Η αποκάλυψη στο Famagusta που τάραξε τον Λούλη δεν ήταν η μόνη για την οποία αντέδρασε το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Η αποκάλυψη στο Famagusta που τάραξε τον Λούλη δεν ήταν η μόνη για την οποία αντέδρασε το κοινό

Για ποιο λόγο διαμαρτυρήθηκαν οι φανς στο Twitter/X και πότε θα γίνει μία ακόμη μεγάλη αποκάλυψη στο Famagusta;

Μία ακόμη ιστορία από τα χρόνια της τουρκικής εισβολής συγκίνησε το κοινό στο Famagusta, αλλά η ιστορία του Μάικλ - Χρήστου Λούλη και χαμένου παιδιού της Χριστίνας, θα είναι πάντα εκείνη που θα βρίσκεται στο επίκεντρο. Χθες είχαμε μία μεγάλη εξέλιξη, αλλά αναμένουμε μία ακόμη. Το κοινό ωστόσο άρχισε να αντιδρά με ένα άλλο σημείο της ιστορίας μας.

Ο γύπας Μάικλ και η ιστορία των δύο φίλων

Ας ξεκινήσουμε με αυτό που θεωρείται το κέντρο του Famagusta και δεν είναι άλλο από μία ακόμη ιστορία που αφορά στην τουρκική εισβολή. Ένα ακόμη αληθινό περιστατικό εκείνης της εποχής και αρκετά συχνό. Κύπριοι που μάχονταν απέναντι σε Τουρκοκύπριους φίλους και μάλιστα αναγκάζονταν να αλληλοσκωτοθούν. Στην προκειμένη περίπτωση ο Παύλος που σκότωσε τον Χασάν και ζει από τότε με τις τύψεις.

istoria.jpg

Η σκληρή αλήθεια στο φως για Γεωργίου και Λούλη στο Famagusta: Τι θα συμβεί μέχρι το τέλος;

Όμως η κεντρική ιστορία της σειράς, παραμένει εκείνη ανάμεσα στην Κοραλία Καράντη και τον Χρήστο Λούλη. Πηγαίνουμε σταδιακά είναι η αλήθεια, προς τη μεγάλη αποκάλυψη πως είναι μητέρα και γιος. Εδώ όμως θα έχουμε μία μικρή ανατροπή.

Θα αργήσουμε να δούμε τους δυο τους να το αντιλαμβάνονται και θα σου εξηγήσω τι θα συμβεί. Προς το παρόν ο Μάικλ έμαθε από τη θεία του ότι είναι υιοθετημένος. Σοφή κίνηση, γιατί μετά από 50 χρόνια έπρεπε να γνωρίζει την αλήθεια. Το κοινό χάρηκε με την πρωτοβουλία που πήρε εκείνη για να έρθουν όλα στο φως.

Η ανατροπή στην οποία αναφερόμουν αφορά στο πώς θα φτάσουμε να γνωρίσει τη βιολογική του μητέρα. Αυτό δεν είναι όμως σίγουρο πως θα συμβεί με το τέλος της δεύτερης σεζόν, στα τέλη Μαΐου. Μαζί θα τους δούμε όμως στην τρίτη σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Πρώτα θα ζήσουμε τη σύγκρουσή του με εκείνη τη γυναίκα που τον μεγάλωσε και μέχρι πρότινος νόμιζε για μητέρα του. Η Αιμιλία Υψηλάντη, καλείται να του δώσει εξηγήσεις.

Στη συνέχεια εκείνος θα ξεκινήσει μία μικρή έρευνα για να δει ποια είναι η μητέρα του. Θα έχει κάνει τη συνέντευξη με την Χριστίνα Σέκερη, θα έχει κάποιες υποψίες για την Κοραλία Καράντη, αλλά ο γιος του Παύλου (Aντρέας Γεωργίου) που θα τον ξανασυναντήσει θα επιμένει για το κοινό σημάδι που έχουν. Εκείνη, θα είναι η μεγάλη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/C3DKPiHM4rS/

Το κοινό ωστόσο αντέδρασε με μία άλλη πλευρά που μας έδειξε ως ρόλος ο Χρήστος Λούλης. Στην ουσία μας αποκάλυψε έναν χαρακτήρα, διόλου κολακευτικό. Και αφορά στο πόσο χειριστικός και πιεστικός έχει γίνει με τη Σιμώνη. Την έχει ερωτευτεί αλλά την πιέζει άκομψα να αφήσει τον σύζυγο και τα παιδιά τους για εκείνον. Λίγο περίεργο όλο αυτό και να δούμε που θα καταλήξει. Το κοινό διαφωνεί με αυτή την πλευρά του τηλεοπτικού χαρακτήρα. Η αλήθεια είναι πως δεν μας «κολλάει» όλο αυτό με τη γενικότερη τηλεοπτική ιστορία.