Τι 2004, τι 2024: Για τον Παπακαλιάτη είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα και μία εικόνα το αποδεικνύει

Τζένη Ντεμιράι
Τι 2004, τι 2024: Για τον Παπακαλιάτη είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα και μία εικόνα το αποδεικνύει

Ένα ακόμα throw back από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είναι γεγονός. 

Πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει κανείς μέσα σε 20 χρόνια; Η απάντηση είναι «πολύ» αλλά η περίπτωση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη φαίνεται ότι αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Το «Maestro 2» έχει νέο τρέιλερ και το spoiler με τον Χαράλαμπο που περιμέναμε όλοι ανατράπηκε

Μία εικόνα από το παρελθόν που θυμίζει παρόν

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία μπορεί να τραβήχτηκε το 2004 αλλά μοιάζει να τραβήχτηκε χθες, αφού ο Παπακαλιάτης δε φαίνεται να έχει αλλάξει καθόλου με το πέρασμα των ετών.

Όπως αναφέρει ο ίδιο ο Χριστόφορος, η φωτογραφία είναι τόσο παλιά που δεν θυμάται ποιος την έχει τραβήξει. Το σίγουρο πάντως είναι ότι πρόκειται για φωτογράφιση για κάποιο περιοδικό.

Η εικόνα είναι ασπρόμαυρη και δείχνει τον καλλιτέχνη να είναι στο μπάνιο κρατώντας ένα ξυράφι. Φορά ένα t-shirt σε σκούρο χρώμα και ετοιμάζεται για ξύρισμα, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι έχει αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπό του.

Στην περιγραφή της ανάρτησής του, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει «Πριν πολλά πολλά χρόνια…Τόσα που δεν θυμάμαι για που και από ποιον είχε γίνει αυτή φωτογράφιση».

https://www.instagram.com/p/C53T56ctFKf/

Τα σχόλια του κοινού επιβεβαιώνουν ότι για τον Παπακαλιάτη από το 2004 έως σήμερα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα

Η φωτογραφία του, όπως είναι λογικό, έλαβε πολλά σχόλια από φίλους και θαυμαστές του. Μία fan του στο Instagram έγραψε «Σιγά μην είναι είκοσι χρόνια! Έρωτας και τότε και τώρα», ενώ κάποιος ακόμα σχολίασε «Τι έγινε; Σαν πολύ να μίκρυνες εσύ, πας ανάποδα κάθε χρόνο και μικρότερος, καλό το θέλω το μυστικό αυτό».

Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα σχόλια αναφέρονται στο γεγονός ότι ο χρόνος είναι σαν να μην τον αγγίζει. Κάποιος ακόμα έγραψε «Καλά, και χθες να έλεγες ότι την έκανες τη φωτογράφιση θα σε πιστεύαμε».

Ένα ακόμα throw back από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδειξε να έχει νοσταλγική διάθεση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Τον Οκτώβριο 2023 είχε κάνει ακόμα ένα throw back, μόνο που σε εκείνη την περίπτωση το πέρασμα των ετών ήταν ολοφάνερο.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί το 1985 και ο Χριστόφορος είναι μόλις 10 ετών. Παρά τις αλλαγές που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στο μικρό αλλά σοβαρό αγόρι της εικόνας, τα μάτια του προδίδουν ότι πρόκειται για τον Χριστόφορο που όλοι έχουμε αγαπήσει, βλέποντάς τον σε μικρές και μεγάλες οθόνες.

https://www.instagram.com/p/Cy3q0yQtZTU/

Η Γουλιώτη μίλησε για ανατροπές στον Maestro 2 και ο Παπακαλιάτης μας τις έδειξε με νέα πλάνα

Πηγή κεντρικής εικόνας: @christopherpapakaliatis