Τα πλάνα και οι δύο ανατροπές του νέου Famagusta: Ερωτευμένος και προδομένος ο Χρήστος Λούλης

Κατερίνα Μπούσιου
Τα πλάνα και οι δύο ανατροπές του νέου Famagusta: Ερωτευμένος και προδομένος ο Χρήστος Λούλης

Ο Στέφανος Μιχαήλ στη φυλακή. Τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν του Famagusta.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Famagusta την Κυριακή 7 Απριλίου, ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ αλλά και τα πρώτα πλάνα που μας κάνουν μία δυναμική εισαγωγή στο σενάριο της σειράς. Όλα είναι πια διαφορετικά στις ζωές των ηρώων μας και ενώ κάποιοι βιώνουν την απελπισία, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν τον έρωτα και ανακαλύπτουν το παρελθόν τους.

Ο Χρήστος Λούλης διχασμένος με όσα αποκαλύπτονται

Ο πρώτος κύκλος των 8 επεισοδίων του Famagusta, ολοκληρώθηκε με την αποκάλυψη στο δικαστήριο για τον πραγματικό δολοφόνο της Ειρήνης και φίλης της οικογένειας Σέκερη. Ο Θοδωρής που υποδύεται ο Στέφανος Μιχαήλ και σύζυγος της κόρης του Γιάννη Μπέζου και της Κοραλίας Καράντη ως ζεύγος Σέκερη, αποκαλύφθηκε και τώρα θα δούμε το μέλλον του.

Ποια είναι η Σιμώνη που παντρεύεται ο Αντρέας Γεωργίου: Τα πλάνα του αρραβώνα με άρωμα «Famagusta»

Προφυλακίζεται όπως καταλαβαίνεις και προσπαθεί να εξηγήσει στον δικηγόρο πεθερό του, πως ήταν ατύχημα. Εμείς ως κοινό το έχουμε δει, αλλά κανείς δεν πείθεται για αυτό. Κυρίως επειδή προσπάθησε να το καλύψει.

Ενδιάμεσα θα έχουμε τον σύνδεσμο με το παρελθόν παρακολουθώντας τη ζωή τα πρώτα χρόνια του ζεύγους Σέκερη μόλις έφυγαν ως πρόσφυγες από την Αμμόχωστο, αναζητώντας μία νέα ζωή. Βλέπουμε το ξεκίνημα της Χριστίνας με τη φάρμα και τη γέννηση των 2 παιδιών της. Αυτά είναι και τα πρώτα πλάνα.

https://www.instagram.com/p/C4-pyr5N2xr/

Και ξαναγυρνώντας στο παρόν, η Χριστίνα αισθάνεται τύψεις που όλοι πίστεψαν πως ο Μάικλ σκότωσε την Ειρήνη. Αποφασίζει λοιπόν να του δώσει την πολυπόθητη συνέντευξη. Εκεί που θα αποκαλυφθεί το σημάδι του (ο μικρός γιος του Γεωργίου θα το επισημάνει) και θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη πως είναι γιος και μητέρα.

https://www.instagram.com/p/C4-mSxAtboK/

Μόνο που εκεί ξεκινά ένα δεύτερο δράμα. Η ανακάλυψη του Χρήστου Λούλη πως η μητέρα που τον μεγάλωσε, που υποδύεται η Αιμιλία Υψηλάντη του είπε ψέματα και του απέκρυψε την αλήθεια. Και με τις δύο γυναίκες θα βρεθεί κάποια στιγμή σε απόσταση, γιατί αδυνατεί να παραδεχτεί τη νέα πραγματικότητα στη ζωή του.

Από την άλλη πλευρά ερωτεύεται την αδελφή της Ειρήνης με την οποία μέχρι πρότινος ήταν σε κόντρα, λόγω και της υποψίας για τη δολοφονία της.

Στο τέλος του πρώτου κύκλου, στο πρώτο podcast για τη σειρά, ο Αντρέας Γεωργίου, παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός της σειράς είχε μιλήσει για τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει στο ξεκίνημα του νέου του τηλεοπτικού του εγχειρήματος: «Δεν με επηρεάζουν γενικά τα αρνητικά σχόλια. Όμως για αυτή τη δουλειά, επειδή η πρόθεσή μας είναι καθαρή, πίστευα ότι αυτό θα περάσει και στον κόσμο. Άκουσα σχόλια του τύπου «εκμεταλλεύτηκαν την πόλη μας για να κερδοφορήσουν, κάνουν πολιτική προπαγάνδα». Για εμένα επιτυχία είναι η αίσθηση που άφησε η σειρά στον τηλεθεατή, στον κόσμο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στον δεύτερο κύκλο θα έχουμε αποκαλύψεις και για τον δικό του ρόλο ως Παύλος. Τη στιγμή που η μητέρα του έχει βρει ένα γιο, θα μάθει πως θα χάσει εκείνον από την ασθένειά του. Αλλά ο Παύλος θα αποφασίσει να ακολουθήσει την πειραματική θεραπεία που του είχε προτείνει ο πατέρας του και είχε αρνηθεί.

Τι θα μεσολαβήσει για αυτό; Μήπως και η τηλεοπτική εγκυμοσύνη της Βασιλικής Τρουφάκου για να δικαιολογηθεί και η πραγματική;

Κουρούπη, Καρύδη και Μπουλέ έδειξαν την τρυφερότητα που έπρεπε στην εγκυμονούσα Βασιλική Τρουφάκου