Η Κοραλία Καράντη μίλησε για έκπληξη στο Famagusta: Ο εφιάλτης Λούλη και ο μάρτυρας - κλειδί

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κοραλία Καράντη μίλησε για έκπληξη στο Famagusta: Ο εφιάλτης Λούλη και ο μάρτυρας - κλειδί

Καταρρέει η Κοραλία Καράντη με όσα θα συμβούν στο Famagusta με τους γιους της. 

Η Κοραλία Καράντη κάνει έναν διαφορετικό ρόλο φέτος στο Famagusta και ως μητέρα βίωσε στο παρελθόν (και θα συνεχίσει να βιώνει) ένα μεγάλο μαρτύριο. Όταν φτάσουμε πια στην κορύφωση της ιστορίας θα ανακαλύψει πως όλη της η ζωή αλλάζει. Τραγικό πρόσωπο συνεχίζει να είναι ο Χρήστος Λούλης με τον δικαστικό εφιάλτη που θα αντιμετωπίσει. Στο παρά πέντε θα σωθεί αλλά με τραύματα.

Θα μείνει ένας ξένος για όλη την οικογένεια ο Μάικλ;

Από τις πληροφορίες που ήδη εχουν διαρρεύσει, στη σειρά Famagusta θα οδηγηθούμε τελικά προς το φινάλε με το μόνιμο ερώτημα που θα διχάσει τους ηθοποιούς: Είναι ή δεν είναι ένοχος ο Μάικλ - Χρήστος Λούλης για τη δολοφονία της Ελένης;

Υψηλάντη - Καράντη αντιμέτωπες στο Famagusta: Ποιοι γνώριζαν την αλήθεια και την έκρυψαν

Η Σοφία Παυλίδου θα κάνει το μεγάλο σφάλμα μετά την ερωτική της απογοήτευση να καταθέσει στην αστυνομία πως ο πρώην σύντροφός της έκανε το έγκλημα και αυτό στην ουσία θα τον φέρει στην πιο δεινή θέση.

https://www.instagram.com/p/C3-yVT3N_fV/

Ενώ είχαμε κάποια δείγματα, ότι τελικά δεν θα φτάσουμε σε δίκη, τελικά όλη η υπόθεση θα φτάσει στο δικαστήριο. Και εκεί η τηλεοπτική Κατερίνα θα πέσει σε αντιφάσεις και έτσι η μαρτυρία της θα κριθεί αμφίβολη.

Η Κοραλία Καράντη, ενδεχομένως από το ένστικτο της μάνας, χωρίς ακόμη να είναι σίγουρη για εκείνον, θα έχει ένα αίσθημα ότι είναι αθώος. Στο παρά πέντε στο δικαστήριο θα εμφανιστεί ο κολλητός φίλος του Θοδωρή (του δεύτερου γιου της που υποδύεται ο Στέφανος Μιχαήλ) και θα πει όλη την αλήθεια, σοκάροντας τόσο εκείνη όσο και τον σύζυγό της και όλη την οικογένεια.

Και όπως είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα μελλούμενα: «Είναι πολύ φορτισμένες κάποιες στιγμές. Εκείνη την ώρα πάντα έχεις την αγωνία να το αποδόσεις απόλυτα και να μην το αδικήσεις και να το εισπράξει ο θεατής. Στην πορεία, η Χριστίνα έχει ακραία συναισθηματικές στιγμές. Στο δικαστήριο θα δούμε ανατροπές. Αυτό είναι η ομορφιά που έχει η σειρά. Παρόλο που έχει ιστορικά στοιχεία, συμβαίνει και η δράση του σήμερα».

Στη δράση που θα δεις στη συνέχεια, να υπολογίσεις πως θα έχει ήδη ανακαλύψει πως ο κατηγορούμενος είναι ο γιος της. Αλλά ξαφνικά θα έχει να αντιμετωπίσει και την τραγική έκπληξη πως ο άλλος της γιος είναι δολοφόνος. Ο Μπέζος ως δικηγόρος και πατέρας δεν θα ξέρει πως να το αντιμετωπίσει.

Αυτός που ζει έναν εφιάλτη είναι ο Μάικλ φυσικά. Βλέπει όλη του τη ζωή να ανατρέπεται και το πιο φορτικό για εκείνον θα είναι στη συνέχεια όταν ανακαλύψει, πως η μέχρι τώρα μητέρα του (Αιμιλία Υψηλάντη), γνώριζε και του έκρυψε την αλήθεια. Γνώριζε πως ζούσε η πραγματική του μητέρα και δεν την αναζήτησε ποτέ.

Πολλά ηθικά διλήμματα και πολλές κόντρες θα δούμε. Όμως όλα θα πάψουν να έχουν σημασία, μπροστά σε αυτό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Παύλος - Ανδρέας Γεωργίου, με τη ζωή του. Μπροστά στο θάνατο, τι σημασία έχουν όλα τα υπόλοιπα;

https://www.instagram.com/p/C3DKPiHM4rS/