έμφαση και στην συζήτηση με τα παιδιά.

Το πιο σημαντικό βέβαια, που έγραψαν στην Βασιλική Μιλλούση είναι πως δεν πρέπει να νιώθει άσχημα, όταν τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα με τις μικρές της ή αν νιώθει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις «απαιτήσεις» τους, καθώς αυτό είναι και η ομορφιά του να μεγαλώνεις παιδιά. Το να μπορείς δηλαδή, να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να προσπαθείς να αντιμετωπίσεις με εφευρετικότητα κάποιες φορές τέτοιου είδους προκλήσεις.

423766338_778071163831988_6959793767546832992_n.jpg

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στις Ένοπλες Δυνάμεις

Τον Φεβρουάριο ο Λευτέρης Πετρούνιας αλλά και άλλοι Ολυμπιονίκες ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ο Λευτέρης Πετρούνιας μάλιστα, έγινε έφεδρος αξιωματικός του Στρατού Ξηράς με την Βασιλική Μιλλούση να νιώθει πολύ περήφανη για εκείνον αλλά και για όλους τους αθλητές, αφού μπορούσε να καταλάβει ότι αυτή ήταν μια ημέρα αναγνώρισης των κόπων τους και των επιτυχιών τους.

Οι Ολυμπιονίκες ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και οι συγγενείς τους καμαρώνουν

«Σήμερα ήταν μεγάλη μέρα για την οικογένεια μας , για τον σύζυγό μου αλλά και για την οικογένεια του αθλητισμού ! Ημέρα τιμής και αναγνώρισης!
Συγχαρητήρια στους Ολυμπιονίκες μας και σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιστροφή των Ολυμπιονικών στην τιμητική θέση των Ενόπλων Δυνάμεων» έγραψε η ίδια στην φωτογραφία που αποκάλυψε πως και η Σοφία με την Λένια ήταν εκεί για να καμαρώσουν τον μπαμπά τους.

https://www.instagram.com/p/C3kzabvtZ0l/