Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε spoiler για τον γάμο του: Οι κουμπάροι, τα προσκλητήρια και η νέα του σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε spoiler για τον γάμο του: Οι κουμπάροι, τα προσκλητήρια και η νέα του σειρά

«Δεν ήθελα να γίνει show ο γάμος μου» δήλωσε ο Αντρέας Γεωργίου επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι θα παντρευτεί το καλοκαίρι στην Κύπρο. 

Καλεσμένος του Κώστα Τσουρού, βρέθηκε σήμερα καλεσμένος ο Αντρέας Γεωργίου καθώς ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του Famagusta. Και εκτός από τις αναφορές του στην τέταρτη σεζόν της Γης της ελιάς και τη νέα του σειρά TABOO, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον επικείμενο γάμο του στην Κύπρο. Και έδωσε και εκεί spoilers.

«Δεν το κρύβουμε με τη Σιμώνη αλλά δεν ήθελα να γίνει show ο γάμος μου»

Αυτό που εδώ και αρκετές εβδομάδες φημολογούνταν για τον γάμο του σκηνοθέτη και παραγωγού της Γης της ελιάς και του Famagusta Αντρέα Γεωργίου και είχαν επιβεβαιώσει ηθοποιοί που παίζουν στις σειρές του, το παραδέχτηκε σήμερα και ο ίδιος. Παρόλο που όταν μιλά για τα τηλεοπτικά του project είναι λαλίστατος και αναλυτικός, αυτή τη φορά μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ήταν αρκετά συνεσταλμένος. Παρόλο που στο στούντιο βρισκόταν και η σύντροφός του Σιμώνη Χριστοδούλου, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Ποια είναι η Σιμώνη που παντρεύεται ο Αντρέας Γεωργίου: Τα πλάνα του αρραβώνα με άρωμα «Famagusta»

Ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε πως η δική του πληροφορία λέει πως στον γάμο κουμπάροι του θα είναι η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου και ο συμπαραγωγός του και φίλος του Κούλλης Νικολάου και ο Αντρέας Γεωργίου χαμογελώντας δήλωσε πως: «Είμαστε πολλά χρόνια τώρα οικογένεια με τη Βάνα και τον Κούλλη».

Kαι στη συνέχεια επειδή δεν μπορούσε να αποφύγει τον διάλογο για αυτό το θέμα είπε πως: «Με προσέγγισαν πολλοί δημοσιογράφοι. Μη κοροϊδευόμαστε. Δεν περίμενα ότι θα παραμείνει κρυφό. Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του, είμαι χαρούμενος. Δεν ήθελα να κάνω show τον γάμο μου, μιλώντας για αυτό».

Ο Αντρέας Γεωργίου είπε μάλιστα πως δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να στέλνουν μαζί με τη Σιμώνη τα προσκλητήρια του γάμου τους, κάτι που θα κάνουν όμως αρκετά σύντομα. Όσο για το πως προλαβαίνει με τόσο βαρύ πρόγραμμα να έχει χρόνο για την προσωπική του ζωή, είπε πως είναι πολύ απλά τα πράγματα αν υπάρχει καλός προγραμματισμός.

Tώρα για τις σειρές του Στο Famagusta όπως αποκάλυψε θα δούμε σύντομα τη συνέντευξη του Μάικλ με τη Χριστίνα Σέκερη και θα ξετυλιχτεί το κουβάρι για τη σχέση τους, ως γιος και μητέρα.

Τα πλάνα και οι δύο ανατροπές του νέου Famagusta: Ερωτευμένος και προδομένος ο Χρήστος Λούλης

Για τη Γη της ελιάς είπε πως έρχεται μία δραματική εβδομάδα. Και χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες μιλούσε βεβαίως για τη δολοφονία και την κηδεία του Φίλιππου καθώς τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί.

Ο θρήνος για τον Φίλιππο στη Γη της ελιάς σε 4 φωτογραφίες στο τελευταίο του γύρισμα και η απόγνωση

Για τη νέα του σειρά Taboo, αρκέστηκε να πει ότι έκανε έναν κύκλο γυρισμάτων στα Γιάννενα και στα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου, πως πρόκειται μία αστυνομική σειρά με ερωτικές παράλληλες ιστορίες και πως θα έχει αρκετούς νέους - πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς στο καστ του.