Η συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο ABC για το Maestro και η έκπληξη με τη Joanna Kalafatis

Κατερίνα Μπούσιου
Η συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο ABC για το Maestro και η έκπληξη με τη Joanna Kalafatis

To sneak preview και η συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο ABC για την πρεμιέρα του Maestro 2. 

Δεν αναμένει μόνο το ελληνικό κοινό την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Maestro, αλλά και οι φανς της σειράς και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη παγκοσμίως, μέσω του Netflix. Ο δημιουργός της σειράς και πρωταγωνιστής της, ήδη έχει ξεκινήσει και τη διεθνή καμπάνια για την πρεμιέρα της 16ης Μαΐου. Στις συνεχείς εκπλήξεις οι οποίες σταδιακά αποκαλύπτονται, αφορούν εκτός από το σενάριο και τους guest ηθοποιούς που θα συμμετέχουν. Ποιοι θα πλασιώσουν το καστ και τι αναμένουμε στα πρώτα επεισόδια;

Ψαρράς, Παπαληγούρα, Joanna Kalafatis και το spoiler του Αντίνοου Αλμπάνη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα τελευταία γυρίσματα του Maestro, για να μας δείξει πως παράλληλα, ξεκίνησε και τα ταξίδια στο εξωτερικό για τη διαφημιστική προώθηση της σειράς του. Ήδη μας έδειξε πως βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για τη συνέντευξη που θα δώσει στο ABC. Δεν είναι απλό να σε καλεί ένα τόσο μεγάλο παγκόσμιο τηλεοπτικό δίκτυο. Είναι σπουδαίο και άκρως τιμητικό.

«Δεν θα το βρουν ποτέ»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδειξε το «λάθος» του εγκλήματος στον Maestro 2

https://www.instagram.com/reel/C6ZK920Nv3z/

Αμερικάνικο αέρα θα έχει και ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί όμως στη σειρά σε κάποια επεισόδια ως guest. Και είναι η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και youtuber, Joanna Kalafatis.

https://www.instagram.com/p/C4Wys5Lx1NZ/

Η οποία ήδη έχει ανακοινώσει στο προφίλ της στο Instagram, πως θα συμμετέχει στη σειρά.

kalafatis.png

Θα κάνει τον ρόλο μίας δημοσιογράφου, η οποία θα βρεθεί στην ιστορία μας, αλλά όχι τόσο για το φόνο του Χαράλαμπου. Γιατί άλλωστε να απασχολήσει τα διεθνή μέσα ένας τέτοιος φόνος; Μάλλον έχει να κάνει περισσότερο με τον ίδιο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ήδη γνωρίζουμε πως σε άλλους guest ρόλους θα δούμε τον Νίκο Ψαρρά ως τον δικηγόρο της Στεφανίας Γουλιώτη και της Λένας Παπαληγούρα ως αδελφής του Αντίνοου Αλμπάνη. Φυσικά ο Κωστής Μπερικόπουλος ως ο νέος αστυνομικός διευθυντής των Παξών που θα ερευνήσει τον φόνο και όσα μετέπειτα συμβούν, θα έχει έναν πιο διευρυμένο ρόλο και δεν θα αφορά μόνο σε λίγα επεισόδια. Η Γεωργία Τσαγκαράκη και ο Αλέξανδρος Μούκανος συμπληρώνουν το καστ, ως οι γονείς της Γιάννας (φίλης του Σπύρου και τηλεοπτικού γιου της Μαρίας Καβογιάννη).

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα επιγκεντρωθούν στο μετά της δολοφονίας του Χαράλαμπου και στη νέα ζωή Παπακαλιάτη - Γουλιώτη στην Αθήνα. Η σχέση τους μέχρι να υποδεχτούν το παιδί τους, θα έχει διακυμάνσεις, όπως είδαμε και από το σχετικό sneak preview, με την ηθοποιό να κάνει ραντεβού με ψυχοθεραπεύτρια.

Και ο Αντίνοος Αλμπάνης στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μίλησε για μία μεγάλη ανατροπή, (όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν και ο Φάνης Μουρατίδης): «Στο 6ο και τελευταίο επεισόδιο που είδαμε (σ.σ στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη) ενώ έχουμε διαβάσει το σενάριο, με το που ήρθε η τελευταία σκηνή κάναμε όλοι ένα «Α!» Είναι πολύ σοκαριστικό. Είναι τόσο άγριο και τόσο απότομο, που λες «Τι είδα μόλις;» Η δε Μαρία Καβογιάννη αναρωτήθηκε «Αυτό ήταν στο σενάριο;». Ήταν όμως στο σενάριο».

Τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώνονται μέχρι τις 15 Μαΐου με κάποιες τελευταίες σκηνές οι οποίες θα γυριστούν αποκλειστικά στους Παξούς.