Η δήλωση του Βασίλη Μπισμπίκη στο Instagram για την υγεία του και τα σημάδια που ευτυχώς δεν αγνόησε

Κατερίνα Μπούσιου
Η δήλωση του Βασίλη Μπισμπίκη στο Instagram για την υγεία του και τα σημάδια που ευτυχώς δεν αγνόησε

Για ποιο λόγο αισθάνεται τυχερός ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά το έμφραγμα και το διπλό χειρουργείο. 

Οι δύσκολες στιγμές για τον Βασίλη Μπισμπίκη φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν καθώς αναρρώνει μετά την περιπέτεια με την υγεία του και το διπλό χειρουργείο. Σύμφωνα με τη δήλωσή του στο Instagram, φαίνεται πως όλα πήγαν καλά. Χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε λεπτομέρειες και χωρίς να μας δίνει πλήρες ιατρικό ανακοινωθέν, μας έδωσε μία πολύτιμη πληροφορία που λειτουργεί και ως συμβουλή σε όλους μας.

https://www.instagram.com/p/CyBWy1so_xo/

«Δεν αγνόησα...»

Μόλις σήμερα το πρωί, πληροφορηθήκαμε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του την περασμένη Δευτέρα και πως νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των Βορείων Προαστίων.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε διπλή επέμβαση στην καρδιά: Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», την περασμένη Δευτέρα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ένιωσε οξύ πόνο στο στήθος ενώ βρισκόταν στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα. Αμέσως ενημερώθηκε ασθενοφόρο, με το ζευγάρι να καταλήγει να φτάνει σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι με το αυτοκίνητο της Δέσποινας.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ- το γνωστό μπαλονάκι- ενώ μετά από τρεις ημέρες ακολούθησε και δεύτερο χειρουργείο.

Λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε ακόμη για την αποθεραπεία του, αλλά από όσα δήλωσε ο ίδιος ο Βασίλης Μπισμπίκης με το story που ανέβασε πριν από λίγο για να ευχαριστήσει τον κόσμο και τους φίλους του για τις ευχές και το ενδιαφέρον, στάθηκε τυχερός :

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μία ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία σε όλους!».

bisbikisvasilis.jpg

Παρούσα στο πλευρό του είναι η Δέσποινα Βανδή, η οποία ήταν από την αρχή μαζί τους στο σπίτι της στη Βούλα, όταν παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα. Η γρήγορη μεταφορά του (παρόλο που δεν έφθασε ασθενοφόρο) από την ίδια και το αυτοκίνητό της, φαίνετια ότι λειτούργησε εξίσου σωτήρια στην περίπτωσή του.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε ο 46χρονος ηθοποιός θα πάρει εξιτήριο, αλλά το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί ένα διάστημα αποθεραπείας και προσαρμογής.

Αυτή την εποχή ευτυχώς, έχει ολοκληρώσει και τα γυρίσματά του στον Σασμό, ενώ δεν έχει θεατρικές υποχρεώσεις.

Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μπισμπίκη στον Σασμό, λίγο πριν «γράψει» το τέλος του