Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε διπλή επέμβαση στην καρδιά: Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε διπλή επέμβαση στην καρδιά: Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίες οδήγησαν σε διπλό χειρουργείο στην καρδιά. Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή. 

Μια μεγάλη περιπέτεια υγείας πέρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από διπλό χειρουργείο στην καρδιά.

Η μεγάλη αγωνία της Δέσποινας και οι πόνοι που έστειλαν Βανδή και Μπισμπίκη στο νοσοκομείο.

Το διπλό χειρουργείο του Βασίλη Μπισμπίκη

Μια μεγάλη περιπέτεια υγείας πέρασε κάτω από άκρα μυστικότητα ο 46χρονος Βασίλης Μπισμπίκης.

Η νέα έξοδος του Βασίλη Μπισμπίκη αποδεικνύει πως όλα οδηγούν στην αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από «Το Πρωινό», την περασμένη Δευτέρα ο Μπισμπίκης ένιωσε οξύ πόνο στο στήθος ενώ βρισκόταν στο σπίτι της Δέσποινας στη Βούλα. Αμέσως ενημερώθηκε ασθενοφόρο, με το ζευγάρι να καταλήγει να φτάνει σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι με το αυτοκίνητο της Δέσποινας.

«Οι πρώτοι πόνοι ήταν τη Δευτέρα, ένιωσε αδιαθεσία, πόνο στο στήθος, η Δέσποινα τον πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι, είδαν καρδιολογικό πρόβλημα, ξέρουμε στοιχεία παραπάνω, αλλά δεν θέλουμε να το πούμε, την Πέμπτη, τρεις ημέρες αργότερα έγινε η δεύτερη επέμβαση, όλα πήγαν καλά», είπε ο Τάσος Τεργιάκης και ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

«Σε αυτές τις περιπτώσεις και δεν το Λέω για τον Βασίλη, το λέω γενικά, όταν φτάσεις κάποιος με καρδιολογικό πρόβλημα, του κάνεις στεφανιογράφημα, ανάλογα με το πού θα σε χτυπήσει το έμφραγμα, κάνεις στεφανιογραφία και σου βάζουν το μπαλονάκι.. Η Δέσποινα από αυτό που ξέρω πέρασε μεγάλες στιγμές αγωνίας, είναι δύσκολο να σου λέει ο άνθρωπός σου πως έχει πόνο στο στήθος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα πάντα με το Πρωινό, μετά τις πρώτες εξετάσεις, ο ηθοποιός υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ- το γνωστό μπαλονάκι- ενώ μετά από τρεις ημέρες ακολούθησε και δεύτερο χειρουργείο.

Την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη γνώρισε ένας μικρός κύκλος ανθρώπων, που εκτός από τη Δέσποινα, περιελάμβανε τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Γιάννη Στάνκογλου, την Κλέλια Ρένεση αλλά και την πρώην σύζυγο του Μπισμπίκη και μητέρα του γιου του, Κώνσταντίνα Μπεκιάρη.

Η μεγάλη αγωνία της Δέσποινας Βανδή για τον Μπισμπίκη

Από τις πρώτες στιγμές του οξύ πόνου του ηθοποιού, η Δέσποινα Βανδή ήταν εκείνη που ανέλαβε την ευθύνη του να πάνε όλα καλά με τον αγαπημένο της.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κουράστηκε να μιλάει για τη σχέση με τη Βανδή και καταλαβαίνουμε το γιατί

Η Βανδή έμεινε στο πλευρό του Βασίλη νύχτα και μέρα και ο ηθοποιός νοσηλεύεται ακόμα εκτός κινδύνου πια αλλά δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο πριν την επόμενη Δευτέρα.

Η Δέσποινα πάντως θα βρεθεί κανονικά στο πλατώ του Just the 2 of Us αλλά και στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», τα πρώτα λόγια της Δέσποινας για την περιπέτεια του αγαπημένου της είναι πως ο Βασίλης είναι καλά και πως όλα πάνε πια καλά, μετά την μεγάλη αγωνία που πέρασε η τραγουδίστρια.

«Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη»

Βανδή και Μπισμπίκης είναι ζευγάρι από τον Σεπτέμβριο του 2021!

Πριν από λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην Μαρία Μπακοδήμου και στην εκπομπή «Γεια σου» και ανέφερε:

«Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου. Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη».

Έναν χρόνο μαζί: Η σημαντική ημερομηνία για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

https://www.instagram.com/p/C3VtVhfsdv5/

«Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.

«Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια. Δεν ένιωσα κυνηγητό, υπήρχε. Τώρα κάπως έχει σταματήσει. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο», είχε δηλώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εφημερίδα Real News για τη σχέση του με τη Δέσποινα.